- 4 Nisan 2008
- 3.710
- 4.258
- 698
hadi cnm bnm hayırlııııııııı olsunnn eminim güzel olcakk herşeyi akışına bırakkkkk düşünüpp kafanda büyüütme amlyt tarihin geldiginde malatyaya gelllll zatennn ulaşımı çok kolay heryere rahatlıkla arablar var merkezde oteller var:)hiç zıorlanmassın bu forumda bisürü kişi gelipp senin gibi amlyt oldu:)bende 2 hafta oldu evleneli ondan sık gelemiyoru neteee herzaman yardımcı olurum cnmmmmmm resimlerim var albümde bakabilirsindeeeeeeee:)Nemmm Senin ve Asilemin sayesinde Bilge Beyde karar kıldım,ekonomik şartlarında etkisi var tabi bunda.
Önceleri önerdiğinizde uzak diyip eliyordum;fakat sizdeki güzel sonuçlar ve madden uygun olması beni Bilge Beye sevk etti.Kendisiyle görüştüm ve 17Ağustos için görüşme ayarladık,18Ağustos da ameliyat.Kardeşimle gelcem inşllh Malatya'ya.
Allah'ım halen inanamamaktayım.Hiç bilmediğim bi şehirde adrenali yüksek olan bi macera yaşayacam.Ne yapacam ne edecem bilmiyorum.Doktor konusunda doğru olduğundan hep emin olmak istiyorum.Sizlerin manevi desteğine ihtiyacım var.Bana A'dan Z ye doktor hakkında,ameliyat,hastane hakkında,hatta Malatya:) hakkında öğrenmem gerekenleri anlatmanızı istiyorum.Zamanım daha çok,hepsini bi anda yazman şart değil Canım,bu kadar yüklenmeyeyim sana:)
Zaman yaklaşınca ameliyatın idrakına tam varınca bi başlıkta ben açacam;ama şuan halen hayal gibi geliyo.
Umarım herşey hayalden çok daha güzel olur.
Şimdiden TEŞEKKÜRLER CANIM.
HOŞÇAKAL.
teşekür edrim cnm bnm begenmene sevindim:)süperrr olmuşş bayıldım kaydirigubbakcemile2
tatlım nezmandır görşemedik sende iyisin demi bi ara bakim sanada msnde:)ayrıca begenmene evindimm seninde böle olcak cnmmmm benim 1 sene olcak nerdeyse gercekten 1 seneye kdr buru şekli anca yerine oturuyor:)NEM canım hayırlı uğurlu olsun süper olmuşsun bayıldım tek kelimeyle mükemmel sayfana yazamadım yorum ama gerek yok ki zaten OLAĞANÜSTÜ
Nemmm Senin ve Asilemin sayesinde Bilge Beyde karar kıldım,ekonomik şartlarında etkisi var tabi bunda.
Önceleri önerdiğinizde uzak diyip eliyordum;fakat sizdeki güzel sonuçlar ve madden uygun olması beni Bilge Beye sevk etti.Kendisiyle görüştüm ve 17Ağustos için görüşme ayarladık,18Ağustos da ameliyat.Kardeşimle gelcem inşllh Malatya'ya.
Allah'ım halen inanamamaktayım.Hiç bilmediğim bi şehirde adrenali yüksek olan bi macera yaşayacam.Ne yapacam ne edecem bilmiyorum.Doktor konusunda doğru olduğundan hep emin olmak istiyorum.Sizlerin manevi desteğine ihtiyacım var.Bana A'dan Z ye doktor hakkında,ameliyat,hastane hakkında,hatta Malatya:) hakkında öğrenmem gerekenleri anlatmanızı istiyorum.Zamanım daha çok,hepsini bi anda yazman şart değil Canım,bu kadar yüklenmeyeyim sana:)
Zaman yaklaşınca ameliyatın idrakına tam varınca bi başlıkta ben açacam;ama şuan halen hayal gibi geliyo.
Umarım herşey hayalden çok daha güzel olur.
Şimdiden TEŞEKKÜRLER CANIM.
HOŞÇAKAL.
