Nereden başlayacağımı bilmiyorum? Üç gün önce nikahlandım yani evlendik ve olanlar, olaylar başladı.

Sizin koca hakkında yazdıklarıniza katılıyorum. Ama ben kızı da paylardım ek olarak.

Aynen konu sahibi kıza mesaj at ve yeni evli bir adama mesaj çekmenin hadsizlik ve mide bulandırıcı bir şey olduğunu söyle.

Yanlış bir hamle yapmışsınız tamam kız ahlaksız terbiyesiz bla bla ama eşiniz ve de ilginç bir şekilde hala.esiniz oluyor bilmem cok mide bulandırıcı bir konuşma geçmiş ve eşiniz olacak kişi resmen kapiyi acik bırakmış ozurdilesem eskisi gibi olmaz ne demek.
Size tek diyecebilcegim su simdi kendinizi kandırıyorsunuz ama asıl sorun sahsiyetsizlik eşim dediginiz adamda bunu asariz biz biricik kocam derseniz de oyle görünüyor durum unutun konuyu kapatın mutlu mesut yaşayın.

Önce ne demek istediğimi anlayın, ondan sonra yorum yapın lütfen.
Ben orada adam masum mu dedim, eski sevgilisi masum mu dedim, konu sahibi suçlu mu dedim? Hayır. O zaman bu yorumu yazmanızdaki mantık tam olarak nedir?
Ben masum olduğunu söylediğinizi söylemedim. Siz benim kocasını masum bulduğumu düşündüğünüz üzerine yorum yaptım.

Bence siz önce yaptığım kinayeyi anlayın. Ay neyse ne. Cikiyorum bu konudan.

Sıkıldım

Ararsan sana akilda verir vermiste zaten.
Bulunmaz hint kumaşı oldu suan kiz. Bari deseydin nişanlına atacagim bakalim o ne diyecek vs diye. Azcik sana yalvarirdi bari.
Poposu inerdi böyle bir sey yaparken koz kullanmak gerek . Esinde sende kaldirmis oldunuz

Son düzenleme:
Kesinlikle yapmaniz gereken sey kizin nisanlisina yazismalari atmak ki ikisi de yaptiklarinin bir bedeli olduğunu görsün tekrarlamasınlar ayrıca sen yanmissin adam kurtulsun en azından.Kiz resmen aldatmış çocuğu eski sevgilisine mesaj atmalar vs.Erkekler unutma özürlü oluyorlar niyeyse sizde bana biraz yara bandı veya nisbet geldiniz üzgünüm.Bu tarz evlilikler önünde sonunda boşanmayla bitiyor sonra diyorlar ki işte şurada göstermişti aslında yüzünü ben anlamadım.Son kararı verecek sizsiniz pek bırakacak görmedim sizi

İyide eşiniZ karşı tarafa yüz vermedi ki ,veya karşı taraf eşinizden duygusal beklentisi yokki ..anlık başladı bi kıskançlık eskiye takılmayın bence.. hemen kafanızda kurmayın sizde kıskanmışsınız,Az cık zaman tanıyın öfkeyle adım atmayın..

Keske aramasaydınız kendinizi cok kötü bir duruma sokmuşsunuz.
Belliki boşanmayacaksınız, o zaman kızı aramadan bütün mesajları nişanlısını bulup gönderseydiniz keşke

Yav adam sen nisanlandin diye sana inat o kizla nisanlandim hatta sana inat evlendim demis daha nasil yuz verecek. Bunu bosayim yeni evlendik gel karim ol derse mi
Kizin nasil yok duygusal beklentisi
Yeniden sevdin mi ne demek beni unuttun mu demek.

Şu hareketi öleceğimi bilsem yapmam ,asla ....

Ya ben o kısmı kaçırmışım ,uzun olunca atlayarak okuyorum pardon... ama bu bayan o kızıda aramış onu yapmasaydı keşke...

