• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nerden sorduysam?Piercing yaptıranlar yardım lütfen

• Konu Sahibi Konu Sahibi benim_dunyam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yurtdışında yaşayan bayandan böyle bir istek geleceğiniz sezmiştim

çok para adama neler yaptırıyor neler :roflol:

ençler arasındaki piercing modası, tehlikeli sonuçlara yol açabiliyor. Uzmanlar, 'Ölümcül olabilir!' diyor. Çağın modası piercing'in zararları saymakla bitmiyor... İşte yaşanan örnek vaka ve piercingin tıbbi zararları...

21 yaşındaki İtalyan Stefania Fraccalvieri, yüzünde günde 20-30 kere, 10 ila 30 saniye kadar süren elektrik şokuna benzer ağrılar hissettiği şikâyetiyle doktora gitti. Doktorlar ilk olarak, 'intihar hastalığı' diye de anılan bir sinir hastalığı olan 'trigeminal nevralji' teşhisi koydu.

Tedavi için şiddetli ağrı kesiciler denendi ancak çözüm çok daha basitti: Genç kadın dilindeki piercing'i çıkardı ve ağrılar iki gün sonra yok oldu.

Dildeki piercing'ler bazen gençlerin hayatına mal olabilecek kadar zararlı olabiliyor. Piercing'in olumsuz etkileri arasında tetanoz, kalp enfeksiyonları, beyin apseleri ve diş çürümeleri yer alıyor.

Stefania'nın örneğinde, genç kadının dilindeki piercing, çenesinden geçen, beyindeki en büyük sinirlerden, trigeminal sinire etki etmiş. Bir başka örnekse, piercing'li bir kadında ikinci bir dili andıran, bir yaranın oluşması.

'Piercing son derece sakat ve tehlikeli'

Piercing'in böyle bir komplikasyona neden olmasına çok nadir rastlandığını söyleyen cerrah Marcelo Ravenna yine de uyarıyor: 'Dil, piercing için özellikle tehlikeli bir yer, çünkü dilde önemli organlara ve yakınındaki önemli sinirlere mikrop taşıyabilecek çok fazla kan damarı bulunuyor.' Bir piercing stüdyosu sahibi olan Jeanne Fritch ise dil piercingi'nin profesyonel kişilere yaptırılması, tıbbi çelikten yapılmış takı kullanılması ve dil iyileşirken ağız temizliğine özen gösterilmesi gerektiğini söylüyor. 21 yaşındaki, Romalı üniversite öğrencisi Fraccalveri'nin tavsiyesiyse, hiç piercing yapmamaları...

İstanbul Cerrahi Hastanesi'nden beyin sinir cerrahisi uzmanı Doç. Dr. Cahide Topsakal, dil piercingi'nin enfeksiyon anlamına geldiğine dikkat çekerek 'son derece tehlikeli, sakat ve yanlış' olarak yorumluyor. Topsakal, piercing'in beyin apsesine ve hatta bazen ameliyat gerektirebilecek sorunlara yol açabileceğini söylüyor ve ekliyor: "Çeneden yukarısıyla çok oynanmamalı, küpeler bile kıkırdağa kadar çıkmamalı."

yurtdışında yaşayan bayandan böyle bir istek geleceğiniz sezmiştim

çok para adama neler yaptırıyor neler :roflol:

katiliyorum sana canim

bu piercing midir nedir goguse dile ve kadinlarin bir organinada yapiliyorohaoldumsmilesiz anladiniz onu bunlar cinsellik icin yapiliyor ya azcuk arastirdimdaakannehirnetten

yurtdisinda yasayan bayan ve esi cinsellige doyumsuz galiba ay ben kaciyorum kaydirigubbakcemile4domates atarsiniz bana simdi:tomato:

ben eşim istiyor diye herşeyi yaptırmazdım
en önemli olan benim kendi isteklerim

konuyu açan arkadaşımızın piercing taktırma fikri pek içine sinmemiş olacak ki durumdan hayıflanır nitelikte bir mesaj yazmış...
içimize sinmediği takdirde eşimizin her dediğini yaparsak, doyumsuz bir canavar yaratırız...
bugün bunu isteyen, yarın %100 farklı birşey daha ister, iyilik diye gördüğümüz tavizlerimiz asla cezasız kalmaz:olmaz:
içine sinerek yaptırana ise zaten diyecek hiçbirşeyim olamaz, sonuçta bana ne? beni rahatsız etmeyecek kimsenin göğüs ucu...
fantezi için kimisi de kesici delici cisimlere başvurabiliyor işte, herkes farklı.

