- Konu Sahibi ALLAHvarGAMyok
-
BEN ANKARADA ANATOLİA TÜP BEBEK MERKEZİNDE YAPTIRMIŞTIM.EŞİMDE VARİKOSEL VE SPERM HAREKETLİLİĞİ SORUNU VARDI.BENDE DE ENDOMETRİOSİS.İLK DENEMEMİZDE HAMİLE KALDIM.İKİ BUÇUK AYLIK İKİZ ANNESİYİM ŞİMDİ.darısı tüm isteyenleirn başına İnşallah.
merhaba... bizimde sperm sayısı düşük ve morfoloji biraz fazla bozuk..ilk denememiz..5.gün embriyosu blast olarak transer edildi .. inşallah pazartesi pozitif diyebilirim sizlere:))) memorial has. yaptırdık 1500 ilaç+1900 eur hastane masrafı tuttu..
değerim 207 kızlarrrrrrrr, ahmileyim şükürler olsunki:)
esra8
transfer en çok adet ağrısı kadar bir ağrı hissettiriyor o kadar bile değil çok kasma sabırlı ol Allah yardımcın olsun o kadarda korkulacak bir durum yok gayet normal bebişin için biraz zahmetli o kadar...
love27
amin canım darısı başına.gata iyi tavsiye ederim namık kemal duru hoca ve temel ceyhan hoca var ikiside bilgili ve ilgili doktorlar ama muayenhanelerinede gitmen gerek çünkü hastane kalabalık ve öğretim üyesi olduklarından (ikiside doçent) çok zamanları olmuyor.muayenehanede daha rahat sorarsın sorunlarını kontrolleri vs...tüp bebek raporu çıkartırsan yani ilk deneme yada ikinci denemeyse tedaviye ücret yok hastanede.rapor süreci biraz uzun sürüyor tüm tetkiklerini ve tahlillerini gösteriyorsun..ilaçlarında %20 sini ödüyorsun oda en fazla 1000-2000 tutar.başarılar canım Allah yardımcınız olsun pozitif düşün pozitif sonuç al...
değerim 207 kızlarrrrrrrr, ahmileyim şükürler olsunki:)
canım çok sagol cevabın için.ben de 2. aşılamamı 2 gün önce yaptırdım ama rapor işi çok zor sanırım direk ücretli yaptırdıgımızda çok mu farkediyo?esra8
transfer en çok adet ağrısı kadar bir ağrı hissettiriyor o kadar bile değil çok kasma sabırlı ol Allah yardımcın olsun o kadarda korkulacak bir durum yok gayet normal bebişin için biraz zahmetli o kadar...
love27
amin canım darısı başına.gata iyi tavsiye ederim namık kemal duru hoca ve temel ceyhan hoca var ikiside bilgili ve ilgili doktorlar ama muayenhanelerinede gitmen gerek çünkü hastane kalabalık ve öğretim üyesi olduklarından (ikiside doçent) çok zamanları olmuyor.muayenehanede daha rahat sorarsın sorunlarını kontrolleri vs...tüp bebek raporu çıkartırsan yani ilk deneme yada ikinci denemeyse tedaviye ücret yok hastanede.rapor süreci biraz uzun sürüyor tüm tetkiklerini ve tahlillerini gösteriyorsun..ilaçlarında %20 sini ödüyorsun oda en fazla 1000-2000 tutar.başarılar canım Allah yardımcınız olsun pozitif düşün pozitif sonuç al...
kızlar hepinize selamlar:)))
biz temmuz ayında ilk micro denememizi gayrettepe florance nightingale hastanesinde yaptırdık; doktorum emre karatekelioğlu; süper bi ekip:)))) problemimiz sebepsiz kısırlılktı (ama doktorum tek kanalımın tıkalı olabileceğini belirtti.)
tek embriyo konuldu; blastokist (benim küçük fasülyem) aşamasında.ve sonucumu hafta başı aldık ; Rabbime şükürler olsun ki :Saruboceq: pozitif:teytey::sm_cool:
darısı isteyen herkezin başına hayırlısıyla inşallah
ayyyy mınık prensesını demek dogurdun
saglıklı bır sekılde buyut ınş annesı
op onu benım yerıme
canım benim ilk aşılamam bitliste oldu kayıtlarada geçmedi doktorumda gitti ıspatlamam zor olucak olmazsa hastaneyle göreşeyim diyorum bakalım şu aşılama sonucunu bi alayım olumsuzsa bi süre kafa dinlleyip en kısa zamanda yaptırıcamlove27
bence değer rapor çin uğraşmaya rapor olmadan tedavi bedeli 1250 tl ama en azından dışarıdaki özellerde yok kan tahlili şu kadar yok rahim filmi bu kadar tetkik paralarıyla uğraşmazsın ilaçlarında %100 ünü ödersiniz bence raporu deneyin zaten konseye çıkacaksınız sonra tetkiklerle rapor 2 haftaya çıkar şu an tatildeler eylülde açılacak tüp bebek kısmı dezenfektasyon izinler vs süresi yani.. sen direkt sevk alıp gidersen dediğim gibi masrafında olmaz yolluk vs alırsın tek gidebilirsin istersen gata karşısında misafirhane var oradan yer ayırtabilirsin sıkıntın olmaz tabi biraz hırs ve tezcanlı olman gerek... ilaçları siz karşılarsanız ki raporsun öyle, eczane ile konuşur karlarından biraz indirim yaptırabilirsiniz bu şekildede orta halli ekonomik bir merkezle aynı hesaba gelir misal maya yada genart gibi onunda seçimi size kalmış ben memnun kaldım.olumsuz sonuç alanda vardır illaki gata tecrübe ve güven veriyor ancak disiplin sıkıcı ortam ve bürokraside var gerçi çoğu yer bu şekilde en azından dürüstler somurtsalarda ... bence raporu çıkartın tüm tetkikleriniz varsa buna değer iki aşılamayıda belgeleyin tüp bebek kısmına başvurun birde dediğim doktorlarla çalışın umutlu olun başarı sizinle olsun Allah hepimize Anne olmak duygusunu yaşatsın arkadaşlarım...
selam ben 3 kez yaptırdm birini hospitalyum ümraniede 2ve3 7tepe üniversite hastanesinde cem fıcıoğluna yaptırdım eşim azo sperm bende önce bişey yoktu ama yaşım 32 o yüzdende yumurtalarım azaldı 2 senedir de yapmıyoz kimsenin umurundada değil zaten ben içim yanarken görümcen gene hamiş uyuz oluyom ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?