Nerden başlasam bilemiyorum...

Aynen dediğinize harfiyen katılıyorum. Ihtiyaç için almışlar sanki benim eşim de öyle diyor yemek önüne geliyor ya yeter diye offff

Bilmiyorum başkasına pek güvenemem ama tek çarem evde kendim birşeyler yapip satmak bunu düşünüyorum epeydir.
O yüzden komşu dedim, az çok tanır da güvenebilirsin diye
Evden yapılan boncuk vs işleri var sanırım ama çok kazanç sağlamaz
Ne kadarlıktı bebek

Genel izlenimim, siz çok aklı başında bi kadınsınız
İstekleriniz çok normal, üslubunuz gayet yerinde
Ama işte eşiniz tatlı dilden anlamıyor bence, rest belki işe yarar. Aklını okeyden başka şeylere vermesi gerektiğini anlamalı

İnşallah olur işiniz.

Gidersen eğer, özledim gel dese bile gelme. Gelsin seni alsın ailenden de özür dilesin.

Bunu bildiğinden iyice yayıyo kocan kendini. Tırsmalı biraz artık

Ama o benim söylediğimi sanıyor :) tam tersi gidemeyeceğimi bildiğinden yapıyor çocukta olunca garantiledi işi bakalım ne değişecek konuştum ciddi ciddi artık ona kalmış her sabrın bir sınırı vardır.

işte uzak mesafe ilişkisini pat diye evlilikle noktalayınca böyle oluyor.

işte uzak mesafe ilişkisini pat diye evlilikle noktalayınca böyle oluyor.

Öyle pat diye evlenmedik biz, 6 sene boyunca beraberliğimiz oldu bu noktaya geleceğini de ben bilemezdim. istersen 10 senelik ilişkin olsun, sık sık görüşün hiç farketmez aynı evde yaşamadan insanlar birbirini tanıyamaz.

Bence hiç umursama benim eniştemde aynı. Al çocuğunu gez dolaş komşularına git gel çevre edin. O seni umursamıyorsa sende onu umursama yoksa kendini yer bitirirsin. Eniştemde kahveci güzeli. Ya nefret ediyorum şu türk kahvehanelerinden adamlar bellemişler bi kahve sabahtan akşama mal gibi ordalar. İnsan çoluk çocuğuyla eşiyle ilgilenir. Her zamankinden çok farklı davranmayı deneseniz. Olduğunuzdan daha bakımlı daha güler yüzlü daha işveli cilveli. Ablama söyledim böyle böyle denesen diye kızın içinden gelmiyor artık. Onca sene ilgisizlik canına tak etti. Neyse belki siz deneseniz işe yarar. Çok fazla olmamış evleneli.

Gerçekten insanın içinden gelmiyor, mutsuz bir kadın eşini de mutlu edemez artık. Anlıyorum ablanizi

Gerçekten insanın içinden gelmiyor, mutsuz bir kadın eşini de mutlu edemez artık. Anlıyorum ablanizi
Bu erkekler neden bu kadar umursamazlar yaa ablamda anlattıkça uyuz oluyorum. Sinirlerim bozuluyor. En iyisi siz başka çocuk yapmayın. Ablamın hatası ona başka çocuklarda vermek oldu. En başta bir çocuğu vardı sonra iki çocuk daha yaptı. Haftanın üç günü başka şehirde zaten eniştem gelince kahvelere gidiyor işte. neyseki çocuklarına biraz vakit ayırıyor ama ablamı desen yıllardan beri ilgisiz işte. En azından diğer çocukları yapmasaydım çaresine bakardım diyor. Şimdi onlarda küçük olduğu için bişey yapamıyor. Neyse siz çocuğunuzu biraz büyütün kendinizi yetiştirin bir işe felan girin zamanla belki düzelir. İnşallah herşey istediğiniz gibi olur

erkekler evlendikten sonra eşini elinin altında gördüğü için romantizmi bırakıyolar ne yazık ki.. cinsel hayatınız nasıl? belki biraz renklendirmek gerekebilir mesela.

Son düzenleme:
Yok ben ne demek istediğinizi anladım. Yani onunla çıkıp gezebilirim ama ben bunu istemiyorum yanımda bir erkek istiyorum kısacası eski günlerimizi özledim bu benim en doğal hakkım. Arkadaşlarım yok maalesef

7-24 evde oturursanız arkadasınız. Olmaması normal ama

Malesef 10 sene değil. 22 senedir bu adam böyle. Diğer çocukların arasında baya yaş farkı var . Hatta üniversiteli kızı var. Annesine boşanın diyor ablamda çocuklar küçük diye kıyamıyor. Böyle geldi böyle gidiyor işte.

erkekler evlendikten sonra eşini elinin altında gördüğü için romantizmi bırakıyolar ne yazık ki.. cinsel hayatınız nasıl? belki biraz renklendirmek gerekebilir mesela.

Cinsel hayatımız iyi de beni çok üzüyor, zamanla oda biter soğukluk giriyor ister istemez.

7-24 evde oturursanız arkadasınız. Olmaması normal ama

Tamam da nereye gidim ki? Sokaktan geçenin koluna girip hadi arkadaş olalım diyemem sonuçta dimi arkadaş olmak benim için kolay değil herkesin niyeti farklı oluyor onlar yanaşmadıktan sonra bende yalvaramam. Evde olmamın sebebi de kimsemin olmaması zaten hadi farzedelim olsun ben bunları istemiyorum gitmesine giderim siz konuyu okumadınız sanırım benim derdim eşimle ilgili.

Çocuklar küçük mü? 3 çocukla boşanmak zor şimdi boşan da diyemem benim tek çocuğum olmasına rağmen kiyamiyorum, ablaniz ne yapsın bu adamlara konuşmakta yaramaz olan kadınlara oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…