CANIM inanki teşekkür etmene bile gerek yok canım:))biz de aynı şeyleri yaşadık.Ben de ilk bilge beye ameliyat olan nemi görmüştüm bu sitede.O da bana çok yardımcı olmuştu.şimdi de nem ile ben yardımcı olmaya çalışıyoruz.O stresli dönemi bilmezmiyim.İnsan kafayı yiyecek gibi oluyor.Hangi doktora olacağına bir türlü karar veremiyor.Seni anlıyorum.Sen rahat ol doktora güven canım.İnş.senin için en iyisi olur.Zaten ilk hafta kalınca ikinci hafta çok bir işlem kalmıyor.Gidip tekrar gelirsin canım.öpüyorum..
cnm katılıyoummmm türkkiyede sadece 3-4 tane iyi estetikçi yok:)tabiiiii tğm estetikçilerde iyi deil..bennnnnn benden önce kuzneim ve arkadaşlarının burunlaarını gördügüm için ciddi şekilde çok begendim ve oldum..yoksa cesaret edemesdim:)işini adam gibi yapan ve ünlü olmayan çok doktor varrr am a bi oıkdrda kötü hyapanlarıda gördüm dikatli seçmek gerekkiyor:begenmene sevindim cm bnmmm beklerim malatyaya:)bu burun, bu is; yurdun Istanbul, Izmir ve Ankara illeri disinda da, cok iyi bilinen, gunde en 2 ameliyata giren fiyatlari da en az 4000 den baslayan doktorlar kadar iyi belki onlardan bile iyi, yetenekli doktorlarin (cevherlerin) oldugunu gosteriyor. bayildimmmm!! keske gitme imkanim olsa!!! cok mukemmel.
para ödemedim cnm ssk karşıladı..forumda bu sıra bi çok kişi olcaktıı özellikle haziran ve temmuzda ama benim düğün sırama geldigi içinnnn hepsini takip edemedim..ileri sayfalarar gidersen 2-3 kişi olmuştuuuu onlara bakabilirsin konuları var:)Bilge Bey e başka ameliyat olan var mı?ada_86 seninde inşallah çok güzel olur da bakarız fotolarına,1 sene sonra bende yaptırmak istyorum karar vermemde etkili olur.Ne kadar para ödediniz Bilge Beye?nemin burnu gerçekten kusursuz olmuş.
Bilge Bey e başka ameliyat olan var mı?ada_86 seninde inşallah çok güzel olur da bakarız fotolarına,1 sene sonra bende yaptırmak istyorum karar vermemde etkili olur.Ne kadar para ödediniz Bilge Beye?nemin burnu gerçekten kusursuz olmuş.
Bilge Bey e başka ameliyat olan var mı?ada_86 seninde inşallah çok güzel olur da bakarız fotolarına,1 sene sonra bende yaptırmak istyorum karar vermemde etkili olur.Ne kadar para ödediniz Bilge Beye?nemin burnu gerçekten kusursuz olmuş.
Sağol Canım.İnşllh çok güzel olurda bende burnumu gere gere gösteririm:)
Şuan bana Nem ve Asilem bu konuda ne kadar destek oluyorlarsa bende yardımcı olacam,ahtım var:)
Bana dua edin,herşey çok güzel geçsin ve olsun.
HOŞÇA KALIN ARKADAŞLAR.
tatlışşşşş vallaa kimsecik yoktu baktıgımde herkes oflineydi:)ondan yazmadım gıs:)bide 1 haftadır yatılı misafirim vaqrdı şimdi yolcu etcezzzz inşşş bu sıra daha misafirim olmas da gelirim rahat rahat pıtırlara:)
cnm bu burnuna bolca bak çünkü amlyttan sonraaaaaaaaaaaaaaaa bebek gibi olcan:)bu arada tam amlyt tarihin neydi acaba:),şunu söyliyeyeim hayatımda kişisel olarak aldıgım ve beni mutlu eden nadir kararlardan biri estetik olmak:)
ben bir arkadaşım için araştırıyorum.
bu doktorun ismi ve adresi hatta tel nosunu öğrenebilir miyiz.
Ücretsizmi herşey
Doktorumuzun ismioç.DR.BİLGE TÜRK BİLEN (MALATYA TURGUT ÖZAL TIP MERKEZİNDE PLASTİK CERRAH)eevet ücretsiz herşey.Sadece25 MİLYON İLAÇ PARASI VAR:))
kaçakkız cnm asilem güzelce anlatmışş ekliycek bşyim yok:)hastahanenin santral numarası internette var orayı arayıp plastik cerrah bilge türk bileni baglayın derseniz seni ona baglarlar:)
Ayyy Nemmm güldüm ya,morlai bozulmasın diye güzelmi olmuş dedin:roflol:ada cnm hiç şüphen olmasın:)iyi olcak herşey sen 18 agustosu 4 gözle bekle bence:)kimsenin eline geçmez bu fırsat valla:)bugun iş görüşmesine gitim oradaki kızda 3000 tl vermiş olmuş özel hastahanede ve çok kötüydüüü morali bozulmasın diye güzel olmuş dedim
bilge doktor hem para almıyor hemde sonuc şahaneeeee:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?