Neleri özlüyorsunz?

İnternetin olmadığı,bu kadar telefona,tablete gömülü olmadığımız,sokakta deli gibi oynadığım günleri,akşam annemlerin çağırmasıyla eve çıkmamızı,kardeşimle kumanda,ateri kavgalarımızı,sabah erkenden kalkıp çizgi film izlemeyi,annemle oturup milyonuncu kez aynı Türk filmini izlemeyi,kısacası çocukluğumu özledim...

İnternetin olmadığı günleri bende çooookkkkk özledim

Ben ilkokul arkadaşlarımı özledim okulumu derslerimi o saf sevgiyi özledim

Bekar oldugum gunlerı ozledım, daha kımseye tanısmadan, karısmadan olan o nadide günleri

o kadar çok şey var ki özlediğim geçmişe dair.. en çok okul yıllarım sanırım.
15-25 yaş arası geçirdiğim başımda kavak yelleri, hayatımın baharı, cıvıl cıvıl, hayat dolu,
bitmek tükenmek bilmeyen enerjimi, hayata dair meraklarımı, heyecanımı, hevesimi :)

çocukluğumdaki saflığı özledim, hiçbir şeyden habersiz olup ;elime tutuşturdukları ıvır zıvır ile mutlu olduğum o günleri...çektiğim sıkıntıların, sadece o ana ait zamanla kalmayacağını ,hayatla bütünleştiğini bilmediğim o saf hali özledim...

Ayy ne güzel konu olmuş.. Gece gece bi düşündüm eskilere gittim duygulandım güldüm falan saçma sapan bir hal aldım ki bebeğim kendine gel dercesine çığlığı bastı.. Yok arkadaş düşünceyle de bi yerlere gidemez olduk..

Eskilere dair birçok şeyi özlemişim ama en yakın olarak söyleyebileceğim rahat rahat gezip tozmayı özledim ben yaa.. Gerçi korona çıksa hayatımızdan bebiş daim kalacak neyse yaa zor ama imkansız olmazdı en azından..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…