Nerde o eski kk .. :)

Ay bende indireyim su uygulamayi madem boyle tarayicidan topal karinca gibi ilerliyorum

Ay muhabbet yürümüş gitmiş vallahi.
Kaçırıyorum.
Arada işlere göz atarken...
Android için yaptılar bi ara ama gğzel değildi , ios için hala birşey yok
Aynen bende bugun biraz erken cıkacağım koşturup duruyorum bakamadım, sitede atıp duruyor sinirleniyorum
Aranızda pembixten başkasıyla tanışmadım ama kızlar kimsiniz necisiniz bi diyiverin

nerde o eski kk diyince eskilerdensiniz sandım meger yeni üyeymiş ayol

Bülent ersoy, nursel , kürk mantolu madonna , tv8 , acun ne ararsan var
Nihat doganı unutmussun canims çok ayup
Alıntı yapmak için mi? Onun için uygulamaya gerek yok canım ben de kullanmıyorum uygulama.
Hersy icin daha hizli calisiyorsa

Kaçırıyorum.
Sen işlerini hallet canim biz hep buralardayız bende cocukla ilgilenip geliyorum arada 1 unite bile bitirdim okuyanda cok calisiyom sanar unite 5 sayfa biseydi

Nihat doganı unutmussun canims çok ayup

Hersy icin daha hizli calisiyorsa

Sen işlerini hallet canim biz hep buralardayız bende cocukla ilgilenip geliyorum arada 1 unite bile bitirdim okuyanda cok calisiyom sanar unite 5 sayfa biseydi
Çok pardon nasıl yaptım böyle bir hata

O değilde birden herkes kaybolmuş kimsede kendisini tanıtmıyor arkedeş
Bende onu diyorum sabahtan beri, senden başkasını tanımadım yahu herkes bişeyler yazıp kaçıyor

Benle ilgili öğrenmek ietediğin başka birşey varmı tatlım

Kaçırıyorum.

Benim bugünüm bomboştu. 3-5 tel görüşmesi yaptım o kadar. Boşa cıkmışm sabah yatagımdan geldim işe. O yuzden hiç geri kalmıyorum da muhabbetten :d

He ben de iosu bekliyordum ama gelemeyecek bu gidişle.
Nasıl anlatalım kız ne anlatalım mesela neyi merak ediyorsun

Ne çalısıyorsun

Ahahaha Disipline Girmis BirKadin şimdi yine isyan edecek kimse beni takmıyor diye
Bende bir adet 23 yaşında migim
Bekarım alayına bakarım
İş arıyorum kpss çalışmaya çalışmayı düşünüyorum
Günümün yarısı yemek yemekle yarısı burda geçiyor
Yarışmacı arkideşlere başarılar

Ben hala universite okumaya calisiyorum yahu
Hem sinavlarima hem kpssye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…