- 1 Aralık 2015
- 349
- 97
- 98
- 33
- Konu Sahibi Songulipek
-
tabiki isteklerin normal, her ilişkide olması gerekenler
ama sanırım aranızdaki anlaşmazlıklardan ötürü eşin pek yanaşmıyor seninle vakit geçirmeye
severek mi evlendiniz?
sevgiliyken nasıldınız pekiEvet severek evlendik, 6 sene boyunca beraberliğimiz oldu.
sevgiliyken nasıldınız peki
sık sık bir yerlere gidip vakit geçiriyormuydunuz
İstekleriniz çok normal
Ve yapması da kolay ama eşiniz maalesef kıymet bilmiyor
Pişpirik oynamayı tercih ediyor
Boşver, kızını al çık gez. Onun kahveden dönmesini bekleme
Çocuk konusunda da tek senin çocuğunmuş gibi davranmasına izin verme, çok biliyosa kendisi baksın bostan korkuluğu muymuş o
çok haklısınBiz zaten ayrı şehirlerde oturuyorduk, 2 saat mesafe vardı aramızda çok sık görüşemiyorduk tabi o zamanlar aşıktım gözüm görmüyordu aşkın gözü kordur ya belki de ben görmek istememişimdir. Bana vaadlerde bulundu ama ben evlendim evleneli onunla pek vakit geçiremedim o değilde verdiğim emeklere yanıyorum.
Kızınla çık derkenO sadece akıl verir ancak yapmaya gelince yapmaz. Ben kızımla çıkıp giderim ama böyle olmasını istemiyorum.
çok haklısın
insan eşine ve çocuğuna zaman ayırmalı
kahvehaneye değil
aranızdaki aşk hala devam ediyor mu?Yeri geldi mi arkadaşlarıyla da vakit geçirsin, ama her haftasonu da olmaz ki ben insan değil miyim o hiç mi yanında bir kadın olsun istemiyor işte bunu anlayamıyorum.
Kızınla çık derken
Evi terk et demedim, parka gidin avm ye gidin arkadaşına gidin anlamında dedim
7 / 24 evde olmak bunaltır diye
Hımm anladım eşin fazla ilgisizYok ben ne demek istediğinizi anladım. Yani onunla çıkıp gezebilirim ama ben bunu istemiyorum yanımda bir erkek istiyorum kısacası eski günlerimizi özledim bu benim en doğal hakkım. Arkadaşlarım yok maalesef
aranızdaki aşk hala devam ediyor mu?
yani bunu anlayabiliyormusum davranışlarından, konuşmalarından?
Hımm anladım eşin fazla ilgisiz
Genel anlamıyla
Rest çeksen ?
içine kapanık bir insansa böyle duygularını açıkça yaşamak istemiyor olabilirSevdiğini hissedebiliyorum, içine kapanıktır pek belli etmemeye çalışsa da bunu görebiliyorum. Bende seviyorum hala ama aşk desen yok artık geriye sadece sevgi kalıyor mesela biz örneğin kaşıgın bile olsa tartışırız nasıl sevgiyse artık :)
Deniz kenarında ya da park ta 2 simit te yenirBana hep zamanı bekle diyor, herşey para demek degil ki ama haksız mıyım?resti çekmeye az kaldı zaten çocuğum için sabrediyorum.
Allahım yar ve yardımcın olsun canım eşinizde ıslah etsin çok zor durum nasıl zarar verdiğinin farkında değil gün gelirde sabır kovan dolarsa artık eşin ayaklarınada kapansa geç kalmış olur zira senin gönül kapın onu çoktaan hak ettiği yere kovmuş olur kapısınıda kapamış olur bu yazdıklarımı kendi dilinle anlat ona ve henüz geç olmadan sana çocuguna kucak açsın beraber hayatınızı mutlu mesut yaşayın Rabbim yar ve yardımcınız olsun amin yazdıklarımı lütfen ciddiye al.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?