Tek günah keçisini kafanızda kadın olarak belirlemeye çalışıyosunuz belliki ama sizi sevmediğini ima eden mesajları eşiniz attı inşallah farkındasınız bunun . Zor bir durum sizin icin anlamaya çalışıyorum fakat bana göre eşiniz daha çok suçlu. Ben nişanlımı seviyorum mutluyum diyip kesip atabilirdi ama o bunu yapmadı. Ayrılır mısınız naparsiniz bilmiyorum ama bu konuyu çok net davranıp halletmeniz lazım sevgisizlik şüphesi çok ağır. 2 çiçekle 2 sözle toparlanacak bir konu değil malesef

Valla ilk mesajınızda sadece kadını suçlar gibi yazdığınız için ben dahil çoğu üye kocayı masum bulduğunuzu düşündük. Ayrıca siz benim o yorumumda da ne demek istediğimi anlamamışsınız ki, neyse.

Bu arada siz bir kinayenin sözlük anlamına bakın, ondan sonra konuşalım.

Kendinizi küçük düşürmüşssünüz. Yapacağınız en doğru şey, eşinizden boşanmaktı. Neyse siz bilirsiniz artık, sizin hayatınız, mutluluklar...
Kendinizi küçük düşürmüşssünüz. Yapacağınız en doğru şey, eşinizden boşanmaktı. Neyse siz bilirsiniz artık, sizin hayatınız, mutluluklar...
Kesinlikle öyle.Yani onca insan burada yorum yaptı, eski sevgiliye yazma senin muhatabın o değil dendi. Ama konu sahibi yine bildiğini okudu. Madem akıllarından geçeni yapacaklar, o zaman ne diye buraya konu açıp fikir isterler ki? Bir de kızı arayıp sonrasında ona sen artık benim muhatabım bile olamazsın demek Noldu şimdi? Ara bozucu, ahlaksız!, sinsi kız aranıp haddi bildirildi. Çünkü tüm kabahat onun. Ama kader mağduru kocişe gelince, henüz onunla ilgili kararımı tam olarak vermedimGerçekten yazık.Kendinizi düşürdüğünüz durumun farkında mısınız? En basit tabiriyle arkadaşın dediği gibi küçük düşmüşsünüz. Halbuki yapacağınız şey belliydi. Boşanmak!!!!!

Ya ben o kısmı kaçırmışım ,uzun olunca atlayarak okuyorum pardon... ama bu bayan o kızıda aramış onu yapmasaydı keşke...
Belki insan dayanamaz arar benden de cok belli olmaz ama ben net tehdit ederdim. Sakliyorum görüşmeleri bir daha goreyim bak bakalim seni nasl rezil ediyorum diye ayrilmayacaksam. Zaten ben olmuşum onunda g ... korksun hic olmadi. Konu sahibi onu da yapmamis. Kiz havalanmıştir daha da

Kendinizi düşürmüşsünüz,net. Bütün hıncınızı ondan çıkarmaya çalışmışsın ama asıl suçlu o değil. Onun tek hatası nişanlı olduğu halde sevgilisi olan birine yazmak. Asıl en büyük suçlu cevap veren ve sizi sevmeyen eşiniz. Başka hiç kimsede değil.

Kızın nişanlısına neden mesaj atacaksınız kız ne güzel demiş evlendiğini duyunca eşyasını göndermenin bile yanlış olduğunu.Kızın içinde öfke var sadece ama sizin eşiniz resmen nisbet olsun diye evlendim demek istemiş.Bu arada öyledir yada değildir orası meçhul

Ha siz beni gözünüzde aldatan yuva yıkan nişanlıyla aynı kefeye koyup alttan alta laf vururken hakaret yok benim cümlelerimde mi var, iyiymiş

Gücünüz anca birşeyden haberi olmayan Kıza yetmiş belli ki çok ayıp etmişsiniz burada konuşması yanlış anlaşılması gereken biri varsa eşiniz!Kız nişanlısını küçük düşürecek birşey yazmamış ama eşiniz resmen eski sevgilsinin seçtiği biriyle büyük üzüntü duyduğu bir anda karar verip evlendiğini belirtmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…