Nerede yanlış yapıyorum ?

tatsızlık çıkmasın diye üstü örtülen sorunlar bir süre sonra daha derin üzüntülere yol açabiliyor..

eşinizin tavrını hatalı buldum.ama sizde aşırı tavizkar darvranıyorsunuz.

evet,resmen erkeklik yapıp beni sindirmeye calıstı...
Yanlış anlamayın beni lütfen ama, görümcenize sizin para dertleriniz yüzünden kavga ediyoruz demişsiniz sanırım? Yoksa ben mi yanlış algıladım? Eğer dediyseniz bunu onun yüzüne nasıl dediniz?

bende öyle anladım

eğer ki öyleyse eşin o lafına karşı seninde canını acıtmak istemiş olabilir
görümcemin bir erkek kardeşi var,o bizden cok para istiyor sürekli..
ben hiç para mevzusunu acmadan görümcem eşime " böyle yapma, herkese para verme.aranız acılır " dedi.
bende onun üzerine " benim ihtiyaclarım erteleniyor ama birisi isteyince sinizkiler falan veriyor" anlamında söyledim.
bunda kızacak bişi yoktu,çünkü herkes söylüyor zaten eşime bunlrı...
tatsızlık çıkmasın diye üstü örtülen sorunlar bir süre sonra daha derin üzüntülere yol açabiliyor..

eşinizin tavrını hatalı buldum.ama sizde aşırı tavizkar darvranıyorsunuz.

aşırı tavizkar derken...
nasıl davranmalıyım ki..

iyi davrandım olmuyor,susuyorum olmuyor... ne yapmalıyım,bilmiyorum...

Karşına alıp konuşmayı denemelisin bence. Sakin sakin tüm sorunları konuşup uzlaşmaya çalışmalısınız. Üstünü kapatarak içinizde daha fazla büyüyecektir emin olun

bnce fazla büyütme her erkek ailesine bağlı olarak yaşar

Karşına alıp konuşmayı denemelisin bence. Sakin sakin tüm sorunları konuşup uzlaşmaya çalışmalısınız. Üstünü kapatarak içinizde daha fazla büyüyecektir emin olun

bnce fazla büyütme her erkek ailesine bağlı olarak yaşar

sağolun kızlar,yorumlarınız için..
iyi bir anında konusacagım...

Kızlar,eşimle dün gece konustum.Önceki konular acılınca, en baslarda kendininde hatasının oldugunu söyleyen adam,ben haklıydım demeye başladı Bana yapmadıgı şey kalmamasına ragmen, o süre içinde bana çok merhametli davranmış mış !!!

Bende ona " eğer bu evlilik hatır içinse,bende artık,oğlumun hatırı için sana katlanıyorum." dedim.
"Artık kalbimi kırmaktan cekinmiyorsun" dedim.
" evet,ben böyle degildim" dedi.
Sonra yine eski konuları acıp,zıvanadan cıktı.

"yapacagın tekşey; evet haklısın hatalarımızda oldu ama önümüze bakmak...
ama sen gururundan bunu bile söyleyemiyorsun" dedim.. ki böyle dese, biraz üzüntüm azalacak.
Söylemeyecek biride degil ama inat ve gururu gözünü döndürmüş

Gece o kadar ağladım ki,salona geçtim.
Ağlaya ağlaya uyumuşum.yanıma bile gelmemiş

Sabahta gülüp konusuyor benimle...
ne istiyor? kalbimi kırıp kırıp,ertesi gün devam etmemi mi? bunu yapamam,yapamıyorum

Az öncede baktım, oekye yine kızlarla sohbet ediyor
Yapma,etme dememe ragmen,ona normal geliyor.
hiç ben aglamısım,üzülmüşüm umrunda bile degil sanki...
"Yeter artık,Allah bildigi gibi yapsın seni" dedim ve odaya gecip aglamaya basladım yine

En sinir oldugum seyde; birşey yokmuş gibi gelip konusması...
Nefret ediyorum böyle yapınca...

O kadar doluyum ve o kadar bitkinim ki...
Ne yapacagımı, nasıl karar verecegimi bilemiyorum...

Maalesef vrilen sözlerle evlılıkler yurumuyor..

Erkeklere ıkıncı brı şans verınce verdıklerı sozlerın 10 taneyse bırını tutuyor..

Rahat adam hep rahat..

bu evlılıgın yurumesı eşıne değil sana baglı sen herseye susup oturursan adama maddı konulrda karışmasan ohh ne ala...

Maalesef boyle .Bence sen tetıkte bekle bu kadar ağlayı uzulecegına adamın aglamanda umrunda degıl ya..

Kendıne guzel bır iş kendı paranı kazan harca..

oekye? burda ne demek istedigni anlamadim, kizlar kim?

işte,ben onun yaptıgı hiçbirşeye karısmayacagım. üstünü kapatıp, devam edecegim .
o zaman herşey güllük gülistanlık...

ama üstünü kapatıncada olaylar acıga cıkınca daha kötü kavgalar oluyor...

az önce" beni üzmek için özel bi çabamı sarfediyorsun" dedim.
" evet,bazen üzdügüm oluyor " dedi..
" bilerek yaptıgını düşünüyorum artık" dedim..
sustu,cevap vermedi...
başım zonkluyor artık...
oekye? burda ne demek istedigni anlamadim, kizlar kim?

facede okey oynuyor. oradaki kızlar işte.. sohbet,muhabbet falan...

