- 15 Şubat 2011
- 7.011
- 20
- 158
- Konu Sahibi mutedeyyin
-
Ben tcrübeli değilim böyle konularda. Şunu söylemek istiyorum sadece; eşiniz çok saygısız davranmış. Böyle bir fikri varsa yalnızken konuşulmalıydı 3. sahısların yanında değil.. Rencide edici bir durum. Belkide oda size kırgın ve ailesinden destek alma ihtiyacı duymuş olabilir o an. Yine de yanlış bi davranış, ne yaşanırsa yaşansın sizi insanların yanında utandırmaya hakkı olmamalı.
Hayır,konusmadık..Demekki konuşulmayan yarım kalmış bişeyler var eşinizin içinde. Olaydan sonra konuşmayı denediniz mi ? Neden böyle yaptın gibisinden
Şu ana kadar, " bana evde iyi davranıyor,bend eona iyi davranayım,belki düzelir" psikolojisindeydim.o seni düşünmesin ailene gitmesin takmasın... sen onu düşün ailesine git kesin çözüm zaten
zaten asıl problem olarak ben sizin tavizlerinizi görüyorum
Esiniz tamamen sizin ona bagimli olmanizi istiyor gibi geldi. Aileniz tabi ki kararinizin arkasinda duracak, buna bozulmasi anlamsiz. Onun istedigi sanirim kocana don ne yaparsa yapsin katlan demeleriydi. Bence de bir is bulup calisin, az maasi da olsa ona bagimli olmadiginizi iyice anlasin. Ne demek o beni dinleyecek ben onu istersem dinlerim. Eger o boyle yaparsa siz de onu isterseniz dinleyeceginizi belirtin. Onun ailesinin de size destek olmasi iyi.
siz sorunlarınızın ustunu örtürtmüşsünüz çözmemişsiniz arkadasım.
sorunlarınızı çözün önce. uzlaşın.
3. bir şahsın yanında artistlik yapması çok da anormal değil. doğru değil yaptıgı ama erkekler özellikle aılelrının yanında ipler bende, ailenın reısı benım msjı vermeye bayılıyorlar nıyeyse...
sorunlarınızı bılmıyorum yorum yazamıcam o yuzden. para konusunu zaten gorumcenızın yanında dıllendırmıssınız o da aklı selim bir insansa bır daha boyle bır sorununuz olmaz inşaAllah
konuşmamakla hata etmişsin...
eski defterleri kapatmak yerine açıp hepsini konuşup anlaştıktan sonra kapatsaydınız daha iyi olurdu sizin için...
eşinizi en iyi siz tanırsınız 3. kişinin yanında ne kadar kardeşide olsa kendine korumaya geçmiş hemen mesela benimkide öyledir ( daha nişanlıyız gerçide ) normalde gözümün içine bakan adam 3. kişinin yanında bi başka oluyo bende bazı konuları sadece yanlızken konuşuyorum,, saçma bir erkeklik psikolojisi sanırım. tabiki kafana göre takılman hoş olmaz ama ailesine zorunlu olmadığı durumlar gitmemek de iyi fikir değil eğer ki ailesiyle bir problemin yoksa böyle bir şeyde yapma derim yoksa iş inata biner ve senin ailşen benim ailem tartışmaları olayı çıkmaza sürükler gibime geldi.... senin ailene karşıda zamanla yumuşuycaktır büyük ihtimal özellikle senin iyi niyetini gördükçe umarım orta yol bulunur ve sorunlarınızı çözersiniz...
kızkardeşinin yanında artistlik yapmaya çalışmış aklınca. benim borum öter demeye getirmiş klasik erkek davranışı. sorunlarınızı ne kadar yakın olsanız da başkalarının yanında konuşmamaya çalışın bence. görümcen de esaslı kadınmış bu arada
susmayın herseyi konuşun temizlemeden huzuru bulamazsın
diğer takıldığım noktaysa biri gönül koyduda geldim sana yalvardım geri dön die ne demek ya
ne kadar onur kırıcı bi laf bu hemde başkalarının yanında ?
Yanlış anlamayın beni lütfen ama, görümcenize sizin para dertleriniz yüzünden kavga ediyoruz demişsiniz sanırım? Yoksa ben mi yanlış algıladım? Eğer dediyseniz bunu onun yüzüne nasıl dediniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?