Nerede yanlış yapıyorum ?

nette erkeklerle konuşan siz olsaydınız ??ailenizin yanında siz onu küçük düşürseydiniz ??başkaları araya girdi hatır için geldim kapıına deseydiniz siz ona?? gururunu incitseydiniz ?? . paraları sormadan siz savursaydınız . eşiniz bence aile kavramının eş kavramının ne demek olduğunu idrak edememiş hala ..gerçekten çok üzüldüm sizin için allah güç kuvvet sabır versin kardeşim çok zor...ama ne şanslısınız ki çalıma imkanınız var ailenizde arkanızda 5 sene sonra şimdi bi karar vermediğini ziçin inşallah pişman olmazsınız eşinizde de bi değişme olmadığına göre Bu sizin imtihanınız sonucu ne olursa olsun güçlü olun allah herşeyin sabrını veririr bütün hayat böyle mi geçecek inatla suratla kırınlıkla gurur ayaklar altında ? ben bunları düşünürüm öncelik bunlar 3 günlük dünya

Yapmasan da şöyle diyebilirsin belki. Senin kızlarla konuşman bu kadar nomalse ve bunda bir sorun yoksa, benim de erkeklerle konuşmam normaldir herhalde. Tabi ki bunun lafı bile eminim onun aklını başından alır, çünkü normal değil, normal olsa sana da tepki göstermemesi gerek. Madem o kadar medeni takılıyor.

off,cok üzgünüm anlatamam sana...
oğluma her baktıgımda içim yanıyor ..
ne yapoacagımıda bilemez haldeyim... önceki olaylarda ben babama yaptıklarını anlattım diye,onu rezil etmiş oldum,onun acısından..
bu yüzden söyledigimde,sende beni rezil ettin dedi..

birde ablasının yanında " bu ben defolup gönderdim babasının evine " dedi
o kadar üzüldüm ki... oysa bana" hepsi blöftü" demişti

onun bu yaptıkları karsısında hangi kadın olsa,aynı tepkiyi verir ama anlayan kim...
bayrama kadar onu gözlemleyecegimi, eger düzelmezse bayram ailesine hersyei anlatıp bitirecegimi söylecegim.. ne kadar etkili olue bilmiyorum..
onlarda öğrensin oğullarının ne mal oldugunu...

Oğlun işte en çok boynunu büken o zaten, şimdiye kadar eşinin sana bağlılığını iyi kötü bildiğimden ayrılmayı kabul edeceğine inanmıyorum ama işte sen bunun olma ihtimalini de göz önüne alarak ayrılığı ağzına almalısın, eğer olmaz diye düşünürsen hiç riske atıp iyice rahat davranmasını sağlama.
Sen ailene gelip gidiyor musun ?
Onların tutumu ne durumda?

kendini sıkmamaya çalış problem yaratma ozaman bayrama kadar bak bakalım acaba gerçekten hatalarının farkında mı belki şimdi işi inada bindirdiği için sana böyle davranıyor sen sakinleşirsen oda normale döner baktın dönmedi hala sana zulm ediyor toparlar gidersin dünyanın sonu değil hiç birşey keşke baştan dememek için en azından . yada ben elimden gelen herşeyi yaptım peki sen ne yaptın demek diyebilmekiçin? sana o lafı dedikten sonra bile sen hala gururunu ayaklar altına alıp o evde durabiliyorsan zaten evliliğiniçin gereken bütün emeği vermişsin demektir . ne yapmış olursan ol... veo internet olayı gerçekten çok ciddi bi sorun . önüne geçmezsen daha kötü şeyler olur modemi boz interneti kapattır bişeyler yap ama göz yumma kesinlikle derim ben.. ve çok dua et allaha tevekkül et rabbim herşeyi görüyor gönlüne göre versin inşallah sular seller gibi geçsin de sıkıntıların huzurlu mutlu ferah günlere kavuşş . bu süre zarfındada uğraşacak birşeyler bul insanın ev üstüne üstüne gelir bunlatır kafayı yedirtir düşndürmekten. kendine zarar verirsin allah korusun hasta olurusn vücudundan çıkar kendine dikkat et oğlun için en azından senin güçlü durman lazım al onuda gez. spor yap dolaş insan içine seni pozitif havalara çekecek insanlarla görüşmeye çalış . dertler içinde boğulma . İyi şeyler düşün allahın izniyle iyi şeyler seni bulur gelir..

bir kere oturup karsıma konustum,böyle devam ederse bitirecegimi söyledim.
" sen bilirsin" dedi ama o kadar dikkatli davranıyordu ki..nete girmek için izin istiyordu benden..
ama su an beni kırmaktan hiç çekinmiyor..