Canım benim nemin dediği gibi hiç merak etme.Maltya çok şirin ve düzenli bir şehir.HER yeri rahatlıkla bulabilirsin.Müsait olursam ben de sana yardımcı olurum buradayken.Kafana takılan bişey olursa sorarsın.Doktorumuzu anlatmaya gerek yok zaten canım.sadece ona güven sen.O herkesin yüzüne giden uygun burunları yapıyor.Ameliyat sonrası asistanları ilgileniyor.Onun yanında hiç görmezsen şaşırma.ÇOK YOĞUN OLDUĞU İÇİN SADECE AMELİYAT kısmı ile ilgileniyor.Yani ameliyat sonrası derken sadece 1 günlük hastanede kaldığın zamnda asistanları ilgileniyor.Sonraki tampon,alçı,kontrolleri tabiki bilge bey yapıyor.Oteller merkezde var zaten.Öğretmen evini de tavsiye ederim size.Öğretmen kimliği olmayanlar sadece 5 tl fark ödüyor canım.Hatta doktora söyleyip 3-4 gün hastanede de kalabilirsiniz dışarıda para vermek istemiyorsanız.Ben ameliyt olduğumda uzaktan biri daha ameliyat olmuştu.O doktora söylemişti ilk hafta hastanede kalıyordu.İkinci hafta evine gitmişti.zaten tpolam 15 gün de bütün iş bitiyor canım.kafana bişey takılırsa yine sorarsın.bol şanslar şimdiden:)))
cnmmm malatya araştırma hastahanesiii(turgut özal tıp merkezi) doç.dr bilge türk bilen:)süper olmussyaa inanlmz begendm doktorunun adı neee
hadi cnm bnm hayırlııııııııı olsunnn eminim güzel olcakk herşeyi akışına bırakkkkk düşünüpp kafanda büyüütme amlyt tarihin geldiginde malatyaya gelllll zatennn ulaşımı çok kolay heryere rahatlıkla arablar var merkezde oteller var:)hiç zıorlanmassın bu forumda bisürü kişi gelipp senin gibi amlyt oldu:)bende 2 hafta oldu evleneli ondan sık gelemiyoru neteee herzaman yardımcı olurum cnmmmmmm resimlerim var albümde bakabilirsindeeeeeeee:)
Nemmmmm,ya inan çok iyisiniz.Asilem,Sen bana inan öyle güç,pozitif enerji veriyorsunuzki Allah'ım gönlünüze göre versin.Bananeci bi tavrınız yok,sadece bana değil,herkese aynı içtenlikle karşılıksız karşılık vermeniz HARİKA.
İYİKİ VARSINIZ.
KK'nin MELEKLERİsiniz..
Canım benim nemin dediği gibi hiç merak etme.Maltya çok şirin ve düzenli bir şehir.HER yeri rahatlıkla bulabilirsin.Müsait olursam ben de sana yardımcı olurum buradayken.Kafana takılan bişey olursa sorarsın.Doktorumuzu anlatmaya gerek yok zaten canım.sadece ona güven sen.O herkesin yüzüne giden uygun burunları yapıyor.Ameliyat sonrası asistanları ilgileniyor.Onun yanında hiç görmezsen şaşırma.ÇOK YOĞUN OLDUĞU İÇİN SADECE AMELİYAT kısmı ile ilgileniyor.Yani ameliyat sonrası derken sadece 1 günlük hastanede kaldığın zamnda asistanları ilgileniyor.Sonraki tampon,alçı,kontrolleri tabiki bilge bey yapıyor.Oteller merkezde var zaten.Öğretmen evini de tavsiye ederim size.Öğretmen kimliği olmayanlar sadece 5 tl fark ödüyor canım.Hatta doktora söyleyip 3-4 gün hastanede de kalabilirsiniz dışarıda para vermek istemiyorsanız.Ben ameliyt olduğumda uzaktan biri daha ameliyat olmuştu.O doktora söylemişti ilk hafta hastanede kalıyordu.İkinci hafta evine gitmişti.zaten tpolam 15 gün de bütün iş bitiyor canım.kafana bişey takılırsa yine sorarsın.bol şanslar şimdiden:)))
Asilem inan hakkınızı nasıl öderim diye şimdiden düşünüyorum.Bide sonucum sizinki kadar güzel olursa ne düşünürüm bilemiyorum.Heralde devamlı duacınız olurum.Gerçekten çok ama çok iyisiniz.
Tedarikli gidecem;ama yinede doktordan hastanede kalmam konusunda rica edecem.Olmadı dediğin yerlere bakarım artık;ama ben 15gün kalamam,ailem kardeşim de olsa yanımda okadar kalmamıza müsade etmez.Maksimum 1hafta kalırım.Ardından Adanaya dönecem.Zaten çok uzak değilmiş,6saat sürüyomuş.Bi sonraki kontrol içinde(sanırım 1hafta sonrası olur),günübirlik gider gelirim artık Malatyaya.
Planım bu yönde.Hakkımda hayırlısı olsun.Allah'ım yardımcım olsun.
Çok sağolun Kızlar,gerçekten çok ama çok SAĞOLUN.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?