- 29 Temmuz 2015
- 1.652
- 1.890
- 53
- 44
- Konu Sahibi Songulipek
-
Tamam da nereye gidim ki? Sokaktan geçenin koluna girip hadi arkadaş olalım diyemem sonuçta dimi arkadaş olmak benim için kolay değil herkesin niyeti farklı oluyor onlar yanaşmadıktan sonra bende yalvaramam. Evde olmamın sebebi de kimsemin olmaması zaten hadi farzedelim olsun ben bunları istemiyorum gitmesine giderim siz konuyu okumadınız sanırım benim derdim eşimle ilgili.
Profilde ki resim benim. Tabi o zaman bakım falan yapıyorduk elbet ama şimdi eskisi gibi değilim sorumluluk ağır geldi
Olabilir aklıma gelmiyor değil
Aynen öyle olan kadınlara oluyor maalesefÇocuklar küçük mü? 3 çocukla boşanmak zor şimdi boşan da diyemem benim tek çocuğum olmasına rağmen kiyamiyorum, ablaniz ne yapsın bu adamlara konuşmakta yaramaz olan kadınlara oluyor.
Bu sizinkisi çok dar bir mantık.arkadaş illa ki birinin tanıştırılmasıyla olmaz.Ve sizin sosyalliğinize bağlı..parkta sizin gibi çocuğunu oynatan nir anneyle de arkadas olunur benim gibi starbucksta tanıstıgınız biriyle de arkadas olunur..yeter ki yeterli medeniyet seviyesinde olalım..bir insanın az cok ne tarz biri oldugunu koca kadın anlar zaten hisleriyle..ben en azından iyi insan ayrımı yapabiliyorum mesela..hislerim kuvvetlidir belki bununla alakalı bilmiyorum herkes böyle mi
çocuğun uyku zamanında bebek arabasıyle çıkabilirsiniz.gündüz en az 1,5-2 saat uyumalıMerhaba; Ben 2 senelik evliyim, 1 yaşında kızım var. Doğduğunda ilk aylar normal geçiyordu sonra herkesin "sen bu çocuğa bakmıyor musun?" Demeleri canımı sıkmaya başladı (kızım biraz zayıf) sonra ben bu duruma alıştım takmamaya başladım taa ki eşimde aynı şeyi söyleyinceye kadar. Başkalarını pek umursamadım ama eşimin demesi beni ciddi anlamda takıntılı hale getirdi. o günden sonra ben çok agrasifleştim, psikolojim çok bozuldu tabi bununla da kalmıyoruz sürekli çocuk yüzünden tartışıyoruz, başka konularda söz konusu.
ikinci konuya gelirsek eşim her haftasonu kahvede bir kere de olsun beni çıkarmadı hep benim zorumla çıktık. 7/24 saat evdeyim, kimsem de yok burda ama zaten ben onunla vakit geçirmek istiyorum ama o hiç değer vermiyor, yanımda sadece onu istiyorum, el elle gezmek istiyorum, çok istiyorum bunları aynı şeyleri ona da söylüyorum ama maalesef...
Her kadın istemez mi bunu? Sizde istemiyor musunuz? Çok yalnız hissediyorum kendimi, ne yapacağımı bilmiyorum sanırım birşeyleri duymaya ihtiyacım var
Cnm konu sahibi arkadaş bulmak veya tek gezmek ve hatta gezmek derdin de değil
Kocasıyla vakit geçirmek istiyor
Bu sizinkisi çok dar bir mantık.arkadaş illa ki birinin tanıştırılmasıyla olmaz.Ve sizin sosyalliğinize bağlı..parkta sizin gibi çocuğunu oynatan nir anneyle de arkadas olunur benim gibi starbucksta tanıstıgınız biriyle de arkadas olunur..yeter ki yeterli medeniyet seviyesinde olalım..bir insanın az cok ne tarz biri oldugunu koca kadın anlar zaten hisleriyle..ben en azından iyi insan ayrımı yapabiliyorum mesela..hislerim kuvvetlidir belki bununla alakalı bilmiyorum herkes böyle mi
Siz kendiniz size "tüm gün evde oturmayın kendiniz dısarı cıkın önerisine" arkadasım yok yazmıssınız uydurmuyorum heralde degil mi? Esinize yapısmanızın ve kendinize ait bir sosyal hayatınızın olmamasının sebebi de zaten arkadassız olmanız..bakın eisinizin siz haricinde bir sosyal cevresi var..sizin ilk sorununuz bu zaten yoksa esinize bu kadar sarmazdınız..sizinle vakit gecirmek istemeyen bir adam var karsınızda daha neyini istiyorsunuz belli ki iyi vakit geciremiyorsunuz birlikte[/QUO
Bakın hanımefendi siz cana yakın sıcak kanlı biri olabilirsiniz, ama ben soğuk kanlı bir insanim öyle herkese diyaloğa giremem anlatabiliyor muyum? Ben istesem zaten gider parkta da otururum, çarşıya da çıkarım. Benim amacım zaten arkadaş olmak değil, eşimle vakit geçirmek. Yanımda arkadaş değil eşimi istiyorum gidecek pek yerim yok evet ama bunlar benim için önemli değil.
