- 30 Kasım 2016
- 7.942
- 17.818
- 178
- Konu Sahibi Disipline Girmis BirKadin
-
Allah im gulucem diye haykırdım resmenHula hop çevirsem olmazmi o daha kolay mekik olayına girdim mi bizde durum aynen şöyle kocam oturuyor dizlerime kalkayım diyorum kalkamıyorum kalkayım.diyorum kalkamıyorum adam ellerimden çekip kaldırıyor öyle oluyoda yapiyim
Gülmek sana yakışıyor canımAllah im gulucem diye haykırdım resmenhulahop da olur bacım sana
Ne konuşmuşuz beeeEneee ne konuşmuşsunuz beh
Gel sen de iki squat anlat ..zayıflamaya ihtiyacı olan arkadaşların var burdaEneee ne konuşmuşsunuz beh
Kız squat basen kalça için onu yapıyorum ben zati ama her gün yapamiyomGel sen de iki squat anlat ..zayıflamaya ihtiyacı olan arkadaşların var burda
Kendin fitizm akımına mensup olabilirsin fakat çevrende bir sürü fatizm mağduru var
Ne konuşmuşuz beee
aha yüzü burda ben onu aldım spor salonuna kendi gelmediGel sen de iki squat anlat ..zayıflamaya ihtiyacı olan arkadaşların var burda
Kendin fitizm akımına mensup olabilirsin fakat çevrende bir sürü fatizm mağduru var
Hergun yapcan pampaKız squat basen kalça için onu yapıyorum ben zati ama her gün yapamiyom
Vuuuu gaybanaaha yüzü burda ben onu aldım spor salonuna kendi gelmedivarsa yoksa trileçe
Piskolojim bozuk.benim ellemeyin trilecemi benim yicem yicem siscemVuuuu gaybana
Demek beleş spor salonunu da kaçırdı :)))
Trilece varken napsın gerçi sporu :)bende olsam trileceyı tercih ederdim
Kız ben su evden kurtulayım vallahi sporda yapcam diyette hayattan soğudum resmenaha yüzü burda ben onu aldım spor salonuna kendi gelmedivarsa yoksa trileçe
Trileçe ne dı laVuuuu gaybana
Demek beleş spor salonunu da kaçırdı :)))
Trilece varken napsın gerçi sporu :)bende olsam trileceyı tercih ederdim
Ne oldu kiKız ben su evden kurtulayım vallahi sporda yapcam diyette hayattan soğudum resmen
Klasik kv problemi ama benimki bir tık üstü boşver canım sen dua et bana ferahlık versin sabır versin Allah içime onada merhamet versinNe oldu ki
Aaaa iyi fikir ! Sen bir spor salonuna gidip üyelik alsana ..evde ne işin var ?Kız ben su evden kurtulayım vallahi sporda yapcam diyette hayattan soğudum resmen
Amin canım inşallah, Allah yardımcın olsunKlasik kv problemi ama benimki bir tık üstü boşver canım sen dua et bana ferahlık versin sabır versin Allah içime onada merhamet versin
Wuu wuu wuu wuuu yoğurt da var mıTrileçe ne dı la
(Fırına mısır ekmeği atmış kişi)
3 ay sonra heryere gidicem şuan baya uzak bana spor salonu akşam gidicez eşimle zaten aradı şimdi sıkma canını hazırlama bişey akşam dışarda yiyelim diyeAaaa iyi fikir ! Sen bir spor salonuna gidip üyelik alsana ..evde ne işin var ?
Aminn gülüm çok sagolAmin canım inşallah, Allah yardımcın olsun
kız daha geçen akşam da yoğurt mayaladım heWuu wuu wuu wuuu yoğurt da var mı
Allah sizi bildiği gibi yapsın beeetrileceler, mısır ekmekleri havada ucusuyor bu nail birgün böyle ,geçmek bilmez artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?