• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nerden Buldunuz o Dostu?

oyle bir arkadas grubunun icindeydim ki, digerinin dedikodusunu yaparken dedikodusunu yaptigi insan o sirada iceri girince ayy canim benim hosgeldin diye boynuna atlarlardi. siyrildim kurtuldum cunku onlar gibi degildim. midem bulaniyordu. benim de arkamdan sallayip sallayip yuzume gulmediklerini nereden bilebilirdim? simdi ne oldu, ben yalniz onlar hala ayni devam. birbirlerini zerre sevmeyen ama disariya oo kanka modunda gozukmeye calisan insanlar. onun haricinde bir tane kardesim dedigim vardi. bir suru kazik yedim, sevgili bulunca satildim arkadas edinince satildim. saf dedim iyi niyetli dedim yuttum ne halt yese yuttum. en basidinden, guzel bir elbise alirdim gözleri yerinden firlardi kotuleyip kotuleyip begenmedigini soyleyip gider aynisini kendine alirdi. ah ah. en son ben yine guzel bi basari yakalayinca hayatimi da baya duzene sokunca baktim yok. kurtuldum kamburumdan evet. ama herkesin bir dostu varken ben neden eh seviyede arkadaşlıklarla idare etmek zorundayim. diger insanlar gibi olmamanin cezasi sanirim bu.

İnternetten : )
Gerçekten... Ortak ilgi alanımız olan bir forumda tanıştık bundan 8 yıl önce.

Yaptığım, yapmadığım, yapmayı düşündüğüm her şeyi, hayatımda olan biten her şeyi, en utandığım şeylerden en gurur duyduğum şeylere kadar her şeyimi bilen; bir olay olduğunda birkaç saat içinde anlatmak zorunda hissettiğim; bazen kızan hatta tehdit eden; sırf o yapma dedi diye bazı şeyleri yapmaktan vazgeçtiğim, her konuda akıl istediğim, en kötü şeylerimde bile beni yargılamadan yanımda olan, sonuna kadar güvendiğim tek kişi.

Beni en sıkan, boğan şeyleri bile saatlerce dinleyen, dertleştiğim ve bu nedenle aslında ruh sağlığımı borçlu olduğum kişi.

Bunu okuyorsan, bunu duymayı sevmiyorsun biliyorum ama, seviyorum seni : )

Vay be:KK51::KK48:

Ama nasil guvendiniz internetten birine, ve nasil buldunuz :KK53: burdan mi
Suanda yuz yuze de gorusuyomusunuz yoksa sadece internetten mi?

2 tane dostum var herşeyimi paylaşabildiğim, beni asla yargılamazlar ve her koşulda yanımda olduklarını-olacaklarını bilirim.:nazar::nazar::nazar: Biri liseden, diğeri üniversiteden arkadaşım. :KK28: Allah herkese derdinden anlayacak dostlar versin. Arkadaş çok ama dost yok denecek kadar az.

Amin insallah:KK68: bende universiteliyim artik umarim bulurum sizinkiler gibi bitane:KK51:

Yıllar önce bu siteden tanıdım:KK36: canım benim oo :KK36: okursan seviyorum seni kuzum benim :KK60:

kpss topiğinden tanıştığım arkadaşlarımda bitaneler :KK36::KK36:

üniversitedeki ev arkadaşım 5 yıl boyunca her şeyine katlandığım yanında olduğum insan, gözünü kırpmadan sildi beni. ama noldu bende onu sildim baktı ciddiyim hemde birazda işi düştüğünden geri döndü
karşılıksız olan dostluklar çok çok az
Allah herkese nasip etsin :KK36:

Vay be burdan dost bulan baya kisi varmis :KK51:
Hayir ben 7 24 burdayim ben neden bulamadim :KK34:

Amin duaniz, icin sizinkine de masallah diyeyim :nazar::KK68:

insanın en iyi dostu onu dünyaya getiren biricik annesidir.ne abi,ne bacı ne de elin kızı vsy..beyhude insanlara bel bağlamayın üzülen yine siz olursunuz...Mesafeli arkadaşlıklar en hayırlı olandır.Hiçkimseyi sırrınıza ortak etmeyin.Çok mu dertlendiniz.işinize yaramayan şeyleri kırın dökün rahatlayın.Aksine arkadaş sanırsın insan sayarsın gün gelir bakmışsın kırılan senin kalbin olmuş...Bu daha mı iyi...?