Çok garip geldi bana arkadaşım yanlış anlama.
Bir ayrılık yaşamışsınız eminim sen de beben de çok üzülüp etkilenmişsinizdir.
Eşinin sana "hatır için" yalvardığını söylemesi çok acı.
İnsan bari utanır da yine bunu söylemez.
Etrafa para dağıtması huy olmuş bundan vazgeçmesi için bir yerlerden kazık yemesi gerek belki o zaman akıllanır.
Ama şu face'de kızlarla sohbeti senin gözünün önünde yapması ve hatır için dönmeni istediğini söylemesi bana çok garip geldi.
Senin üzüleceğini bile bile böyle davranması seni kaybetmekten korkmadığını gösterir.
Yerinde olsam,eğer evlilikten sıkıldıysa boşanabileceğimi söylerdim (tabii eğer gerçekten bunu yapabilecek gücün varsa,sonradan cayarsan iyice yüz göz olursun).
Benimle sorunu neyse çözmeye hazır olduğumu söylerdim.
Yok eğer bu huzursuzluğu yok etmek istemiyorsan da yollarımızı ayıralım derdim..
Çok üzüldüm,hakkında hayırlısı olsun inşallah!

Eşin ayıp etmıs ... Kendı ayaklarının uzerınde durursan belkı tutumu degısebılır ...

eve döndüğüm ilk zamnlar bile, "merak etme,ben herşeyi düzelticem,eskisinden iyi olacak" dedi.
ama şu internet meselesi beni yedi bitirdi artık
bu süreçten sonra kaç kere konusma,etme dedim ama yine yapıyor..

mesele;bu olayın beni bu kadar cok kırmasını anlamamasında...
bazen diyorum,bende konussamda o zaman canı yansa,belki anlar...
bazen diyorum gideyim,ama gidersem bu sefer kesin olur ve pişman olmaktan korkuyorum..

su 3 -4 gündür o kadar yıprandım ki..

nasıl bir yol izlesem bilemedim...

Çekip gidersen neyden pişman olacaksın önce bunları hesapla derim ben.
Eşinin sana yaptığı saygısızlıkları gördün,hangi pozitif davranışını hatırlayıp pişman olabilirsin mesela?

Çekip gidersen neyden pişman olacaksın önce bunları hesapla derim ben.
Eşinin sana yaptığı saygısızlıkları gördün,hangi pozitif davranışını hatırlayıp pişman olabilirsin mesela?

mesela bunları yapıyor ama evdeyken bir dedigimi iki etmiyor ( ben sorun yapmadıgım sürece )
herhalde kavga edip edip, unutmamı istiyor ama ben onu yapamıyorum..

bazen hatalarını kabul ediyor,bazen esip gürlüyor...

konussamda yine bildigini okuyor,beni kırmaktan cekinmiuor. cok üzgünüm...

Canım benim konunun gelişmelerinin bu şekilde olduğunu görmek çok üzdü beni.
Bazı şeylerin düzelmesi için çok uğraştığını da biliyorum ama sanırım eşin sen böyle yaptıkça nasıl olsa sen uğraşıyorsun diye daha bir rahat davranmaya başlamış.
Ve bence senin üzüldüğünü bilerek kızlarla konuşması çok daha kötü, neden bunu ilk gördüğünde tepki vermedin ki ?

vermez miyim canım?
cektim gittim, günlerce eve gelmedim.. aglayıp,zırlayıp bir daha yapmayacagım beni bırakma,sensiz yapamam diyip durdu.

cok üzgünüm su an.. kararsızım...

Eşin sana çok saygısızlık ve haksızlık ediyor. Başkalarının yanında bu kız kadeşi de olsa, seni öyle rencide edici sözler söylemesi çok yanlış. Sevgi tamam ama saygı da çok önemli. Evde bir dediğimi iki etmiyor diyorsun ama face'de kızlarla da konuşuyor. "Ben yapsam canı yansa" demişsin ama dikkatli ol, böyle karşılıklı olumsuz tavırlar ve nispetler sizi daha da yıpratır. Eğer yapabiliyorsan gerçekten de bir iş bul ve kendine güvenin gelsin. Aileleri de mümkünse karıştırmayın fazla. İnşallah hakkında en hayırlısı olur. Bence sana saygısızlık ettiğinde tepkini net olarak koy.

ters tepkide verebilir degilmi?

ya günlerce konusmuyorum onunla,üzüldüğümü kırıldıgımı belirtiyorum.
ama takan kim? ona cok normal geliyor,kzılarla konusmak..

öyle birşey yapsamda,gercekten bir daha denemese böyle şeyleri..
ama ne yapabilirim ki

çok saygısızlık yapmış eşiniz 3. şahsın yanında laf etmeler bide facede kzıalrla konuşmakta neyin nesi gözünüzün önünde bide bana cok garip geldi

vermez miyim canım?
cektim gittim, günlerce eve gelmedim.. aglayıp,zırlayıp bir daha yapmayacagım beni bırakma,sensiz yapamam diyip durdu.

cok üzgünüm su an.. kararsızım...

O zaman af diliyor şimdi affettin diye normal karşılıyor.
Bence sakinleş biraz ve sonrasında diğer konuları hiç açmadan bu konunun önemli olduğunu daha önceden sana anlatmıştım anlamadın ama son bir uyarı sonrasında bir daha beni kazanma şansın olmayacak diye konuş.
Ona normal gelmiş olsa bile insan sevdiği kişi üzülmesin diye yapmayıverir ne olacak ki ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…