- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.933
- 798
- Konu Sahibi mutedeyyin
-
evet,resmen erkeklik yapıp beni sindirmeye calıstı...çoğu erkek böyle canım başkalarının yanında artistlik yapmayı seviyorlar senin kocanda ablasının yanında evde benim sözüm geçer demek istemiş ama abartmış.kırılmakta kızmakta haklısın kim olsa yerinde kızardısorunlarınızı yazmamışsın ama bu son söyledikleri sözlerin hesabını sakince konuşarak eşine sor ne demek istiyor ne yapmaya çalışıyor anla ama mümkün mertebe iyilikle konuş tartışma canım.umarım sorunlarınızı çözersiniz bu arada eşinin ailesi ile bir sorunun yoksa faturayı onlara kesme sen onlarla iyi olmaya devam et belki eşinde senin ailene karşı zamanla yumuşar
Yanlış anlamayın beni lütfen ama, görümcenize sizin para dertleriniz yüzünden kavga ediyoruz demişsiniz sanırım? Yoksa ben mi yanlış algıladım? Eğer dediyseniz bunu onun yüzüne nasıl dediniz?
görümcemin bir erkek kardeşi var,o bizden cok para istiyor sürekli..bende öyle anladım
eğer ki öyleyse eşin o lafına karşı seninde canını acıtmak istemiş olabilir
tatsızlık çıkmasın diye üstü örtülen sorunlar bir süre sonra daha derin üzüntülere yol açabiliyor..
eşinizin tavrını hatalı buldum.ama sizde aşırı tavizkar darvranıyorsunuz.
Karşına alıp konuşmayı denemelisin bence. Sakin sakin tüm sorunları konuşup uzlaşmaya çalışmalısınız. Üstünü kapatarak içinizde daha fazla büyüyecektir emin olun
bnce fazla büyütme her erkek ailesine bağlı olarak yaşar
Az öncede baktım, oekye yine kızlarla sohbet ediyor
Yapma,etme dememe ragmen,ona normal geliyor.
hiç ben aglamısım,üzülmüşüm umrunda bile degil sanki...
"Yeter artık,Allah bildigi gibi yapsın seni" dedim ve odaya gecip aglamaya basladım yine
işte,ben onun yaptıgı hiçbirşeye karısmayacagım. üstünü kapatıp, devam edecegim .Maalesef vrilen sözlerle evlılıkler yurumuyor..
Erkeklere ıkıncı brı şans verınce verdıklerı sozlerın 10 taneyse bırını tutuyor..
Rahat adam hep rahat..
bu evlılıgın yurumesı eşıne değil sana baglı sen herseye susup oturursan adama maddı konulrda karışmasan ohh ne ala...
Maalesef boyle .Bence sen tetıkte bekle bu kadar ağlayı uzulecegına adamın aglamanda umrunda degıl ya..
Kendıne guzel bır iş kendı paranı kazan harca..
oekye? burda ne demek istedigni anlamadim, kizlar kim?
Çok garip geldi bana arkadaşım yanlış anlama.
Bir ayrılık yaşamışsınız eminim sen de beben de çok üzülüp etkilenmişsinizdir.
Eşinin sana "hatır için" yalvardığını söylemesi çok acı.
İnsan bari utanır da yine bunu söylemez.
Etrafa para dağıtması huy olmuş bundan vazgeçmesi için bir yerlerden kazık yemesi gerek belki o zaman akıllanır.
Ama şu face'de kızlarla sohbeti senin gözünün önünde yapması ve hatır için dönmeni istediğini söylemesi bana çok garip geldi.
Senin üzüleceğini bile bile böyle davranması seni kaybetmekten korkmadığını gösterir.
Yerinde olsam,eğer evlilikten sıkıldıysa boşanabileceğimi söylerdim (tabii eğer gerçekten bunu yapabilecek gücün varsa,sonradan cayarsan iyice yüz göz olursun).
Benimle sorunu neyse çözmeye hazır olduğumu söylerdim.
Yok eğer bu huzursuzluğu yok etmek istemiyorsan da yollarımızı ayıralım derdim..
Çok üzüldüm,hakkında hayırlısı olsun inşallah!
eve döndüğüm ilk zamnlar bile, "merak etme,ben herşeyi düzelticem,eskisinden iyi olacak" dedi.
ama şu internet meselesi beni yedi bitirdi artık
bu süreçten sonra kaç kere konusma,etme dedim ama yine yapıyor..
mesele;bu olayın beni bu kadar cok kırmasını anlamamasında...
bazen diyorum,bende konussamda o zaman canı yansa,belki anlar...
bazen diyorum gideyim,ama gidersem bu sefer kesin olur ve pişman olmaktan korkuyorum..
su 3 -4 gündür o kadar yıprandım ki..
nasıl bir yol izlesem bilemedim...
Çekip gidersen neyden pişman olacaksın önce bunları hesapla derim ben.
Eşinin sana yaptığı saygısızlıkları gördün,hangi pozitif davranışını hatırlayıp pişman olabilirsin mesela?
Canım benim konunun gelişmelerinin bu şekilde olduğunu görmek çok üzdü beni.
Bazı şeylerin düzelmesi için çok uğraştığını da biliyorum ama sanırım eşin sen böyle yaptıkça nasıl olsa sen uğraşıyorsun diye daha bir rahat davranmaya başlamış.
Ve bence senin üzüldüğünü bilerek kızlarla konuşması çok daha kötü, neden bunu ilk gördüğünde tepki vermedin ki ?
Eşin sana çok saygısızlık ve haksızlık ediyor. Başkalarının yanında bu kız kadeşi de olsa, seni öyle rencide edici sözler söylemesi çok yanlış. Sevgi tamam ama saygı da çok önemli. Evde bir dediğimi iki etmiyor diyorsun ama face'de kızlarla da konuşuyor. "Ben yapsam canı yansa" demişsin ama dikkatli ol, böyle karşılıklı olumsuz tavırlar ve nispetler sizi daha da yıpratır. Eğer yapabiliyorsan gerçekten de bir iş bul ve kendine güvenin gelsin. Aileleri de mümkünse karıştırmayın fazla. İnşallah hakkında en hayırlısı olur. Bence sana saygısızlık ettiğinde tepkini net olarak koy.
vermez miyim canım?
cektim gittim, günlerce eve gelmedim.. aglayıp,zırlayıp bir daha yapmayacagım beni bırakma,sensiz yapamam diyip durdu.
cok üzgünüm su an.. kararsızım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?