Nerde o eski kk .. :)

Kızlar MissCherryBlossom un konusunda neler olmuş öyle ya ? Resmen toplu katliam yapmışlar ,herkes banli

Konu kapatılmış , oraya yazamadım ,cherry ne zaman gelir belli değil ben cherry yi çok severim .müslüman olmam ,onun olmaması buna engel değil .kafalarımız denk bir kere ..Çok sempatik ..her konuda akıllıca bir yorumu var ..gördüğüm yerde slm veresim gelir ,hatta yanaklarını minciklayasim :)..

içinde kötülük olmayan insanları böyle özel konulardan niye vururlar ki daha siteye ilk üye olurken dini konuların yasak olduğu yazıyor .mune her seferinde konu oralara kayinca uyarıyor ..neden böyle samimi bir üyeyi yoldan çıkarıp banlatirsiniz ki ?

Bide kiz konuya girdi hemen dine bağlandı muhabbet ,diyeceğini de diyemedi banlandi. .

Cherry im o ayıdan sana hayır gelmez ..opturmuyosa da vardır bi iş :) erkek dediğin iki eli kanda olsa öper, opucukten borclanmaz. .bu ,nazlı gelinler gibi ,bugün git yarın gel ..öpersen hamile kalır mıyım acaba ,modunda sana yakışmıyor ,bırak herifini bulsun bence o herif ariyo :))) yoksa seni niye tepsin ki ...

Umarım kısa sürede dönersin ..mapusluk çok zor

Aslında dukanin ilk evresi zor ..ondan sonra alisiyorsun ve diyet dışı birşey yediğin zaman rahatsız oluyorsun .bana göre en kolay diyet dukan diyeti. Hayatımda ilk kez 2 günden fazla diyet yaptım :)
Ben de o durumdayım ışte canım ikinci.gun diyet miyet kalmiyor bende

Hiç sevmedigim muhabbet tipidir insanları dini ırkı mezhebi sebebiyle yargilamak dinimizde bile böyle birşey yok bu insanların zoru ne anlamadım gitti niçin saygı duymuyoruz birbirimize

Hiç sevmedigim muhabbet tipidir insanları dini ırkı mezhebi sebebiyle yargilamak dinimizde bile böyle birşey yok bu insanların zoru ne anlamadım gitti niçin saygı duymuyoruz birbirimize
Bunu beceremediğimiz için bir arada yaşayamıyoruz zaten ...kendimi tenzih ediyorum :) hiç de mütevazi olamayacağım. Kk da bir sürü insan var dini dinimden olmayan ama insan ,insan gibi insan ..seviyorum onları ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…