- Konu Sahibi kahvetelvesi
-
Sanki geçmeyecekmiş gibi, sanki ben bir yerde çok fena hata etmişim gibi...Normal gecer.. benim 6 yasindaki bile birileri gelince bize simariyo.. inatlasip laf dinlemiyo.. 27 ay diyosun cok kucuk daha
Amin...Canım bazi dönemler zor geçiyor
Bazı çocukların bebeklikleri zor bazılarının ergenliği, bazılarının hepsi
Rabbim sağlık versin. Gerisi sabredilir
Elbet geçecek, sorumluluk degişe değişe gidecek.Bende ilk beb3gime gebeyim . O kadar korkuyorum ki doğumdan da sonrasından da ... çok istedim eşimle, ama yetebilecek miyim sabredebilecek miyim çok korkuyorum .
Güçlü olmaya çalışın demekten başka birşey gelmiyor aklıma... elbet geçecek
Bazen bu cocuklari cok ciddiye aliyoryz sanki., ne bilim bizde yaramaz olmusuzdur zamaninda ama gayet normaliz yani:)Sanki geçmeyecekmiş gibi, sanki ben bir yerde çok fena hata etmişim gibi...
Amin...
Elbet geçecek, sorumluluk degişe değişe gidecek.
Siz güzel düşünün her şey güzel olsun.
İlerisi için eşle ortak tutum geliştirin, çevreniz de uyarsa bal kaymak, uymazlarsa işler kolay değil ne yazık ki.
Offf yine ağladım burda.Televizyon izletme, telefon verme, zararlı her şeyden kaçın, göz hizasına in, sallama, bağırma, dokun derken neden dayak yiyen televizyona bağımlı çocuklar benim kızımdan daha sosyal ve inatçı değil diye soruyorum.
Buna da ayrı aklım ermiyor.Bazen bu cocuklari cok ciddiye aliyoryz sanki., ne bilim bizde yaramaz olmusuzdur zamaninda ama gayet normaliz yani:)
Ee sen sana dogru olani yapacaksin.. x kisileri bos ver. Cocuk agliyosada aglasin bazen biyke yapacsksin ciddiyim. Taw parmak kadar cocuk parmaginda oynatiyo bizi normal degilBuna da ayrı aklım ermiyor.
Mesela x kişi olsa ne yapardı diye düşünüyorum, bırakırdı ağlasın.
Evde değiliz ki, bırakamıyorum öyle.
Hep toplum baskısı.
Sen idmanlısın ama 3 yaştan 4 yaştan bahsetmiyorsun, nasıl geçecek2 yas sendromu,
25 aylik sipa ile fecahat halindeyiz bu aralar,
Ama abiden idmanliyiz,
Bir kac aya sut liman olacak
(Ins yani)
Sen idmanlısın ama 3 yaştan 4 yaştan bahsetmiyorsun, nasıl geçecek
(Korkunç ses tonu) Geçmeyecek.
Bana göre de evde olsak bırakayım ağlasın, susunca gelsin sarılalım.Ee sen sana dogru olani yapacaksin.. x kisileri bos ver. Cocuk agliyosada aglasin bazen biyke yapacsksin ciddiyim. Taw parmak kadar cocuk parmaginda oynatiyo bizi normal degil
Ben 2 yaşına kadar hiç diyordum. Sonra bi pedagoga gittim. “Dayanamıyorum, içim dışım oyun. Çocuk sosyal değil, yetmiyor. Ben televizyon izleticem, ne kadar süre veriyorsunuz?” dedim. Gün içinde ayrı zamanlarda toplam 1 saat televizyon izleyebilir demişti. Ama telefon ve tabletin yaydığı ışınları kaldırabilecek durumda değiller, ileride göz problemleriyle uğraşırım diyorsan bir şey diyemem demişti. Şimdi öğleden önce 2 öğleden sonra 2 pepe izletiyorum. 10ar dakika. Günde 4 kere talebini yerine getirince “annecim seni çok seviyorum” diye geziyor. He bide inanılmaz şeyler öğrendi, 8-10 şarkı ezberledi sayesinde. Dozu aşmadıkça herkes mutlu oluyor.Offf yine ağladım burda.
Yeminle daha sosyal ve uyumlular ve ben artık senin gibi pozitif bakmıyorum buna.
Şiddet kısmını es geçtim, çünkü onlar çocuklarını germiyor bence.
Biz "Hayır televizyon açamam bıdı bıdı..." diyene kadar açıyor televizyonu, al sana mutlu anne mutlu çocuk.
Sonra bu bebe telefon görüp yapışıyor.
Bugün arada eline verseydik bu kadar ağlamaz mıydı acaba dedim.
Anneme göre çok kısıtlıyormuşum zaten.
Buna da ayrı aklım ermiyor.
Mesela x kişi olsa ne yapardı diye düşünüyorum, bırakırdı ağlasın.
Evde değiliz ki, bırakamıyorum öyle.
Hep toplum baskısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?