cnm bnmm önceliklee hastahanedeee doktoraaa durmunu anlatırsan bi kaç gün fazlada yatabilirsinnn..şehir dışından yalnız gelcegini söyleee..şimdi araştırma hastahanesindeeee 1 tane özel oda var tek kişi kalıyorrr..sakın orayı istemeee diger odalar 6 kişilikkkk herkesin yanında kalan oluyor onlar sana yardım ederrrr..hemşireler öle gelip buz koymas cnmm araştırma hastahanesi aklının ucuna gelmiycek kdr hasta var:)sadce gelip tansiyonunu ölcer agrın varsaa agrı kesici yapar buz koymaslar yani öel hastahane olmadıgı için:)ben mesdela 3 saat bu koydumm buzun agrısıda kötü oluyo istemedimm şişerse şişsin yüzüm diyip bıraktımmm..çokta şişmedim sonradan:)amlythanede bayılcaksın cnm bnmmm öleeee sakinleştirici falan vermiyorlar:)zaten okdrda gerek yok kısssss isteyerek olcaksın zaten amlytı o an olsada kurtulsam diyorsun:)hemen oll cnmmmmmmm olmadıgın günler hayatından gşdiyor:)Nemcim özeline msj atamadım tşk için.msj sayısı yeterli olmadığından burdan ileteyim dedim.Bende bir aksilik çıkmazsa ramazan bayramından önce olmayı düşünüyorum bilge beye fakat daha arayıp gün alamadım cesaretsizliğimden ....sen bilge beye olduğun için ameliyat öncesi durumunu anlatabilir misin.ameliyathanede mi bayıltılar seni...kimi hastaları o ortamda gerilmesin diye öncesinde yapıyolar narkozu.Bir de ben tek gidicem refakatçim olmiycek annem izmirde bi de kadıncaz blmiyor öğrense yüreğine iner...görev yerim malatyaya 1 saat uzaklıkta......o yönden sıkıntı yok allahtan.Bir de ameliyattan çıktıktan sonra kaç gün kalmak gerekiyor hastanede 1 gün kalınıyor diye biliyorum. Ameliyat sonrasında refakatçin yoksa gelip ilgilenen olmuyor mu sonuçta yoğun bakım ünitesinde sayılırsın.Hemşireler gelip buz koyarlar herhalde ...:)) sahipsizlere.....benim burnumdada kemer var ve ucu hafif düşük sabah bi kalksamda sihirli bi değnek olsa kurtulsam şundan 29 yaşıma kadar erteledim hep estetiği bari eylülde 30 ma girdiğimde yaptiriyim Allahım sen şu mübarek günlerde günah yazma ne yapalım yani profilim ofsayt....şimdiden tşkler sabırla cevapladığın için.....
oyy cnm cnmmmmm daha daha güzelleri sizlere inşşşşşşş:)nemcim kendine oku ufle masallah nazar degmesin burnunu cok begeniyorum nereye baksam herkes senin burnundan bahsediyor hakikaten super olmus yaniiii...
:)))))))sağol canım cevabın için baya sabırlısn....:) peki nemcim bu buzu bandajlı olan burnuna koymuyorsundur herhalde :)))şişlik insin diye yüzüne felan yapıyorsun diy mi..... sanırım ameliyattan 1 hafta sonra banyo yapabiliyorsun o zamana kadar gazman gibi yatarım artık ne yapalım.... eğer olursam allah hastanedekilere sabır versin
kizz insanin gozleri donar beaa:)))nasil bi hic o kadar buzun ustunde olmasiiiyerimseniben
ben dayanamadım zaten kısss sanırım 3-4 saat buzla durdum odaaaa 5 dk bekliyordu 10 dk kaldıryordumm:)bide ben buzu koyarken gözümeeeee alçıma degdirmişimm baya bi alçımm kalktıı o halde doktor geldii ve yeniden bastıra bastıea alçımı düzeltmiştiii öğğğğğğğğğğğğğ:)
demekki napiyoruzz buzumuzu alciya degdirmiyoruzzbilmiyorumkismile
ama hakikaten gicik bir durum ben elimi bile yaninca falan cok fazla buzda tutamiyorum bu goz ya goz yaneeee:içelim:
bide buz koymazsan cok siser diyolar kisisden kisiye degisiyo o..ben bi ameliyatimi olayimdaakaydirigubbakcemile5 buzumuda koyarim insallahh:lepi:sende cnm az koyyyy dayanamassan boşver çok bi faydası yok benim halammmmmm sabaha kdr koydu buzzz hiç işe yaramadı mosmor gözler ve şiş bi yüzü olduu ben 3-4 saat koydum inana ne morardım ne şiştim:)zaten o sıra başım falan çok agıryodu narkozun sersemligi üzerinde oluyo bide buzlamı ugraşcam:)yaa buzdaaaa burnuma gelmiiişşş ama ben farkına varmadım brunumu hisetmiyordum ya bi baktım alçı kalkmışş doktor gelip bastırdı valla o sıra bi sçradımm ondan dikat etmek şartt..yanında duranınn buna bakması gerkeiyo sen farkedemiiosun:)bende annem yorulmasın diye sürekli kendim tuttum ondan burnuma da degdirmişim hep:)
bide buz koymazsan cok siser diyolar kisisden kisiye degisiyo o..ben bi ameliyatimi olayimdaakaydirigubbakcemile5 buzumuda koyarim insallahh:lepi:
nemcim yardımına ihtiyacım var. 17 Eylül amelyat günüm. Yanımda ne götürmeliyim giderken. forumdan okuduğum kadarıyla buz koymak için balon, önden düğmeli pijama bi de vesikalık fotoğraf istediler 3 tane. başka nelere ihtiyacım olur. bi de kalacak yer olarak dsi misafirhanesi ile öğretmenevi düşünüyorum, karar veremedim. Hangisnden gidip gelmek daha rahat olur. 14 eylülde gitcem tahliller için. bi de hastaneye yakın otel filan varsa oda olabilir.tavsiyelerin için şimdiden teşekkürleer:)
nemcim ben daha arayamadımn Dr. beyi bi türlü cesaretim yok ayrıca her dk annem başımda kadın kopamıyorki benden....söylesem kadına yüreğine iner ama mutlaka arayıp gün almam lazım bayramdan önce yaptırırsam okullarda 20 eylülde başlar 14 günde şişliklerim ve morluklar geçer mi sence
super olmus burnun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?