oyle bir arkadas grubunun icindeydim ki, digerinin dedikodusunu yaparken dedikodusunu yaptigi insan o sirada iceri girince ayy canim benim hosgeldin diye boynuna atlarlardi. siyrildim kurtuldum cunku onlar gibi degildim. midem bulaniyordu. benim de arkamdan sallayip sallayip yuzume gulmediklerini nereden bilebilirdim? simdi ne oldu, ben yalniz onlar hala ayni devam. birbirlerini zerre sevmeyen ama disariya oo kanka modunda gozukmeye calisan insanlar. onun haricinde bir tane kardesim dedigim vardi. bir suru kazik yedim, sevgili bulunca satildim arkadas edinince satildim. saf dedim iyi niyetli dedim yuttum ne halt yese yuttum. en basidinden, guzel bir elbise alirdim gözleri yerinden firlardi kotuleyip kotuleyip begenmedigini soyleyip gider aynisini kendine alirdi. ah ah. en son ben yine guzel bi basari yakalayinca hayatimi da baya duzene sokunca baktim yok. kurtuldum kamburumdan evet. ama herkesin bir dostu varken ben neden eh seviyede arkadaşlıklarla idare etmek zorundayim. diger insanlar gibi olmamanin cezasi sanirim bu.

Kesinlikle cok guzel ifade etmissiniz, belkide diğer insanlar gibi olmadigimiz için boyle...
Ben anlamiyorum bu insanlari bunca fedakarliktan sonra nasil kaybetmeyi goze alabiliyolar biz bukadar aman arkadaşlığımız bozulmasın bisey demeyeyim bosvereyim derken...
Bende cok üzülüyorum dostsuz oldugum icin.. arkadas cok ama dost yok hic...
Bazi arkadaslarima bakiyorum bildigin kardesler sadece ana baba ayri oyle fitne fesatliklar da yok arada..
Sizin yasiniz kac ? Belki universite bitmeden bulunur bitane bilemiyorum:KK51:
Üniversitesi son şans gibi sonra nerden bulunur ki bu dost :110:

insanın en iyi dostu onu dünyaya getiren biricik annesidir.ne abi,ne bacı ne de elin kızı vsy..beyhude insanlara bel bağlamayın üzülen yine siz olursunuz...Mesafeli arkadaşlıklar en hayırlı olandır.Hiçkimseyi sırrınıza ortak etmeyin.Çok mu dertlendiniz.işinize yaramayan şeyleri kırın dökün rahatlayın.Aksine arkadaş sanırsın insan sayarsın gün gelir bakmışsın kırılan senin kalbin olmuş...Bu daha mı iyi...?

Benim etrafimda var bi kac tane ana baba ayri sadece yoksa kardesler bildiginiz:KK51: anneye de öyle hersey anlatilmiyo hele benim annemle hicbisey paylasamiyorum , zaten nekadar rahat olunurki anneyle dertlesilirken.. isterdimki kardes diyebilecegim bi dostum arkadasim olsun..

Benim etrafimda var bi kac tane ana baba ayri sadece yoksa kardesler bildiginiz:KK51: anneye de öyle hersey anlatilmiyo hele benim annemle hicbisey paylasamiyorum , zaten nekadar rahat olunurki anneyle dertlesilirken.. isterdimki kardes diyebilecegim bi dostum arkadasim olsun..
dost siparişle gelmez....ah vah ederek te hayat geçmez.sen önüne bak Allah en hayırlı kapıyı sabredenlere açar....

Sans mi acaba. Ama canim dedigim, herseyimi paylasabilecegim tek dostum biricik kardesimdir.
Cok cok yakin arkadaslarim da vardır, yillarca birbirimize destek oldugumuz. Ancak ben asla karsimdaki insandan cok sey beklemem, asla gozum kapali hareket etmem( bunlari planli yapmiyorum karakterim sadece) bu yuzden olabilir mi bilmiyorum hiç hayal kirikligi yasamadim.

Ne guzel paylasabileceginiz bi kardesiniz var, zaten onun olmasi daha iyi ve yeterli bence. Allah bozmasin:nazar::KK68:

2 tane dostum vardi sözde,ikisinin de allah belasini versin. Su yasima kadar kimi dost bildiysem pisman ettiler hepsinden nefret ediyorum
Bazi insanlara bakıyorum "kardeşim" diyolar, birbirlerini kardeşleri gibi görüyorlar, birbirleri icin fedakarlik yapiyorlar, yedikleri ictikleri ayri gitmiyo, dertlerine ortak oluyolar vs vs...Nerden buluyosunuz bu insanlari allah icin bana da soylesenize ? Ben niye bulamiyorum böyle fedakar, kazik atmayan insanlari ?

