Nerede-Hangi sorundan Dolayı Tüp Bebek Yaptırdınız?

ALLAHvarGAMyok

ikizlerin annesi ♡♡♡
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2010
20.969
46
408
MRB KIZLAR
NEREDE TUP BEBEK YAPTIRDINIZ?
HANGI SBEEPTEN DOLAYI TUP BEBEK YAPTIRDINIZ?
KAC DENEMENIZ OLDU?
KACINCI DENEMEDE POZITIF SONUCU ALDINIZ?

BURADA PAYLASALIM.....

DOLSUN göbişler inşşşşşş

:CüvCüv:

:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

hayırlıı olsun esracım topişinnn .insaalllah herkese ugur getirir.ben henüz tüp bebegegeçmedim ama aşılamada giriyorsa bende söyleyebilirim.

canım, sperm azlığı probleminden dolayı, ankara tüp bebek merkezinde, ilk deneme, tek embriyo, 4 hücreli yarın kan testi yaptırıyorum, hep birlikte görücez sonucu, ya kocaman bi sıfır yazan negatif getiricem, ya da pozitifdelikafadulden

olumlu düşünüpp git canım herşey Allahın takdirii verende o alanda rabbim neyler neylerse güzel eyler.vaktimizz geliince hepimizz anne olacagız Allah ın izniyleee.
benim hikayemm 1 yıl önce başladı açıklanamayan infertilite dendi.ilk aşılamamı mayısta yaptırdım klomenle.bu benim 2. aşılamam aslında rapor çıkmassa aşılamanın yasal olmadıgını bunda ögrendim.
bunda igneyle yaptık.herşey yolundadır umarım benimde test tarihim 11 i banada şans ve dualarınızı gönderin.

bende ramazandan sonra memoriale gidiyorum inşallah.bizim sorun erkek infertilitesi:AZOSPERMİ.
bi denemem oldu o antalyada yapılmıştı tutmadı.

bebegım pozıtıf bır sonuclan gel ınş

soway dılerım rabbım bebegıne kavustursun

topıgımde sonucunu paylasmanı ısterım

bende ramazandan sonra memoriale gidiyorum inşallah.bizim sorun erkek infertilitesi:AZOSPERMİ.
bi denemem oldu o antalyada yapılmıştı tutmadı.

bende ekımde ılk denememe gıdıorum
bızımksııde erkek ınferlıtesı
rabbım emeklerımızı bosa cıkarmasın ınşşşşşşşşş

selam ben 3 kez yaptırdm birini hospitalyum ümraniede 2ve3 7tepe üniversite hastanesinde cem fıcıoğluna yaptırdım eşim azo sperm bende önce bişey yoktu ama yaşım 32 o yüzdende yumurtalarım azaldı 2 senedir de yapmıyoz kimsenin umurundada değil zaten ben içim yanarken görümcen gene hamiş uyuz oluyom ona

slm öncelikle inşallah herkes hamile alır benimde eşim azolsperm ilk deneme ankara genartta oldu iki embriyo konuldu ama olmaddı ikinciyi memeorial veya umut tüp bebek düşünüüyoz

cnm eşimin sperm sayısı ve morfolojisi çok kötüydü. brüksel tüp bebek merkezi prof.dr.yücel karaman yeni yasa nedeniyle tek embriyo transfer edildi ama blast embriyoydu.ilk denememizdi sonuç pozitif

eşimde oligospermi ve varikosel var..bendede polikistikover vardı..
ilk denemeyi erdem hastanesinde yaptırdık boş gebelik geçirdim..
2.denememi umut tüp bebek merkezinde yaptırdım ve tuttu..kızımda dünyaya geldi fakat erken doğum oldu ve kızım şuan küvezde...darısı hepinizin başına kzılarr
umudunuzu hiç bir zaman yitirmeyin arkadaşlar.......hep umutlu olunn ve sonucunuzda pozitif olsun inşş....

slmlar benimde ilk denemem allah izin veririse pazartesi test günüm inş bebgim benimledir.benimde eşimin sperm sayızı çok az dı.bende umut tüp bebkte yaptırdım doktorum ulun beydi ve çok memnun kaldık inş herkesin çift çift bebkleri olur..inşşşş

ESRACIIIIIMM, kanımı verdim, sonucu saat 3te söylecekler, arkadaşım sanırım topiğinde açıklayan ilk ben olacağım, hadi hayırlısı bakalım, ak mı kara mı bugün belli olacak

günaydın kızlar,

benim ilk tüp bebek denemem olacak eylül yada ekimde mayada düşünüyorum kısmet olursa Allahım herkese nasip etsin inş...

sowaycım inş. iyi haberlerini bekliyoruz...

canını sıkma rabbm sanada verır ınşşşş en kısa zamnda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…