nem'in yeni burnu :)

kac gun hastanede kalmak zorunda kaldin canim? Ve yurtdisindan gelen birisi icin fiyat ne olurdu bir bilgin varmi?

canım görünce hemen cevap vermek istedim.çünkü nem ile doktorumuz aynı.bilge bey sağlık sorunu varsa estetikten ücret almıyor.sadece estetik olanlar için 700-800 milyon hastane masrafı istendiğini bir hastaya söylerken duydum.

nemcim çok muntazam olmuş maşallah çok beğendim :kedi:
çok teşkür cnm bnm sevindim begenmene:)

Kac gun hastanede kalmak zorunda kaldin canim? Ve yurtdisindan gelen birisi icin fiyat ne olurdu bir bilgin varmi?
hastanede 1 gün kalınıyo cnm:)

asilem fıstıkım doktorr 700-800 dedigi hastadan sinir olmuştur ondan o parayı istemiştir..ben tanıdıgımla aynı gün olduk o estetik oldu saglık sorunu yoktu benim her ikiside vardı para vermedik...bilge türk bilen doktorrr estetik yaparken onu saglık sorunu var diiye gösterdiginden hiç para almıyor hastalarından:)tabi istisnalar vardır:)

CANIM OLABİLİR.BEN DE PARA ALMIYOR DİYE DUYMUŞTUM.AMA İÇERDEKİ BİR HASTAYA ÖYLE DEDİ YANIMDA.BELKİ HOŞLANMADIĞI BİŞEY OLMUŞTUR,ÖYLE DEMİŞTİR.HASTAYI AMELİYAT ETMEK İSTEMEMİŞ OLABİLİR:))yerimseniben

Kizlar nasil bir doktor bu yahu. Super birsey!! Ve önemli olan sonuc zaten. Ki sonuclari da resimlerde görduk hem asilem hem nem fistikkk gibiler :)) Cevaplariniz icin tesekkurler..Sinir olsa da birsey olmaz ki canim. Diger doktorlarin aldiklari fiyatlarin yaninda 700-800 fazla degil zaten kaydirigubbakcemile3

burun kesinlikle yuzu degistiyor..guzel olmus gule gule kullan yeni burnunu..benimde onden guzel ama yandan bozuyor..cesaretim hic yok..pisman olurum aci cekerim diyede korkuyorum(

hayalmeyalim teşekkür edriz.Ben en çok doktorumun doğallığına bayılıyorum:))dediğin gibi söylediği fiyat hiçbişey diğer doktorların yanında:))

Bu burnu beğenmediysen doktoruna haksızlık etmiş olursun bence :) Gayet güzel ve havalı bir burun olmuş,ben aylardır böyle burun yapabilen dr. arıyorum :)

valla cnmmmm bi ara doktorum ankaraya gitcek dedilerrrr korkudan gitmeden oldum:)ama gitmekten vazgecmiş:)

burun kesinlikle yuzu degistiyor..guzel olmus gule gule kullan yeni burnunu..benimde onden guzel ama yandan bozuyor..cesaretim hic yok..pisman olurum aci cekerim diyede korkuyorum(
valla cnm acıı çektim 3-4 gün kadarrr ama çagrı kesici alınca geçtiiii..çok kötü bi agrı değil..pişman olunmuyoooo hatta niye önceden olmadım bile dedim:)
Önden duruşunu çok beğendim ben canım ..
teşekürler cnmmm şişlikler indikçee bende önden duruşunu begenmeye başladım:)

ama sonucda cesaret isi. bende istiyorum kizlar cesarettttt mafoldumben
valla git gününü all gözünü karart..ama sedyeye yattıgın an çok pişman oluyosun o an birisi kalk desse koşarak çıkardım vala:)ben aaip korkak biriyimmm eger ben olduysam herkes olur:)

Bu burnu beğenmediysen doktoruna haksızlık etmiş olursun bence :) Gayet güzel ve havalı bir burun olmuş,ben aylardır böyle burun yapabilen dr. arıyorum :)

inş cnm en kısa zamanda bulursun:)hani insan aç gözlü oluyo ya begenmiyo degilimm gözüm doymuyo:):):):)

burnuna bayıldım önden güzle bir tutturmak çok zor genelde estetik burunlar yandan güzel oluyor ama önden o kadar zarif bir burun yapmışki doktorun bayıldım yandan biraz kavis olsa hiç fena olmazmış ama bu halide çok güzel mükemmel değil demişssin ama dokturna haksızlık etmişsin kim yaptı bu burnu öndeki zerafete bayldım

cnmm bende önden çok begeniyorum..dedigin gibi yandan kavisli olsa daha iyi olurdu..ama doktorum düz burun yapıyor kavisli yapmıyor sebebii dogal olmayışıymış onun diliyle söyledim:)zaten kaviste olsa aşırı bi kavis istemesdim:)eski burnumdan çok ama çok iyi bu bi kesin:)en azından o egrilik gittii ucu toplandıı..yüzüm zaten küçük kocaman bi burnum vardı:)öyle işte cnm bnm begenmene sevindim:)

Valla doktorların çokğu önden başarılı değil ama senin doktorun bu işi bitirimiş harika yani ilk defa bir burnu bu kadar beğendim tabi bu doktor neden kavisli yapsa on numara olacakmış bazı doktorlar böyle bildiğini okuyor işine müdahele ettirmiyor oda onların kendine olan güveni diyelim dokturunun ismini öğrenebilirmiyim

cnm malatya araştırma hastanesinde bilge türk bilen:)kuzenlerim arkadaşlarım da aynı doktora oldu..hepside önden çok muntazam yandan benimki gibi hemen hemen...zaten muayeneye gittigimdede bi çok hastasını gördüm fındık gibi olmuşlardı gördügüm örnekler cesaretlendirdi benide:)

Burnunu daha yeni gordum canim, bence harika olmus ondende yandanda, gule gule kullan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…