Artik kimseyi hayatima sokmama karari aldim kimseye fedakarlik, iyi niyet falan yok herkes yoluna

Icimi dökmek istedim isteyen yorum yazsin istemeyen yazmasin, rahatladim o bana yeter
Iki ihtimal var. Ya sorun sizde Yada bulunduğunuz ortamda. Benim 6 tane dostum var bunlardan ikisi kardeşimden ayrı değildir 13 senedir

Bende sildim herkesi, sosyal hesaplarimi.. ama insan ariyor yine de çok zorlaniyorum:110:

bende çok zorlanıyorum ama ne yapayım..yapılan yanlıslar sindirilecek gibi değil....birde işin kötü tarafı artık güven duygusu bitiyor...kardeşiniz var mı...siz yaşlarda....Allah'tan benim kardeşim var da biraz telafi ediyor:))))

Vay be:KK51::KK48:

Ama nasil guvendiniz internetten birine, ve nasil buldunuz :KK53: burdan mi
Suanda yuz yuze de gorusuyomusunuz yoksa sadece internetten mi?
Hayır buradan değil.
O güven zamanla gelişiyor, önce sitede konuşmalar başlıyor. Sonra özelden (o zaman msn vardı mesela : ) )
Sonra gittikçe daha fazla şey anlatmaya başlıyorsunuz. Bir süre sonra hayatınızdaki her şeyi anlatmaya başladığınızı fark ediyorsunuz.
Şu an mesela her yaptığımı en ufak detayına kadar bilir, bilmek istediği her şeyi anlatırım konuyla ilgili, saklamam. Bazen kızacağı bir şey yaparım ama "amaan haberi olmasın" demem diyemem, onu da anlatırım, fırça yerim sonra : )
Olabilecek en ama en özelimi bilir.

Yüzyüze de görüşüyoruz, ben onlara gittiğimde onlarda kalıyorum mesela.

Iki ihtimal var. Ya sorun sizde Yada bulunduğunuz ortamda. Benim 6 tane dostum var bunlardan ikisi kardeşimden ayrı değildir 13 senedir

Sorunun bende oldugunu ben kabul etmiyorum, cok cok alingan biri olmama ragmen hicbiseyi unutmasamda hep sineye cektim, kaybetme korkum vardi herseyi alttan aldim ama biyerden sonra dayanamdim sildim hepsini mesela su olayi anlatiyim
Cok sevdigim yakin olduğum bi arkadasim vardi benim cok yakinim olan biri ölmüstu ben tabi aglama krizleri geciriyodum cok cok kötüydüm daha ölüm kavramiyla yeni tanismisim msj attim arkadasima dertleşmek icin boyle böyle oldu diye sadece bana basin saolsun dedi aramadi sormadi okula gittim yine aglama krizlerim oldu yanima gelmedi destek olmadi bana ama ayni arkdasimin 1 2 sene sonra onunda bi yakini öldü günlerce aradım onu acmadi uzuntuden uyuyamadim bisey mi oldu ona kimbilir nekadar kotudur simdi dedim kendimi yedim yedim bi baktim Internette arkadaslariyla cafede gulerken fotograflar paylasmis , bana geri dönüş yapmadi yada ogun cagirabilirdi cagirmadi.. anlayamiyorum ben insanlari bende suan gorusmuyorum sildim herseyden

2 tane dostum vardi sözde,ikisinin de allah belasini versin. Su yasima kadar kimi dost bildiysem pisman ettiler hepsinden nefret ediyorum
Bazi insanlara bakıyorum "kardeşim" diyolar, birbirlerini kardeşleri gibi görüyorlar, birbirleri icin fedakarlik yapiyorlar, yedikleri ictikleri ayri gitmiyo, dertlerine ortak oluyolar vs vs...Nerden buluyosunuz bu insanlari allah icin bana da soylesenize ? Ben niye bulamiyorum böyle fedakar, kazik atmayan insanlari ?

Artik kimseyi hayatima sokmama karari aldim kimseye fedakarlik, iyi niyet falan yok herkes yoluna

Icimi dökmek istedim isteyen yorum yazsin istemeyen yazmasin, rahatladim o bana yeter

Tam da içimden geçenleri yazmışsın ....

bende çok zorlanıyorum ama ne yapayım..yapılan yanlıslar sindirilecek gibi değil....birde işin kötü tarafı artık güven duygusu bitiyor...kardeşiniz var mı...siz yaşlarda....Allah'tan benim kardeşim var da biraz telafi ediyor:))))

Malesef kardesler küçük bende :110: aynen kimseye güvenim kalmadi benim de

Hayır buradan değil.
O güven zamanla gelişiyor, önce sitede konuşmalar başlıyor. Sonra özelden (o zaman msn vardı mesela : ) )
Sonra gittikçe daha fazla şey anlatmaya başlıyorsunuz. Bir süre sonra hayatınızdaki her şeyi anlatmaya başladığınızı fark ediyorsunuz.
Şu an mesela her yaptığımı en ufak detayına kadar bilir, bilmek istediği her şeyi anlatırım konuyla ilgili, saklamam. Bazen kızacağı bir şey yaparım ama "amaan haberi olmasın" demem diyemem, onu da anlatırım, fırça yerim sonra : )
Olabilecek en ama en özelimi bilir.

Yüzyüze de görüşüyoruz, ben onlara gittiğimde onlarda kalıyorum mesela.

Ay ne güzel gerçekten özendim, nazarim deymez umarim:KK51::KK48:
Allah bozmasin insallah:KK22::nazar:

Back
X