Son düzenleme:
Yavvv fantazi bu işte sınırı yok, isteyen istediğini yaptırır ama istiyorsa yaptırır, yani öyle olmalı, yani ben çok açığım bu tip konularda hiç garipsemedim bu isteği ama göğüs bu yav... ayyy gene içim kalktı bak, ben kaçayım en iyisi bu topikten :roflol:

herkese tesekkurler zahmet edip yorum yaptigi icin olumlu yada olumsuz ellerinize saglik

Asla yaptırmazdım...
Ne espirisi var göğüste bi metal parçasının :1shok:
Görünüş açısından çok itici...
Sağlık açısından da pek hijyenik gibi gelmiyor bana...

Son düzenleme:
benim kocamda burnuma taktırmmamı istiyordu ben de taktırdım iki defa yaptırdım düştü .olmadı aaa o istiyo diye kevgire dönecek halim yoktu:dilcikar:göğüs ucunu düşünemiyom bile acırr yaveyvahedigeldismile burnumu deldiriken acıyor yinede sen bilirsinaklinialirimsmile

kocamın böyle biirşey istemesi boşnma sebebım bile olurdu .....çok degişik bir fantazi (igrenç ya) tabii bence

zaten piercin takmis birisine bakamiyorum bile bide canim memislerime taktiricam öylemibayanssulusmile
avucunu yalasin bide sonra cikartinca delikli delikli olmazmibilmiyorumkismile

Asla yaptırmazdım...
Ne espirisi var göğüste bi metal parçasının :1shok:
Görünüş açısından çok itici...
Sağlık açısından da pek hijyenik gibi gelmiyor bana...

GÜĞSÜNDE metal parçası bütün o güvenlik kapılarından geçerken pip diye ses çalacak

gümrükte alışveriş merkezlerinde ay çok rezil bi şey :roflol:

zaten piercin takmis birisine bakamiyorum bile bide canim memislerime taktiricam öylemibayanssulusmile
avucunu yalasin bide sonra cikartinca delikli delikli olmazmibilmiyorumkismile

Hakkaten ya, çıkartınca neye benziyor acaba, deldikleri şey baya kalın çünkü, şiş gibi bişey, görmüştüm bi kere.... ayyyyyyyyy....... kaydirigubbakcemile yav atsanıza beni bu topikten, almayın bi daha aranıza kaydirigubbakcemile3

Yuh yuh yuh... şimdi nette fotolarına bakıyordum da, adamın biri küçük diline taktırmış, tee boğazının içi... çüşşş..

Yavvv fantazi bu işte sınırı yok, isteyen istediğini yaptırır ama istiyorsa yaptırır, yani öyle olmalı, yani ben çok açığım bu tip konularda hiç garipsemedim bu isteği ama göğüs bu yav... ayyy gene içim kalktı bak, ben kaçayım en iyisi bu topikten :roflol:

ben de garip karşılamadım :)

ama göğüs ucu çok acır ya bir de tehlikeli olabilir bence yani meme bu şakaya gelmez konu sahibi arkadaş.eşine bundan bahset vazgeçsin o da bu istekten :)

kaşa yapılanları çok beğeniyorum ama boshayallersmile

GÜĞSÜNDE metal parçası bütün o güvenlik kapılarından geçerken pip diye ses çalacak

gümrükte alışveriş merkezlerinde ay çok rezil bi şey :roflol:

Ay sen çok yaşa e mi :roflol:
Hiç güleceğim yoktu valla...
Şaka bir yana bide bunlar iç çamaşıra takılıp yırtılır falan ay için fena oldu...
Çok gereksiz ya...

vaşşşşşşşşşşş ne fentasiiii
yapma sakın ya cok acır ama sen bılırsın tabe

Canim eger kendin icin yaptirmak istiyorsan yap,ama esin istiyor diye yaptirman dogru olmaz bence..bazi arkadaslar "gögsünü baskasi görür diye kiskanmiyormu,esim beni sevmiyor diye düsünürüm" demis,isimleri tam olarak aklimda tutmadim,ama bana cok sacma geldi.. CADIARZU
Bir kere piercing yaptirirken gögsünü komple acarmisin acmazmisin,o sana kalmis birsey.. ikincisi esin isterse yaninda olabilir,ücüncüsü senin dedigin gibi bir bayan yapabilir..
ee dogum yaptigin zaman gögüsden gecdim nerelerin aciga cikiyor,ayrica kimi insanda esini memnun etmek icin (temizlik acisindan) kuaföre gidip agda yaptiriyor, genital bölgesine..ayni sey degilmi?? fisfisfis
bana göre öyle..belkide bizim bu tarz seylere alisik oldugumuzdan olabilir.. :1rolleyes:
neyse..dedigim gibi sende istiyorsan yaptir,benimde piercingim var, esim istiyor diye degil kendim sevdigim icin yaptirdim,cokda memnunum :jeyyar:

images

Back
X