- 30 Kasım 2016
- 7.942
- 17.818
- 178
- Konu Sahibi Disipline Girmis BirKadin
-
Yaw demiyor snap ,diyor kalbim ,hissim bıdı bıdıHissi kalbel vuku muydu neydi oyle birsey iste
Hiss-ı kabl-el vukuHissi kalbel vuku muydu neydi oyle birsey iste
Allah seni bildigi gibi yapsinKizceler gelin trilece yiyelim
İyidir canim Allah'a şükür, senden naber??Cui Bono naber cınım ☺
Allah iyilik hoşluk versin ☺İyidir canim Allah'a şükür, senden naber??
Sen diyete mi girdin kizzzz 2 çocukla bide diyet cekilmezzzz vallahi gel gel yiyelim kendim yaptım bak el yapımı çikolatalıAllah seni bildigi gibi yapsindiyetteki insana trilece denir mi
Wuuuuu çikolatalıSen diyete mi girdin kizzzz 2 çocukla bide diyet cekilmezzzz vallahi gel gel yiyelim kendim yaptım bak el yapımı çikolatalı
Ne diyeti yapıyon sen bu boğazla ben hayatta diyet yapamam vallaWuuuuu çikolatalıçok kötüsün .. 65 kilo bana çok ..57yi gorcem
Doğumda alınan 33 kiloNe diyeti yapıyon sen bu boğazla ben hayatta diyet yapamam valla
Benim de lazım ama tutamıyorum bu bogazimiDo
Doğumda alınan 33 kilo15 ini verip kalanıyla tekrar hamile kalmıştım . 3.de az kilo aldım .şimdi dukan diyeti yapıyorum .kaldı son 8
Aslında dukanin ilk evresi zor ..ondan sonra alisiyorsun ve diyet dışı birşey yediğin zaman rahatsız oluyorsun .bana göre en kolay diyet dukan diyeti. Hayatımda ilk kez 2 günden fazla diyet yaptım :)Benim de lazım ama tutamıyorum bu bogazimi
Ben de o durumdayım ışte canım ikinci.gun diyet miyet kalmiyor bendeAslında dukanin ilk evresi zor ..ondan sonra alisiyorsun ve diyet dışı birşey yediğin zaman rahatsız oluyorsun .bana göre en kolay diyet dukan diyeti. Hayatımda ilk kez 2 günden fazla diyet yaptım :)
Hiç sevmedigim muhabbet tipidir insanları dini ırkı mezhebi sebebiyle yargilamak dinimizde bile böyle birşey yok bu insanların zoru ne anlamadım gitti niçin saygı duymuyoruz birbirimizeKızlarMissCherryBlossom un konusunda neler olmuş öyle ya ? Resmen toplu katliam yapmışlar ,herkes banli
Konu kapatılmış , oraya yazamadım ,cherry ne zaman gelir belli değilben cherry yi çok severim .müslüman olmam ,onun olmaması buna engel değil .kafalarımız denk bir kere ..Çok sempatik ..her konuda akıllıca bir yorumu var ..gördüğüm yerde slm veresim gelir ,hatta yanaklarını minciklayasim :)..
içinde kötülük olmayan insanları böyle özel konulardan niye vururlar kidaha siteye ilk üye olurken dini konuların yasak olduğu yazıyor .mune her seferinde konu oralara kayinca uyarıyor ..neden böyle samimi bir üyeyi yoldan çıkarıp banlatirsiniz ki ?
Bide kiz konuya girdi hemen dine bağlandı muhabbet ,diyeceğini de diyemedi banlandi. .
Cherry im o ayıdan sana hayır gelmez ..opturmuyosa da vardır bi iş :) erkek dediğin iki eli kanda olsa öper, opucukten borclanmaz. .bu ,nazlı gelinler gibi ,bugün git yarın gel ..öpersen hamile kalır mıyım acaba ,modundasana yakışmıyor ,bırak herifini bulsun bence o herif ariyo :))) yoksa seni niye tepsin ki ...
Umarım kısa sürede dönersin ..mapusluk çok zor
Bence dukan dene ve biraz da sabırlı ol ,sonra alisiyorsun .Ben de o durumdayım ışte canım ikinci.gun diyet miyet kalmiyor bende
Bunu beceremediğimiz için bir arada yaşayamıyoruz zaten ...kendimi tenzih ediyorum :) hiç de mütevazi olamayacağım. Kk da bir sürü insan var dini dinimden olmayan ama insan ,insan gibi insan ..seviyorum onları ..Hiç sevmedigim muhabbet tipidir insanları dini ırkı mezhebi sebebiyle yargilamak dinimizde bile böyle birşey yok bu insanların zoru ne anlamadım gitti niçin saygı duymuyoruz birbirimize
Bilmiyorum canisi valla azcık tutabilsem eyvallah ama yok bende yemek aşkı var icimde durduramıyorumBence dukan dene ve biraz da sabırlı ol ,sonra alisiyorsun .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?