Cnm öncelikle resmini kaldır tanıyanlar cikabilir!
İkincisi çok hoş bir bayansiniz
Eşiniz sizinle vakit geçirmek istemiyor bariz belli bir parka çıkıp ailecek çekirdek citlemek kaç liraki
çocuğun uyku zamanında bebek arabasıyle çıkabilirsiniz.gündüz en az 1,5-2 saat uyumalı
bebeğe bir kan testi yaptır, biyokimyasına bir bak, demir folikasit vs
ben baktırdım mesela kalsiyumu çok yüksek, b12 si 5-6 kat yüksek, folik asiti çokçok yüksekBaktirmak lazım aslında haklısın.
Hayır ben gayet kişisel mesafesi olan bir insanım.siz sadece belli ki asosyal kendinize güvensiz davranıyorsunuz.Zaten türkiye medeniyet seviyesi olarak yerlerde oldugu icin parkta,cafe de selam vermeyi bir garip görüyorlar.Avrupada vermemek ayıp..kültür meselesi ama işte yıl da 2016 ,kendimizi geliştirmekte biraz kendi elimizde.biriyle tanısmak icin asla sıcakkanlı olmak gerekmez medeni olmak yeterli..ben gercekten kisisel mesafesi cok olan bir insanım ama siz bilirsiniz tabiki neyse umarım esiniz düzelir iyi günler
ben baktırdım mesela kalsiyumu çok yüksek, b12 si 5-6 kat yüksek, folik asiti çokçok yüksek
sadece demiri düşük, takviye verdi doktorumuz içim rahat
daha demir şurubu bitmedi, bitsin bir test daha yaptıracağımŞimdi nasıl toparlandı mı?
daha demir şurubu bitmedi, bitsin bir test daha yaptıracağım
Konu nerden nereye geldi yaa :) kendime güveniyorum allaha şükür onu da nerden çıkardınız? yeri geldi mi allahın selamini da veririz ayıp gören yok herkes bir değil ve olmakta zorunda değil benim yapım bu. Sağolun size de iyi akşamlar.
Ben demiyorum psikoloji bilimi diyor.taa psikoloji okumak için buralara geldim :) gözlem yeteneğimde iyidir.Bu işin soğuklukla alakası olsa dünyada soğukluklarıyla meşhur almanlar birbirlerine heryerde selam verip,parkta orda burda arkadaşlık kurmazlardı.soğuk olmak ve arkadaslık kurabilmek farklı seyler onu demek istedim..
Eşinizle ilgili de birşey sorabilirmiyim? Kumar bağımlısı olma ihtimali var mı? Çünkü bu işin büyüğü küçüğü olmaz orda da parasına çayına falan oynuyorlar?
Bir diğer ikincisi eğer cinsel hayat konusunda da sıkıntılarınız varsa kusura bakmayın lütfen ama aldatılma ihtimaline karşı da gözünüz açık olsun.çok erkekten duydum karısına ilgi göstermeyen,sürekli dışarıda olmaya yer arayan ve özellikle cinsellikleride iyi olmayan çiftlerde erkek mutlaka aldatıyodur.Bir erkek öutlaka sık sık cinsellik yaşar,ama karısıyla olmaz bu kadının haberi olmaz diye..yani eğer sık birlikte olmuyorsanız bu durumu da gözönünde bulundurun eve gelmemek hiç karınla vakit geçirmemek normal değil
Kumarı yok çok şükür ama kahveye gitmemesi içinde elimden geleni yaparım zaten kumar olsa büyük konuşmayayım ama asla durmam. Cinsel konusunda bir sıkıntımız yok.
Şimdi yok benim kemalim yapmaz desem olmaz :) şimdiye kadar yakalamadım ama umarım öyle birşey de olmaz.
Hahaha eylülün annesi değil mi ? Yok benim kemalim yapmaz :) kadının adını unuttum
O zaman sizinkisi sadece klasik monotonluğa girmiş.Peki eşinizle konuştuğunuzda neden böyle yapıyorsun birlikte vakit niye geçirmiyoruz dediğinizde size ne diyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?