- Konu Sahibi demlicaykeyfi
-
Merhaba Güzeller
Bugün kahvaltıyı yulaf ve sütle yaptım
Azıcık ev temizliği yapıyorum bugün. bu tozlar nereden geliyor bu kadar anlamıyorum
Haftaya pazartesi tartıda ne göreceğimi çok ama çok merak ediyorum. Acaba yaptıklarım işe yaracak mı
Bu diyeti yazan diyetisyene gittiğimde ilk hafta 1,5 kilo yağdan vermiştim. O kadar mutlu olmuştum ki.
Kurtulacağız inşallah kilolardan...
Bu defa kararlıyım
Ooo kolay gelsin canım, sporunu da yapmışsın, oh çok iyiAhh o tozlar yokmu mahvedio beni astimim var ev her gun 1 karis toz iki gun yer silme ucuncu gun suyu gorsen camur oluyo bu nasil tozdur anlamadim urfanin tozu beni oldurucek :)
Aksama misafirler var bende evde kosturuyorum ter boncuk boncuk akio abah da spor yaptimmm ohh bu gun baya kalori yaktim :)
Evet canım, yediklerim hep gittiğim diyetisyenin yazdığı menülerden. Devlette değildi canım, özel hastanede çalışıyordu. O zaman mezun olmama 3 ay vardı o yüzden 3 ay gitmiştimCanim paylastigin menu de o listeden dimi. Ne guzel kopya cekerim senden. Boyle devam et, kilocuklari ver bizleri de bilgilendir.
Diyetisyenin devlet hastanesinde mi?
InshaAllah pazartesi tartida yuzun guler.
Aslında eskiden el süpürgeleri vardı ya şarjlı, onun gibi toz alma süpürgesi olsa dimi, küçük ve gücü az olsun tozları onunla alalımAynen cnm supufuyum yer sliyim ama toz almiyim o tozlar kalktikca benim bogazlarim tikiyo mahvoluyorum
Oyyy kıyamam canım, güzelce ye yemeğini, salatayı da ihmal etmeyelim ki gözümüze çoook gelsin mamalarAhh keske hefseyi icad ediolar ama buna bi care bulamamislar heralde ayy oglen yemegi saatim gelio karnim hafiften serenad yapmaya basladi
Ayy çok teşekkür ederimmmtakibindeyim canım aynen devam et bence ilk hafta en az 1 kilo vermiş olcaksın
Kızlar bakın şimdi ne okudum
30 dakikalık ev işine karşılık yakılan kalori oranları şöyle: Yerleri süpürmek ya da silmek: 90 kalori Ütü yapmak, yatak hazırlamak: 70 kalori Toz almak, yüksek rafları temizlemek, perde takıp çıkarmak: 50 kalori Yemek hazırlamak, sofrayı düzenlemek: 80 kalori Bulaşık yıkamak: 100 kalori Camları silmek: 150 kalori Banyo temizlemek: 200 kalori
Offff bende tahinli kurabiye yapmistim dayanamadimm iki tane yedim ama onun yerine ara ogundeki 3 kepekli buskiviyi ve iki kayosiyi yemedimm aksam yemeginide yemeyip onun yerine midwfirler gelince biraz pirinc salatasi yiycem az oncede komsularim geldi bugun baya kalori yaktim ben sabah ayri aksam ayri evisi yaptim
Kaynak: http://instagram.com/p/qD3oH6JPAO/
***Buarada öğle yemeğimi yedim. Tv'de Ender Saraç'ı izliyordum, diyetisyen konuğu vardı, onlar konuşurken bana fikir oldu menemen yaptım 1 yumurta, bol domates biber 1 kaşık z.yağı ile. Yanında 3dilim ekmeğim ve yarım bardak sütüm vardı.
***Kızlar bu hafta misafirim gelecek, ayıptır söylemesi cheesecake yaptım, minik bi parça da yedim, ne olacak bu diyet yapanların misafir sorunsalı?Misafire illa ki bir şeyler hazırlıyoruz ama peki ya biz ne olacağız? Aah ah, yapıp da yememek çok zorrrrr
Sorma yaaa bidaha misafir yooookkkmas iyi yapmissin ben de sabh 3 mile basladim ama 25 nci dkkada pes ettim evdede yorulucam diye bende yorgunlugun ve sicagin verdigi etkiyle gozlerimi zor acik tutuyorum
Ohh ellerine saglik pekde gizel oomus bende bu gece iyice uyur dinlenirsem yarin 3 mili yapmaya calisicam ben bide sabah ac karna yaptim dayanamadim okadar uzun sure aksamdan beri midem ve karnim agrio patliycak gibiyim nie bole oldum anlamadimaynen canım. Evet sıcak da çok etkiliyor. Dışarı çıkamam diye evde yapıverdim. Bitirene kadar da bitince bi kahve yapıcam diye kendimi teselli ettim Gel beraber içelim
Afiyet olsun canımOhh ellerine saglik pekde gizel oomus bende bu gece iyice uyur dinlenirsem yarin 3 mili yapmaya calisicam ben bide sabah ac karna yaptim dayanamadim okadar uzun sure aksamdan beri midem ve karnim agrio patliycak gibiyim nie bole oldum anlamadim
Evet cnm gecti sukurAfiyet olsun canımGeçmiş olsun, inşallah sabaha geçmiştir ağrın
Eslemcimm enerjimiz birbirimize geçsinEvet cnm gecti sukurdun tuvalete cikamadim afedersin sanirim ondan agrim oldu bide iki balkon tuvalet banyo yikadim spguk sularla sanirim usuttum
Ne guzel enerjik baslamassin bende dunyadan bezmis bi sekilde uyandim nedense
Eslemcimm enerjimiz birbirimize geçsinAyy diyete başlayınca tuvalete çıkamama olur diyorlar canım. Lifli beslenmeye çalış, meyve öğünlerinde kuru kayısı yiyebilirsin bir de salatana 1 kaşık zeytinyağı koyabilirsin. Salatana zeytinyağı koyunca o öğün sebze yeme çünkü sebze yerine geçiyor
***Az önce ara öğün olarak 1 nektarin yedim
Ben de aynen çok merak ediyorum canım yaaAyy gecsin valla bende dopingleniyim biraz ara ogunlerde zaten kuru kayisi yiyorum hep ama dun yememistim galiba ondan oldu kepekli buskivi yiyorum diger ara ogunumdede, besli bitki cayi iciorum bugun esim yesil cayda alicak gunde iki kerede sil cay icerim
Ayy cok merak ediorum aca kilo verdimmk diee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?