- 30 Kasım 2016
- 7.942
- 17.818
- 178
- Konu Sahibi Disipline Girmis BirKadin
-
Tuttum enişteyi, çok esaslı adammış. . Bence esinin arkasında durmasını fırsat bilerek çok yüz göz olma ,hatta mecbur kalmadıkça konuşma ,olduğu yere girme ..kendini üzmeye değmez ..kaç günlük dünya ? Bak ben biraz önce babam için artık çok fazla birşey yapılamayacağını öğrendim3 ay sonra heryere gidicem şuan baya uzak bana spor salonu akşam gidicez eşimle zaten aradı şimdi sıkma canını hazırlama bişey akşam dışarda yiyelim diye
Eşin arkanda duruyor mu bariAminn gülüm çok sagol
Ohaaa kızım konum atkız daha geçen akşam da yoğurt mayaladım hebizimkinin dayısından süt alıyoruz. Turşi da kavuruyorum eh eşşek değilim patatesde haşlarım
Ohaaa kızım konum at
Ya yazdım ya sana da inanki muhattap olmamak için elimden gelen herşeyi yapıyorum yine sataşıyor yine sataşıyor eskiden daha fenaydim ben uyku uyuyamazdım şimdi biraz dediklerini yapıyorum inşallah çıkıp gidince dahada iyi olucam bilmiyordum canım.gecmis olsun çok üzüldüm vallahi keşke sevdiklerimiz hep bizimle olsa ama olmuyor malesefTuttum enişteyi, çok esaslı adammış. . Bence esinin arkasında durmasını fırsat bilerek çok yüz göz olma ,hatta mecbur kalmadıkça konuşma ,olduğu yere girme ..kendini üzmeye değmez ..kaç günlük dünya ? Bak ben biraz önce babam için artık çok fazla birşey yapılamayacağını öğrendimbütün herseyden çektim elimi eteğimi ..oturdum babamın dizinin dibine ..zaman akmasın istiyorum ..çıkardım hayatımdan bütün fazlalıkları. .sıkan üzen küçük ayrıntıları. .eyvallahım yok artık kimseye ..bu hayatta bir babam bir de ben varım (benim için) gerisi bütünün küçük parçaları ..hic de umrumda değil ..sen de öyle yap bak çok mutlu olacaksın ..insanlaRin özel alanına saygı duymasını sağla ..izole et olmadı ..topla teker teker fırlat başka bir gezegene
Duruyor canım sağolsun ki o arkamda inşallah en fazla 3 4 ay insallahEşin arkanda duruyor mu barigeçici bir durum herhalde
Burdan orası biraz zor ,kargo için adres vereyim migel yavrum ayıpsın
Sevindim canım . Napıcan sabr birazDuruyor canım sağolsun ki o arkamda inşallah en fazla 3 4 ay insallah
Gerek yok yarın ya da öbür gün oraya gelicem zatenBurdan orası biraz zor ,kargo için adres vereyim mi
Topla kendini sibel ..kayinvaliden senden daha değerli değil ..anlamıyorsa anlatma ,uzak dur ..gençliğini yasa ,gez toz doyasıya ..Babam hep der ,çok çalış ama kendini yıpratma ,bunaldigin yerde fırlat kitabı defteri ,ver çocukları bakıcı ya ,al kocanı küçük bir kafa tatili yap ..ya baba diyorum öyle okul mu biter ..evet öyle okul biter ,böyle ömür biter ,yaşamın kıymetini bil diyor ..rahat yasa ,ömrünü kimseye yada hicbirseye bağlama ..Ya yazdım ya sana da inanki muhattap olmamak için elimden gelen herşeyi yapıyorum yine sataşıyor yine sataşıyor eskiden daha fenaydim ben uyku uyuyamazdım şimdi biraz dediklerini yapıyorum inşallah çıkıp gidince dahada iyi olucam bilmiyordum canım.gecmis olsun çok üzüldüm vallahi keşke sevdiklerimiz hep bizimle olsa ama olmuyor malesef
Nereye kizGerek yok yarın ya da öbür gün oraya gelicem zatengeçerken bırakırım
Ne güzel söylüyor baban keşke benimde böyle dertlesebilecegim birisi olsa bana yok gösterse ama artık akıllandım gülüm ben eskiden daha beterdim vallahi kocam hergun söyleye söyleye yaptırdı bu kadarını bazen kavga etti bazen güzellikle söyledi ama girdi biraz kafama ama yaşananlar hep üst üste geldi o yuzdenTopla kendini sibel ..kayinvaliden senden daha değerli değil ..anlamıyorsa anlatma ,uzak dur ..gençliğini yasa ,gez toz doyasıya ..Babam hep der ,çok çalış ama kendini yıpratma ,bunaldigin yerde fırlat kitabı defteri ,ver çocukları bakıcı ya ,al kocanı küçük bir kafa tatili yap ..ya baba diyorum öyle okul mu biter ..evet öyle okul biter ,böyle ömür biter ,yaşamın kıymetini bil diyor ..rahat yasa ,ömrünü kimseye yada hicbirseye bağlama ..
Ahanda evini de öğrenmiş bak ifşa oldun hadi hayırlı olsunNereye kiz
Bu kurksuz de var birşeylerAhanda evini de öğrenmiş bak ifşa oldun hadi hayırlı olsun
Sağol canimSevindim canım . Napıcan sabr biraz
Kesin senin tanidik bu bakBu kurksuz de var birşeyler
Senin de annen baban vardır ..birşey anlatamasan bile git yat dizlerine. .az huzur çek içine ..Ne güzel söylüyor baban keşke benimde böyle dertlesebilecegim birisi olsa bana yok gösterse ama artık akıllandım gülüm ben eskiden daha beterdim vallahi kocam hergun söyleye söyleye yaptırdı bu kadarını bazen kavga etti bazen güzellikle söyledi ama girdi biraz kafama ama yaşananlar hep üst üste geldi o yuzden
Nereye kiz
bak hele ne diyorlarKesin senin tanidik bu bak
Babama yapsam kesin anlar annem zaten çakıyor saklamak ne zor bişeySenin de annen baban vardır ..birşey anlatamasan bile git yat dizlerine. .az huzur çek içine ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?