Nemesis'in Gün Gün Diyet Macerası

Canim paylastigin menu de o listeden dimi. Ne guzel kopya cekerim senden. Boyle devam et, kilocuklari ver bizleri de bilgilendir.
Diyetisyenin devlet hastanesinde mi?

InshaAllah pazartesi tartida yuzun guler.

Ooo kolay gelsin canım, sporunu da yapmışsın, oh çok iyi Tozlar ve astım, çok zor, Allah şifa versin eslemciğim. Ardı arkası kesilmeyen bir toz bulutu var havada sil sil bitmiyor Bir de ben toz almaya sinir olurum, süpürmek silmekten çok o zor gelir niyeyse İnce iş ya belki de ondandır.

Canim paylastigin menu de o listeden dimi. Ne guzel kopya cekerim senden. Boyle devam et, kilocuklari ver bizleri de bilgilendir.
Diyetisyenin devlet hastanesinde mi?

InshaAllah pazartesi tartida yuzun guler.
Evet canım, yediklerim hep gittiğim diyetisyenin yazdığı menülerden. Devlette değildi canım, özel hastanede çalışıyordu. O zaman mezun olmama 3 ay vardı o yüzden 3 ay gitmiştim Her hafta ufak değişiklikler yapıyordu. O zamanlar öğrenci olduğum için mesela ne zaman daha çok acıkırsam o ara öğüne daha iyi bir şeyler yazıyordu. Ama işin mantığını öğretti, iyi oldu. İnşallah verelim hep beraber

Aynen cnm supufuyum yer sliyim ama toz almiyim o tozlar kalktikca benim bogazlarim tikiyo mahvoluyorum
Aslında eskiden el süpürgeleri vardı ya şarjlı, onun gibi toz alma süpürgesi olsa dimi, küçük ve gücü az olsun tozları onunla alalım

Ahh keske hefseyi icad ediolar ama buna bi care bulamamislar heralde ayy oglen yemegi saatim gelio karnim hafiften serenad yapmaya basladi

Ahh keske hefseyi icad ediolar ama buna bi care bulamamislar heralde ayy oglen yemegi saatim gelio karnim hafiften serenad yapmaya basladi
Oyyy kıyamam canım, güzelce ye yemeğini, salatayı da ihmal etmeyelim ki gözümüze çoook gelsin mamalar

takibindeyim canım aynen devam et bence ilk hafta en az 1 kilo vermiş olcaksın
Ayy çok teşekkür ederimmm İnşallah canım. Günlüğüne şimdi baktım, yaşananlar hep aynı, özellikle de insanın sırtını sıkan sütyenler, kat kat olan göbekler... Ama hep beraber başarıcaz inşallah

Kızlar bakın şimdi ne okudum :)
30 dakikalık ev işine karşılık yakılan kalori oranları şöyle: Yerleri süpürmek ya da silmek: 90 kalori Ütü yapmak, yatak hazırlamak: 70 kalori Toz almak, yüksek rafları temizlemek, perde takıp çıkarmak: 50 kalori Yemek hazırlamak, sofrayı düzenlemek: 80 kalori Bulaşık yıkamak: 100 kalori Camları silmek: 150 kalori Banyo temizlemek: 200 kalori

Kaynak: http://instagram.com/p/qD3oH6JPAO/

***Buarada öğle yemeğimi yedim. Tv'de Ender Saraç'ı izliyordum, diyetisyen konuğu vardı, onlar konuşurken bana fikir oldu menemen yaptım 1 yumurta, bol domates biber 1 kaşık z.yağı ile. Yanında 3dilim ekmeğim ve yarım bardak sütüm vardı.

***Kızlar bu hafta misafirim gelecek, ayıptır söylemesi cheesecake yaptım, minik bi parça da yedim, ne olacak bu diyet yapanların misafir sorunsalı? Misafire illa ki bir şeyler hazırlıyoruz ama peki ya biz ne olacağız? Aah ah, yapıp da yememek çok zorrrrr

İyi yapmışsın Eslemciğim. Ne yapalım yaa misafir gelince böyle oluyor.

