- 28 Eylül 2015
- 3.218
- 40.494
- 438
- Konu Sahibi Disipline Girmis BirKadin
-
Ay bende indireyim su uygulamayi madem boyle tarayicidan topal karinca gibi ilerliyorum
En azından okudum demeseydi
Acaba başka bi kitapla mı karıştırdı ?
Yaşlanınca böyle millete maskara oldu yazzzıkKadın benim kaynanama benziyor. Her seyi biliyorum ayagına atıyor ama bir halt bildiği yok gibi
Ay bende indireyim su uygulamayi madem boyle tarayicidan topal karinca gibi ilerliyorum
Android için yaptılar bi ara ama gğzel değildi , ios için hala birşey yokAy muhabbet yürümüş gitmiş vallahi.
Kaçırıyorum.
Arada işlere göz atarken...
nerde o eski kk diyince eskilerdensiniz sandım meger yeni üyeymiş ayolAndroid için yaptılar bi ara ama gğzel değildi , ios için hala birşey yok
Aynen bende bugun biraz erken cıkacağım koşturup duruyorum bakamadım, sitede atıp duruyor sinirleniyorum
Aranızda pembixten başkasıyla tanışmadım ama kızlar kimsiniz necisiniz bi diyiverin
Eski üyeyimnerde o eski kk diyince eskilerdensiniz sandım meger yeni üyeymiş ayol
Bülent ersoy, nursel , kürk mantolu madonna , tv8 , acun ne ararsan varkimin dedikodusunu yapıyoruz kızlar
Lütfen en önemlisini unutmuşsunuzBülent ersoy, nursel , kürk mantolu madonna , tv8 , acun ne ararsan var
Nihat doganı unutmussun canims çok ayupBülent ersoy, nursel , kürk mantolu madonna , tv8 , acun ne ararsan var
Hersy icin daha hizli calisiyorsaAlıntı yapmak için mi? Onun için uygulamaya gerek yok canım ben de kullanmıyorum uygulama.
Sen işlerini hallet canim biz hep buralardayızAy muhabbet yürümüş gitmiş vallahi.
Kaçırıyorum.
Adimı silmissin alintilarken bildirim gelmedikiVhalla billah ben bişey silmedim suçsuzum
Çok pardon nasıl yaptım böyle bir hataNihat doganı unutmussun canims çok ayup
Hersy icin daha hizli calisiyorsa
Sen işlerini hallet canim biz hep buralardayızbende cocukla ilgilenip geliyorum arada 1 unite bile bitirdim okuyanda cok calisiyom sanar unite 5 sayfa biseydi
O değilde birden herkes kaybolmuşÇok pardon nasıl yaptım böyle bir hata
Bende onu diyorum sabahtan beri, senden başkasını tanımadım yahu herkes bişeyler yazıp kaçıyorO değilde birden herkes kaybolmuşkimsede kendisini tanıtmıyor arkedeş
Ay muhabbet yürümüş gitmiş vallahi.
Kaçırıyorum.
Android için yaptılar bi ara ama gğzel değildi , ios için hala birşey yok
Aynen bende bugun biraz erken cıkacağım koşturup duruyorum bakamadım, sitede atıp duruyor sinirleniyorum
Aranızda pembixten başkasıyla tanışmadım ama kızlar kimsiniz necisiniz bi diyiverin
Sen işlerini hallet canim biz hep buralardayızbende cocukla ilgilenip geliyorum arada 1 unite bile bitirdim okuyanda cok calisiyom sanar unite 5 sayfa biseydi
Canim herseyini ögrendim suan aklıma gelen bisey yok olursa sorarim senin ögrenmek istedigin bisey var mi kuzumBende onu diyorum sabahtan beri, senden başkasını tanımadım yahu herkes bişeyler yazıp kaçıyor
Benle ilgili öğrenmek ietediğin başka birşey varmı tatlım
Ben hala universite okumaya calisiyorum yahuBenim bugünüm bomboştu. 3-5 tel görüşmesi yaptım o kadar. Boşa cıkmışm sabah yatagımdan geldim işe. O yuzden hiç geri kalmıyorum da muhabbetten :d
He ben de iosu bekliyordum ama gelemeyecek bu gidişle.
Nasıl anlatalım kız ne anlatalım mesela neyi merak ediyorsun
Ne çalısıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?