Nemesis'in Gün Gün Diyet Macerası

Ben isi garantilemek icin tartiyi saklattirdim esime yoksa hayatta dayanamam sali gunu tartildigimda supriz yasamak istiyorum yabiki verebilirsem
İyi yapmışsın kuzum Verdiğimizi göreceğiz inşallah
Leslie yapayım öğle yemeğinden önce, hava çok fena, neyse ki evdeyim dışarda işim yok bugün

Bende ogle yemeginden sonra yapicam kizz enerjin gecti banada actim powerturku yerimde duramiorumm
Oh harika Ben de Leslie'yi yaptım ama 3 mili bitiremedim 2 mil yaptım 35 dk sürdü.
Öğle yemeğimi yedim protein ve k.hidrat olarak sebzeli kıymalı makarna (yağsız, kıyma da yağsızdı ) bir de yoğurt vazgeçilmezim. Tabağımdaki fazla geldi 4 günde midem küçülmüş olabilir mi ya da 5 öğün yemekten mütevellit böyle oldu

Gü-nay-dııııınnnnnn
Hayırlı Cumalar herkese, bol sporlu, mutlu bir gün olsun
Sabah yine eşime kahvaltı hazırladım, kendim de yulaf+sütüme devam ettim, bu defa içine biraz keten tohumu ve toz tarçın ekledim, bildiğin aşure gibi oldu tadı rüyamda emvayi çeşit tatlılar gördüm, sabah da bu yediğim beni teselli etti
ara öğünde tost ve kahve düşünüyorum
Sevgilerimle dostlar

İyi akşamlar kızlar,
Bugün biraz yoğun geçti internete giremedim. Aynen devam ediyorum. Haftasonu da pek giremeyebilirim, yoğun geçerse.

Yarın sabah tartılma günüm. Çok heyecanlıyım. Bugün 1,5 saat yürüdüm, hem de nasıl bir tempoda!

Ohhh nw guzel yurumussun bende 45 dkka filan hizli bi sekilde yuruyus yaptim nasil terleim varyaaa ben bugun dayanamadim yine tartildim 88.3 ciktim simdilik 1.400 vermis oluyorum benim tarti gunum sali gunleri bakalim sali gunu nekadar cikicam

Tartılma günümde kilo vermiş olmayı umarken üstüne 100 gr almış çıktım
Sonuç: 85.8.
Hala regl olamadım en az 4-5 gün gecikti. Sinirlerim moralim alt-üst . Diyet yapıp üzerine kilo alan bi ben varımdır, benim vücudum yememeye alışmış, yemek yaramıyor. 100 gr bile versem en azından o kadar çabam az da olsa bir işe yaramış diyebilirdim.

Daha kahvaltı yapmadım... Canım yemek yemek istemiyor. Yemiş yemiş almışım, artık yemesem de olur. Zaten artık bana ne yesem zehir olur, ağzıma koyduğum her lokmada acaba bu bana kilo aldıracak mı şimdi diye düşünmek Allah'tan reva mıydı? İlk haftadan niye böyle oldu? Bari moralimi bozmayacak kadar az da olsa verseydim. En azından yanlış bir şey mi yapıyorum diye düşünmezdim. Gerçi diyetisyene giderkenki listeleri uyguluyorDUM ama bilmiyorum nerede yanlış yaptığımı. Acaba tahlil yaptırmayalı hasta mı oldum, tiroidim insülin direncim mi oluştu? bilmiyorum neden böyle oldu...
1 gün yarım saat yürüyüş
2 gün 45 ve 35 dk Leslie yaptım
1 gün de 1,5 saat tempolu yürümüştüm. Spor da vardı offfff bütün isteğim gitti

Cnmmmm bozma moralini adet olamadigin icin olmustu bence adet olduktan sonra vericeksin sen vucudun suanda su topladi sakin bozma diyetini aynen devam et adetin bittikten sonra eksileri goruceksin ins.

Cnmmmm bozma moralini adet olamadigin icin olmustu bence adet olduktan sonra vericeksin sen vucudun suanda su topladi sakin bozma diyetini aynen devam et adetin bittikten sonra eksileri goruceksin ins.

Adetim azalmaya ve düzensizleşmeye başladı, hiçbir ilaç kullanmamama rağmen. Kendimde hipotioidden ve prolaktinde bir sorun olmasından şüpheleniyorum. Dr.'a gidip tahlil yapmasını isteyeceğim. İnsülin direncim de vardır kesin, baktırmadım, baktırmak da istemiyorum şeker yüklemesi yaptıkları için. Ama var diye düşünüyorum. Geçen hafta her gün o koltukta bu koltukta bayılır gibi uyudum. Yemek yedikten sonra acayip uyku bastırdı ama bunlar hep geçen hafta diyete başlayınca oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…