"birşeyler oldu bitti,üstünü kapatalım" diyorum.
" bu iş artık dikiş tutmaz" diyor bana

en sonunda kızdım " tabi tutmaz,cünkü sen dikkat etmiyorsun caba sarfetmiyorsun" dedim.sustu...

annemlere gidiyorum,bu son olanları bilmiyor.
eşim annemlere gitmiyor,geldiklerindede konusmuyor dogru düzgün...

görümcemlerde " oraya gitmiyorum nasıl kıymetimi anladılar.bundan sonra böyle " gibi laflar etti.
bende " kimsenin seni bekledigi yok. yok beklenti içinde olma " dedim.

Sadece şu son olanlardan sonra sen hala yanında olduğun için kaybetme korkusunu kaybetmiş gibi, hatırlasana ilk sen gideceğim dediğinde neler oluyordu, göndermemek için seni neler yapıyordu ve sen de o zaman göndermeyeceğini bildiğinden çok daha rahat bir şekilde gideceğim diyebiliyordun.
Pişman olur tüm şu sözleri, hareketleri için de umarım çok geç olmaz.

normalde kafama birşeyi takmam ben..
hep olumlu yönlerini düşünümeye calısırım...
olan oldu,önüme bakayım derim ama bu durum cok farklı..
benim kadınlık gururumu yerle bir etti.
sırf erkeklik taslamak içinde böyle davrandıgını biliyorum,çünkü seviyor.

mesela ev tutacagız inşallah, askım sunu alalım bunu alalım,ne istersin diye pervane oluyor.
ama bunları yapınca benim bütün sevkim kacıyor hepten...

bir kreş işi var,parası cok olmasada oraya gidip kafayı dagıtmak istiyorum..
evde durdukca sarfettigi sözler aklıma geliyor,aglam krizlerine giriyorum..

haftasonu sınavım var,ona bile calısamıyorum..
okuyorum ama birden aglamaya baslıyorum yine...

evet,gitmemeyim diye kapıları kilitlemişti hatta..
o zaman bende blöf yapıyordum belki ,gitmiştim,işe yaramıstı..

su son olaylardan sonra birşeyleri kaybettik...

güven mi,saygı mı,sevgimi...
orasını bende bilmiyorum...

inşallah sorunların en kısa sürede çözülür canım çok dua et bide evde kalmamaya çalış dediğin gibi dışarda olmak ağlamanıda durdurur .kafan başka şeylerle meşgul olur en azından allah yar ve yardımcın olsun gönlünü ferah tutmaya çalış sen

Beraber bir terapiste falan gitmeye ikna edemez misin acaba, en azından birbirinizi anlamanızda yardımı dokunur.

çok sagolasın canım..
Rabbimize tevekkülümüzde olmasa,zor dayanırız zaten...

Beraber bir terapiste falan gitmeye ikna edemez misin acaba, en azından birbirinizi anlamanızda yardımı dokunur.

eve geldigimde,beraber evlilik danısmanına yada psikoloğa gidelim demiştim,kabul etmişti...
ama su an " ben iyiyim,sen git" diyor bana

eve geldigimde,beraber evlilik danısmanına yada psikoloğa gidelim demiştim,kabul etmişti...
ama su an " ben iyiyim,sen git" diyor bana

Eşine iyi bir kızdım ama bence sen önce güzelce sakinle, sınavını atlat sonrasında daha mantıklı bir şekilde bunları düşünerek karar verirsin ..

canım karşındaki 4 yıllık aynı yastğa bas koyduğum eşin ve oğlunun babası... öfkeyle hareket etme, erkekler bazen böyle çocukluklar yapabiliyor, biz kadınlar onlara yol göstermeliyiz. inatlasip karsina almaktansa tüm masumiyetinle onu kendine bağla. inan zaman herseyin ilaci araniz duzelir, tekrar ailene gider gelir sen şuan seni üzecek olayları unut sıfırdan basla

ben unutmaya coktan hazırım..
ama eşim ısıtıp ısıtıp önüme atıyor...

sinir oluyorum artık...

Eşine iyi bir kızdım ama bence sen önce güzelce sakinle, sınavını atlat sonrasında daha mantıklı bir şekilde bunları düşünerek karar verirsin ..

off sorma ya..
acaba büyü falan mı dicem ama ne bileyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…