nem'in yeni burnu :)

ay kıs neyapimmmm kızın moralini sıfırlayamam:)zaman habire burnuma baktıııı iş görüşmeisne gittim güya ama anca burnumu inceledi:)daha çok estetikten konuştukk zatenkaydirigubbakcemile3iyi olcak seninkide cnm içini ferah tut:)

Ay üslubun çok hoş ya,çok gülüyorum.
"iş görüşmeisne gittim güya ama anca burnumu inceledi"..BUNA ÇOK GÜLDÜM.
Sen desene iş değil "burun görüşmesine" gitmişsin.:roflol:

ay adacım hiç sorma vallaaaa güya iş görüşmesiydi:)
hadi bakalım gelsin hemen amlyt tarihin sonrasında seninde burnuşunu görelim:)

kıs zilli senin o burnuşunu sevsinler
ne alıp veremediğin vardı kıs oynattın burnunla :mymeka:

buarada kıza güzelmi olmuş dedin kaydirigubbakcemile3 kız sen ne zillisin kaydirigubbakcemile3 Şeniz

yeşilgözlümmm datlum bnmmmm:)burnumıun tek deligi kapalıydıı egrilikten dolayıı mecburen oldummmm yoksa ileride bunama hafıza geriligi ve kalpin hızlı çarpmasına neden olur dedi:)gecede hiç rahat uyuyamıyordum aldıgım nefes yetmiyorduuuuu sürekli uyanıyordumm:)şimdiii inan bıraksalar 24 saat kesintisiz uyurum:)öncelikle saglık için oldum zatne sadece estetige ailem imkansız izin vermezdi:)
kısacası bi taşta iki kuş vurdum:)

vuuuu nem senın burnuna ılk kez bakıyorum be sanırsam cok guzel bu yaaaa:) gule gule kullan

teşekürler kızlar vallaaa hani gerek yok diyosunuz ya kompleee yüzümün resmini koysam eski ve yeniii aradaki büyük değişimin farkını anlayabilirsiniz:)ciddi şekilde çok deiştirdi benii kaşım gözümmmm ortaya çıktı elmacık yanaklarım bile:)

nem bilge türkbilene mi yaptırdın çok güzel ve doğal olmuş nosunu alabilir miyim senden

Nem ben istanbuldayım, çok beğendim burnunu ve biraz araştırdım Bilge Beyden herkes çok memnun, Malatyadada yaptırabilirim o yüzden,kötü sonuç almaktansa gider gelirim.yeni üye oldum, bu konuda çok bilgim yok ama eylül ekim gibi düşünüyorum,yardım edersen okadar çok sevinirim ki.. amelyat öncesi karar vermek, doğru dokturu bulmak,emin olmak çok zor..sana arkadaşlık gönderdim,özelden yazacaktım ama sistem kabul etmedi.bilge beyden nasıl randevu alabilirim.İstanbul'dan git gel ne kadar süreyle izin almam gerekir.Ne tavsiye edersin, nasıl yapmalıyım..Bana yol gösterirsen çok sevinirim.

nem bilge türkbilene mi yaptırdın çok güzel ve doğal olmuş nosunu alabilir miyim senden
cnmm google turgut özal tıp merkezi santral yaz..santralin numarası çıkar ararsınnn oradannn plastik cerrah bilge türk bilene bagla dersennn onlar seni doktora baglar:)

cnmmmmmmm bilge türk bilene bu sitede ilk olan bendimmm..hiç aklıma gelmesdiii benim aracılıgımlaaaa bisürü arkadaşşşş gidip amlyt olcak:)yurtdışından bile gitcek olanlar varrr..bu beni çok sevindirdiii..cidden kendi burnumdan çok memnunum cnmmm..snei ekleidm resimleirme bakabilirsin..malatyada 12 gün kalmak zorundasın...yadaaaaa doktorunla konuşupppp günü birlik 12. gün gelip halledip gidedebilirsinn...bi üsta dokta nsl ulaşcagını söyleidm cnmmm orayı ararsan direkkkkkkkk doktorla konuşabilirsin o snei yönlendirir..direk ammlyt gününü verir senden amlyt gününden 1-2 gün önce gelirsin okdr:)

çok teşekkür ederim, forumda okudum çok kişiye yardımcı olmuşsun gerçekten,fotoğraflarına baktım çok güzel olmuş burnun,bugun arar gün alırım. Yeniden sağol..

çok teşekkür ederim, forumda okudum çok kişiye yardımcı olmuşsun gerçekten,fotoğraflarına baktım çok güzel olmuş burnun,bugun arar gün alırım. Yeniden sağol..

hadi bakalım cnm sendende güzel haberler bekliyorummmmmm:)randevu aldıgında haber ver cnm bnm:)hayırlıı olsun şimdiden:=)

canım burnun mükemmel olmuş ssk olduğu için ücret ödememişsin emekli sandığı içinde aynı şey geçerli mi öğrenciyim birikim yapamıyodum o yüzden ayy senin topiği okuyunca içime umut ışığı doğdu:):):)

tabi cnm emekli sandıgı içinde gecerli..ama cidden hastahaneye elini kolunu sallaya sallaya girip estetik olup yine öle çıkmakkk çok hoşşşşş:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…