- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 408
- Konu Sahibi ALLAHvarGAMyok
-
cnm eşimin sperm sayısı ve morfolojisi çok kötüydü. brüksel tüp bebek merkezi prof.dr.yücel karaman yeni yasa nedeniyle tek embriyo transfer edildi ama blast embriyoydu.ilk denememizdi sonuç pozitif
eşimde oligospermi ve varikosel var..bendede polikistikover vardı..
ilk denemeyi erdem hastanesinde yaptırdık boş gebelik geçirdim..
2.denememi umut tüp bebek merkezinde yaptırdım ve tuttu..kızımda dünyaya geldi fakat erken doğum oldu ve kızım şuan küvezde...darısı hepinizin başına kzılarr
umudunuzu hiç bir zaman yitirmeyin arkadaşlar.......hep umutlu olunn ve sonucunuzda pozitif olsun inşş....
slmlar benimde ilk denemem allah izin veririse pazartesi test günüm inş bebgim benimledir.benimde eşimin sperm sayızı çok az dı.bende umut tüp bebkte yaptırdım doktorum ulun beydi ve çok memnun kaldık inş herkesin çift çift bebkleri olur..inşşşş
ESRACIIIIIMM, kanımı verdim, sonucu saat 3te söylecekler, arkadaşım sanırım topiğinde açıklayan ilk ben olacağım, hadi hayırlısı bakalım, ak mı kara mı bugün belli olacak
günaydın kızlar,
benim ilk tüp bebek denemem olacak eylül yada ekimde mayada düşünüyorum kısmet olursa Allahım herkese nasip etsin inş...
sowaycım inş. iyi haberlerini bekliyoruz...
uhde bende ekımde yaptırmayı dusunuyorum
uzun protokol uygulanırmıs bana yasımdan dolayı
aynı zmanda hamıle kalırız ınşşşşşşşşşşşşşş
opuyorumnanaktan
bizimde erkek infertilitesi azosperm sperm taşıyıcı kanal yokluğu yüzünden ilk denememiz ankara gatada yapıldı kısa protokol sonuç pozitif...
inş. canım aynı dönemde hamile kalırsak takip ederiz birlikte kaydirigubbakcemile5zemuszemus
inşallah arkadaşlar Allah hepimize annelik hakkını hayırlısıyla versin. bende umutsuzdum negatifleri duydukça ancak pozitif düşününce pozitif olacak buna emin olun. ilk sperm testinden sonra yıkıma uğramış ve sürece katılmıştık TESE spermi ile oldu bizimkisi yanı ameliyat ve mikroenjeksiyon...transferden 5 gün sonrada van ilinde göreve başladım hemen seminer dönemi bittide istirahat edebildim... Allah'ım yüzümüzü kara çıkartmadı darısı sizlerin başına arkadaşlarım...
sperm azlıgı sebebinden 2 aşılama yaptırdım ilk tüp denememide haziran ayında medikalparkta yaptırdım sonuç negatif
hayırlısı olsun zınal
rabbım dogal yollarlan versın melegını
Amin canım Amin hepimize nasip etsin inş meleklerimizi
canım hayırlı olsun bebişinbizimde erkek infertilitesi azosperm sperm taşıyıcı kanal yokluğu yüzünden ilk denememiz ankara gatada yapıldı kısa protokol sonuç pozitif...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?