Ben de az önce 3 mil/ 4,8 km Leslie yaptım. Çok halsizdim ama zor yaptım. Regl dönemim yaklaştı böyle bi uyku hali, yorgunluk oluyor İyi ki yaptım her şeye rağmen, 45 dk spor iyidir

Sorma yaaa bidaha misafir yooookkk mas iyi yapmissin ben de sabh 3 mile basladim ama 25 nci dkkada pes ettim evdede yorulucam diye bende yorgunlugun ve sicagin verdigi etkiyle gozlerimi zor acik tutuyorum

Sorma yaaa bidaha misafir yooookkk mas iyi yapmissin ben de sabh 3 mile basladim ama 25 nci dkkada pes ettim evdede yorulucam diye bende yorgunlugun ve sicagin verdigi etkiyle gozlerimi zor acik tutuyorum
aynen canım. Evet sıcak da çok etkiliyor. Dışarı çıkamam diye evde yapıverdim. Bitirene kadar da bitince bi kahve yapıcam diye kendimi teselli ettim Gel beraber içelim

aynen canım. Evet sıcak da çok etkiliyor. Dışarı çıkamam diye evde yapıverdim. Bitirene kadar da bitince bi kahve yapıcam diye kendimi teselli ettim Gel beraber içelim
Ohh ellerine saglik pekde gizel oomus bende bu gece iyice uyur dinlenirsem yarin 3 mili yapmaya calisicam ben bide sabah ac karna yaptim dayanamadim okadar uzun sure aksamdan beri midem ve karnim agrio patliycak gibiyim nie bole oldum anlamadim

Ohh ellerine saglik pekde gizel oomus bende bu gece iyice uyur dinlenirsem yarin 3 mili yapmaya calisicam ben bide sabah ac karna yaptim dayanamadim okadar uzun sure aksamdan beri midem ve karnim agrio patliycak gibiyim nie bole oldum anlamadim
Afiyet olsun canım Geçmiş olsun, inşallah sabaha geçmiştir ağrın

Günaydınnnn
Aşk dolu, spor dolu, enerjik bir gün olsun
Güne yulaf+süt ikilisiyle başlıyorum. Bugün yine uzun uzun kahvaltı yapasım yok
Bugün bize güzel şeyler getirsin
Not: Bu ne enerji? Bilmiyorum Sabah sabah kalktım Caillou izliyorum

Evet cnm gecti sukur dun tuvalete cikamadim afedersin sanirim ondan agrim oldu bide iki balkon tuvalet banyo yikadim spguk sularla sanirim usuttum

Ne guzel enerjik baslamassin bende dunyadan bezmis bi sekilde uyandim nedense
Eslemcimm enerjimiz birbirimize geçsin Ayy diyete başlayınca tuvalete çıkamama olur diyorlar canım. Lifli beslenmeye çalış, meyve öğünlerinde kuru kayısı yiyebilirsin bir de salatana 1 kaşık zeytinyağı koyabilirsin. Salatana zeytinyağı koyunca o öğün sebze yeme çünkü sebze yerine geçiyor

***Az önce ara öğün olarak 1 nektarin yedim

Ayy gecsin valla bende dopingleniyim biraz ara ogunlerde zaten kuru kayisi yiyorum hep ama dun yememistim galiba ondan oldu kepekli buskivi yiyorum diger ara ogunumdede, besli bitki cayi iciorum bugun esim yesil cayda alicak gunde iki kerede sil cay icerim
Ayy cok merak ediorum aca kilo verdimmk diee

Ben de aynen çok merak ediyorum canım yaa Ara öğünde yarım simit ya da tost da iyi oluyor Bu sabah bi ara dedim ki tartılsam mı yoksa durum nedir, sonra neyse ki vazgeçtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…