Çocukken abur cuburlardan alınan lezzeti?Özlemedim.
Bula bula bu rengini bulman.
Bak tekrar düşün bak
Amaağn fff boğulcaktım leblebi tozundan onu mu özliyim.Çocukken abur cuburlardan alınan lezzeti?
Ben o lezzeti alamıyorum şuan çok özledim
Yok şekerim mor ve Ötesi varKarışık pop 2000/2001 hit kaseti mi var içinde?
Merve'ye illa ozleticez bir şeyleri bugünÇocukken abur cuburlardan alınan lezzeti?
Ben o lezzeti alamıyorum şuan çok özledim
Valla düşünüyorum başka ne özleneblir yazacam merveyeMerve'ye illa ozleticez bir şeyleri bugün
Elektrikli soba vardı LoL hani Ülker çikolata var ya içinde minik minik 8 tane falan var. Onları önüne koyup eritip öyle yerdikAy bide ben neyi çok özledim biliyomusnz, bilmiyosnz nerden bileceksiniz
Meyve tabağını alıp televizyonun karşısına sandalye sehpa koyup ayağımı uzatıp çizgifilm izlemeyi özledim
Bayılırdımmm o çikolatayaa aşırı severdm yaElektrikli soba vardı LoL hani Ülker çikolata var ya içinde minik minik 8 tane falan var. Onları önüne koyup eritip öyle yerdik
Ay bak pazar akşamı banyo yapıp soba başında ısınmayı bende çok özledimmmPazar aksami banyo yaptiktan sonra Bizimkiler'i izlemeyi, bir de Istanbul'un aycoregini cok ozluyorum
Bende çok özledim arkadaşlarımıArkadaslarimi cok ozledim evlenip coluk cocuga karisinca dagildik resmen watsapp gruplariyla idare etmeye calissakta ayni tadi vermiyor. Ve deli dolu hallerimi kahkalarimi cok ozledim simdi gulemiyorum bile
Dana gibi yiyip kilo almamayı özledimgece yarıları makarna ekmek yemeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?