Ayyy Nemmm güldüm ya,morlai bozulmasın diye güzelmi olmuş dedin:roflol:
Seni diceeeeeeeeeeeeem o kızaaaahihoyyyt
Duygularıyla oynamak neymiş göstersin sana:roflol:
Şaka bi tarafada gerçekten çok önemli bi karar bu.
Allahımdan isteğim pişman olmamam bu konuda.
Sen,Asilem Bilge Beyde karar kılmamı sağladınız.Perna adlı arkadaşın sonucuda bu kararımı daha bi pekiştirdi.
İnşllh bende çok kişiye vesile olurum,benim sonucumda çok kişinin Bilge Bede karar kılmasını sağlar.
SAĞOLUN KIZLAR.
a.s.
ay kıs neyapimmmm kızın moralini sıfırlayamam:)zaman habire burnuma baktıııı iş görüşmeisne gittim güya ama anca burnumu inceledi:)daha çok estetikten konuştukk zatenkaydirigubbakcemile3iyi olcak seninkide cnm içini ferah tut:)
valla super olmus, -ki gerekte yokmus aslinda
cnmm google turgut özal tıp merkezi santral yaz..santralin numarası çıkar ararsınnn oradannn plastik cerrah bilge türk bilene bagla dersennn onlar seni doktora baglar:)nem bilge türkbilene mi yaptırdın çok güzel ve doğal olmuş nosunu alabilir miyim senden
Nem ben istanbuldayım, çok beğendim burnunu ve biraz araştırdım Bilge Beyden herkes çok memnun, Malatyadada yaptırabilirim o yüzden,kötü sonuç almaktansa gider gelirim.yeni üye oldum, bu konuda çok bilgim yok ama eylül ekim gibi düşünüyorum,yardım edersen okadar çok sevinirim ki.. amelyat öncesi karar vermek, doğru dokturu bulmak,emin olmak çok zor..sana arkadaşlık gönderdim,özelden yazacaktım ama sistem kabul etmedi.bilge beyden nasıl randevu alabilirim.İstanbul'dan git gel ne kadar süreyle izin almam gerekir.Ne tavsiye edersin, nasıl yapmalıyım..Bana yol gösterirsen çok sevinirim.
ya burnuna bayildim superrr olmuss.darisi basimaaaa
çok teşekkür ederim, forumda okudum çok kişiye yardımcı olmuşsun gerçekten,fotoğraflarına baktım çok güzel olmuş burnun,bugun arar gün alırım. Yeniden sağol..
canım burnun mükemmel olmuş ssk olduğu için ücret ödememişsin emekli sandığı içinde aynı şey geçerli mi öğrenciyim birikim yapamıyodum o yüzden ayy senin topiği okuyunca içime umut ışığı doğdu:):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?