Nerden başlasam bilemiyorum...

içine kapanık bir insansa böyle duygularını açıkça yaşamak istemiyor olabilir
ama ben olsam ben de bu duruma katlanamzdım ne yalan söyleyeyim
eşinle bu konuyu konuştun mu hiç

Konuştum daha bir kaç gün önce trip attım "biz bunun için mi evlendik, tek istediğim mutlu olmaktı seninle vakit geçirmek istiyorum başkalarını istemiyorum" dedim bayağı uzun konuştuk zamanı bekle diyor.

ne zamanıymış bu?

esasen uzak mesafe ilişkisinin bir sonucu da olabilir

beklentiler farklı

ama madem sizi gezdirmiyor görev verin çocuğu parka götürsün hafta sonu

beni gezdir deyince aman der ama çocuğu parka götürmek zorunda o baba

alttan alta girin kanına

Bunu da denedim çocuğu parka götürelim, canı sıkılıyor dedim bir kaç gün önce de ciddi ciddi konuştum bakalim değişecek mi bekleycez.

Desene açık açık
2 simit almaktan daha pahalı kahvede çayına okey oynayıp durmak gün boyu

Sorma ona para vereceğine kenara birikip yapıp en azından biraz olsun hayatımızı yaşardık dünyaya kaç kere gelcez benim bekarken de yanımda erkek yoktu e şimdi de yok ne anladım bu işten niye evlendik ki o zaman.

ilk zamanlar aynı yerleri dolaşmak istemiyordum yeni gelin gelmiştim sehiri görmek istemiştim ama şimdi bunları da geçtim sadece vakit geçirmek istiyorum o kadar. onun için herşey para
kusura bakmayın ama bu bence bahane
adamın içinde istek yok

Bebeğe bakacak kimse var mı
Anne, kayınvalide vs.
Bir işe girsen hem arkadaş çevren olur hem maddi durumunuz daha iyi olur

Kızınız saglıklıysa zayıf olması problem değil cahil düşüncesi bence malesef bazı erkekler böyle evde kadın olsun cocıgum olsun yeter diye düşünüyolar cevremde cok var böyle arkadaşlar kocaları işten gelir yemek yer hop kafveye hafta sonu yine aynı daha bir kez olsun kocalarıyla beraber görmedim eşiniz sizinle gezmek istemiyor neden aramayın eşinizin tarzı bu bence böyle eşiniz yani benim arkadaşların kocasıda aynı aç değilsin açıkta değilsin daha ne istiyon gibisinden hani sorumsuz ve egoist bir eşiniz var ve değişmez bence hafta sonları bir saatini size ayırabilir istese zor bişe değil sonuçta

Profilde ki resim benim. Tabi o zaman bakım falan yapıyorduk elbet ama şimdi eskisi gibi değilim sorumluluk ağır geldi
Olabilir aklıma gelmiyor değil
gayet guzelsiniz o konuda dert etmeyin ben çok kilolu falan sanmistim.
Tipik tüm erkeği cevremdede çok aynı modelden var.:.

Bebeğe bakacak kimse var mı
Anne, kayınvalide vs.
Bir işe girsen hem arkadaş çevren olur hem maddi durumunuz daha iyi olur

Annem burda değil, ailesiyle de aram bozuk. Annemin yanına gidip çocuğu da ona verecektimb bende çalışacaktım ama ne kadar uzak kalicaz birbirimizden eşim de göndermek istemedi

Annem burda değil, ailesiyle de aram bozuk. Annemin yanına gidip çocuğu da ona verecektimb bende çalışacaktım ama ne kadar uzak kalicaz birbirimizden eşim de göndermek istemedi
Komşu filan da ayarlasan olur
Kendi evinde bakan kadınlar daha uygun ücret alır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…