- 1 Aralık 2015
- 349
- 97
- 98
- 33
- Konu Sahibi Songulipek
-
Kızınız saglıklıysa zayıf olması problem değil cahil düşüncesi bence malesef bazı erkekler böyle evde kadın olsun cocıgum olsun yeter diye düşünüyolar cevremde cok var böyle arkadaşlar kocaları işten gelir yemek yer hop kafveye hafta sonu yine aynı daha bir kez olsun kocalarıyla beraber görmedim eşiniz sizinle gezmek istemiyor neden aramayın eşinizin tarzı bu bence böyle eşiniz yani benim arkadaşların kocasıda aynı aç değilsin açıkta değilsin daha ne istiyon gibisinden hani sorumsuz ve egoist bir eşiniz var ve değişmez bence hafta sonları bir saatini size ayırabilir istese zor bişe değil sonuçta
Komşu filan da ayarlasan olur
Kendi evinde bakan kadınlar daha uygun ücret alır
O yüzden komşu dedim, az çok tanır da güvenebilirsin diyeBilmiyorum başkasına pek güvenemem ama tek çarem evde kendim birşeyler yapip satmak bunu düşünüyorum epeydir.
O yüzden komşu dedim, az çok tanır da güvenebilirsin diye
Evden yapılan boncuk vs işleri var sanırım ama çok kazanç sağlamaz
Ne kadarlıktı bebek
Genel izlenimim, siz çok aklı başında bi kadınsınız
İstekleriniz çok normal, üslubunuz gayet yerinde
Ama işte eşiniz tatlı dilden anlamıyor bence, rest belki işe yarar. Aklını okeyden başka
Boncuk işleri değil de dikiş nakış biliyorum makinada, elde bunun için seri olmam lazım. Bakıp araştırıyorum satışı iyi olursa devamını da getiririm hayırlısı. Görünüşünüz için de teşekkür ediyorum :) sabır da bir yere kadar geçenlerde konuştum ciddi ciddi bakalım değişecek mi birşeyler yoksa anneme gidip o seni özledim gel diyene kadar gitmicem belki aklı başına gelir.
Boncuk işleri değil de dikiş nakış biliyorum makinada, elde bunun için seri olmam lazım. Bakıp araştırıyorum satışı iyi olursa devamını da getiririm hayırlısı. Görünüşünüz için de teşekkür ediyorum :) sabır da bir yere kadar geçenlerde konuştum ciddi ciddi bakalım değişecek mi birşeyler yoksa anneme gidip o seni özledim gel diyene kadar gitmicem belki aklı başına gelir.
İnşallah olur işiniz.
Gidersen eğer, özledim gel dese bile gelme. Gelsin seni alsın ailenden de özür dilesin.
inşallah. Ailemin pek bu durumdan haberi yok kolay kolay anlatmam üzülmesinler diye hep mutluymuşuz gibi gözükürüm.
Bunu bildiğinden iyice yayıyo kocan kendini. Tırsmalı biraz artık
işte uzak mesafe ilişkisini pat diye evlilikle noktalayınca böyle oluyor.
Bence hiç umursama benim eniştemde aynı. Al çocuğunu gez dolaş komşularına git gel çevre edin. O seni umursamıyorsa sende onu umursama yoksa kendini yer bitirirsin. Eniştemde kahveci güzeli. Ya nefret ediyorum şu türk kahvehanelerinden adamlar bellemişler bi kahve sabahtan akşama mal gibi ordalar. İnsan çoluk çocuğuyla eşiyle ilgilenir. Her zamankinden çok farklı davranmayı deneseniz. Olduğunuzdan daha bakımlı daha güler yüzlü daha işveli cilveli. Ablama söyledim böyle böyle denesen diye kızın içinden gelmiyor artık. Onca sene ilgisizlik canına tak etti. Neyse belki siz deneseniz işe yarar. Çok fazla olmamış evleneli.
Bu erkekler neden bu kadar umursamazlar yaa ablamda anlattıkça uyuz oluyorum. Sinirlerim bozuluyor. En iyisi siz başka çocuk yapmayın. Ablamın hatası ona başka çocuklarda vermek oldu. En başta bir çocuğu vardı sonra iki çocuk daha yaptı. Haftanın üç günü başka şehirde zaten eniştem gelince kahvelere gidiyor işte.Gerçekten insanın içinden gelmiyor, mutsuz bir kadın eşini de mutlu edemez artık. Anlıyorum ablanizi
Bu erkekler neden bu kadar umursamazlar yaa ablamda anlattıkça uyuz oluyorum. Sinirlerim bozuluyor. En iyisi siz başka çocuk yapmayın. Ablamın hatası ona başka çocuklarda vermek oldu. En başta bir çocuğu vardı sonra iki çocuk daha yaptı. Haftanın üç günü başka şehirde zaten eniştem gelince kahvelere gidiyor işte.neyseki çocuklarına biraz vakit ayırıyor ama ablamı desen yıllardan beri ilgisiz işte. En azından diğer çocukları yapmasaydım çaresine bakardım diyor. Şimdi onlarda küçük olduğu için bişey yapamıyor. Neyse siz çocuğunuzu biraz büyütün kendinizi yetiştirin bir işe felan girin zamanla belki düzelir. İnşallah herşey istediğiniz gibi olur
Amin inşallah. Yok ben ikinci çocuğu yapamam eşime de ne zaman düzelirsen o zaman yaparım yoksa ikinci çocuğu unut dedim. Kafayı yerim o zaman hepten eve hapis olurum.
Ablanıza da üzüldüm gerçekten 10 sene az bir zaman değil bu erkeklerin hepsi böyle demek ki Allah yardımcımız olsun.
Yok ben ne demek istediğinizi anladım. Yani onunla çıkıp gezebilirim ama ben bunu istemiyorum yanımda bir erkek istiyorum kısacası eski günlerimizi özledim bu benim en doğal hakkım. Arkadaşlarım yok maalesef
Malesef 10 sene değil. 22 senedir bu adam böyle. Diğer çocukların arasında baya yaş farkı var . Hatta üniversiteli kızı var. Annesine boşanın diyor ablamda çocuklar küçük diye kıyamıyor. Böyle geldi böyle gidiyor işte.Amin inşallah. Yok ben ikinci çocuğu yapamam eşime de ne zaman düzelirsen o zaman yaparım yoksa ikinci çocuğu unut dedim. Kafayı yerim o zaman hepten eve hapis olurum.
Ablanıza da üzüldüm gerçekten 10 sene az bir zaman değil bu erkeklerin hepsi böyle demek ki Allah yardımcımız olsun.
erkekler evlendikten sonra eşini elinin altında gördüğü için romantizmi bırakıyolar ne yazık ki.. cinsel hayatınız nasıl? belki biraz renklendirmek gerekebilir mesela.
7-24 evde oturursanız arkadasınız. Olmaması normal ama
Malesef 10 sene değil. 22 senedir bu adam böyle. Diğer çocukların arasında baya yaş farkı var . Hatta üniversiteli kızı var. Annesine boşanın diyor ablamda çocuklar küçük diye kıyamıyor. Böyle geldi böyle gidiyor işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?