- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
- Konu Sahibi Disipline Girmis BirKadin
-
Aynı durumdayız kimseye öyle bakmadım bakmam insan olması önemli benim için şimdi baktım birazda galiba bizim kız demiş orda biseyler ama herkes banlanmisBunu beceremediğimiz için bir arada yaşayamıyoruz zaten ...kendimi tenzih ediyorum :) hiç de mütevazi olamayacağım. Kk da bir sürü insan var dini dinimden olmayan ama insan ,insan gibi insan ..seviyorum onları ..
Amin cumlemize canim insaAllah : )) oh ne guzel, ben de uyumus kalmışm geceAllah iyilik hoşluk versin ☺
Şükür bende iyiyim kırgın çiçekler izledim, oğluş uyudu anası takılıyor burda ☺
Yemek aşkı başka ama onun da onune geçilebilirBilmiyorum canisi valla azcık tutabilsem eyvallah ama yok bende yemek aşkı var icimde durduramıyorum
O da ayrı bir konu zaten ..Çok kızdım kibritçi ye. ..ulu orta söylenecek birşey değildi bu ..kimseyi ilgilendirmedigi gibi büyük rahatsızlık sebebi ..cherry farklı bir konu açmıştı çünkü ..arada kaynadı konu daAynı durumdayız kimseye öyle bakmadım bakmam insan olması önemli benim için şimdi baktım birazda galiba bizim kız demiş orda biseyler ama herkes banlanmis
Bakıyorum ona arada sen kaç kilo verdinYemek aşkı başka ama onun da onune geçilebilirdukan diyorum sana
Evet gereksiz aslında böyle şeyler daha sevdirmek varken niye soğutmakO da ayrı bir konu zaten ..Çok kızdım kibritçi ye. ..ulu orta söylenecek birşey değildi bu ..kimseyi ilgilendirmedigi gibi büyük rahatsızlık sebebi ..cherry farklı bir konu açmıştı çünkü ..arada kaynadı konu da
15Bakıyorum ona arada sen kaç kilo verdin
Owwww ben 15 versem 38 beden olurum yaaa
Günaydın canımAmin cumlemize canim insaAllah : )) oh ne guzel, ben de uyumus kalmışm gece
GünaydınGünaydın canım
Diğer arkadaşlar günaydın ☺
Ben 80 kiloydum, o kadar kolay değil 38 :) gerçi son 8 kilom ..bazen 38 de oluyor ama fazlalıklar giderse 36 da olur :)Owwww ben 15 versem 38 beden olurum yaaa
GünaydınGünaydın canım
Ben 70 kıloyum biraz göbeğim var en çok o rahatsıZ ediyorBen 80 kiloydum, o kadar kolay değil 38 :) gerçi son 8 kilom ..bazen 38 de oluyor ama fazlalıklar giderse 36 da olur :)
Mekik :)Ben 70 kıloyum biraz göbeğim var en çok o rahatsıZ ediyor
Dukan diyeti nasıl maddi olarak zorlarmı? Benim eşim zaten yiyerek kilo aldın yediklerin ayrı yiyeceklerin bide özel ayrı para diye düşünebilir o potansiyel varda
CekemiyorummmMekik :)
ÇekeceksinCekemiyorummm
Hula hop çevirsem olmazmi o daha kolay mekik olayına girdim mi bizde durum aynen şöyle kocam oturuyor dizlerime kalkayım diyorum kalkamıyorum kalkayım.diyorum kalkamıyorum adam ellerimden çekip kaldırıyor öyle oluyoda yapiyimÇekeceksin
Gunaydinnnn : ))Günaydın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?