Nereden başlayacağımı bilmiyorum? Üç gün önce nikahlandım yani evlendik ve olanlar, olaylar başladı.

Yoook ben böyle desem de ona asla bunu yansıtıyorum beni kaybetme korkusu9lacak olmali

Zaten aklı eşinizde kalmış çünkü kıza sürekli ümit vermiş. Onların ilişkisi hep böyle devam etmiş. Kız sanmış ki bu hikayenin sonunda ne olursa olsun kavuşuruz

Şu an kedinizi sabote ediyorsunuz. Büyük bir mutsuzluğun ve acının altında kalmışsınız ve beyniniz sağlığını korumak için kendini kandırmaya çalışıyor. Bence bir uyuyup uyanın. Sonra sakin kafayla olanları tekrar düşünün. Yüklemeye çalıştığınız anlam gerçeklikten o kadar uzak ki.

Sonradan belki eşim beni sever diye evliliğe devam etmekle, çatırdayan bir evliliği çocuk yaparak kurtarmak ölümüne kapışır. Ama ikisinin de sonu hüsran
Yaa adam şuan pişman olmuş olabilir karısını seviyor olabilir. Hatayı herkes yapar sonunda pişman oluyorsa af diliyorsa bı şansı hakeme baktı aynı şeyi bidaha yapıyor o zaman işler değişir. Ama yapmayadabilir bu da olanak. İlla herşey boşanmak değil yani ve çok yeni evli belki bu sorunu cozup eşiyle konuşup ilerisde çok mutlu olabilirler herseye çok karamsar bakmaya gerek yok evlilik bu birazcık yapıcı olmak gerek..

Keşke sizin gördüğünüz kadar masum olsa bu durum.

Keşke sizin gördüğünüz kadar masum olsa bu durum.
Masum veya değil herkes herşeyi yapabilir. Yapılması gereken karşı karşıya konusulmasidir, cozulmesidir, hemen bosan denmesine takıldım ben. Bakin adam af diliyormus, yalvariyormus konu sabihine değer vermese adam bosar gider.

Ben zaten kadının da niyetini iyi bulmadım. Ama zoruna giden şeyler olmuş, hoş olmayan şeyler yaşanmış zamanında, belli. Sevgiden ziyade, içinde bitmeyen bir hesaplaşma var sanki. Aramışsınız galiba, kestirip atmış. Keşke biraz oyalasaydınız. İster istemez biraz fikir verebilirdi eşinizle alakalı.

Adam 2 yil 8 ay oncekine daha değer veriyor bu mantikla? Hala muhatap olup senden sonra sana inat icin oldu diye aciklama yapıyor.

Seni seçtim Pikachu gibi mi?
daha evliliğin en başında güvensizlik ortamı yaratan bir adama sırf beni seçti diye inadına evli kalmayı mı tavsiye ediyorsunuz gerçekten?
Seni secmis olmam digeriyle konusmayacagim anlamina gelmiyor. Sonuc olarak secilmis sensin.
Isin sonunda sana geleceğim ne olursa olsun. Tilki kürkçü dukkani misali
Oysa ben , ben secilmem secerim diyor heralde

Ve bunu hahaha secilen benim yav sen kimsin diye görmek kendini kandirmak mi sanki hafif kaldi.

Aslında konuşmanın can alıcı kısmı kırmızı yaptığım yer, sen nişanlının adıyla seslenince ben bir şey yaptım gittim başladım onunla senin yüzük taktığını gördüm ben de taktım diyor. Hani bunu eşiniz nasıl çeviriyor nasıl kendini haklı çıkartıyor inanamadım.
Bİr de kız sevdin mi başkasını diyor ama eşiniz evet evlendiğim kişiyi diyemiyor.
Ayrıca kız da eşinizi kıskandırmak için nişanlım mükemmel falan diyor.

Bence değer verdiginden karşılık vermemiştir. Ama esine değer verdiğini için yalvardıgi Cook açık ortada. Ama konu sahibi de çok haklı ben zaten ilk mesajımda kendimi onun yerine koydum çok haklı ve bende aynı onun gibi olurdum o durumda. Ama bence biraz yapıcı olmak gerekiyor hemen kestirip atmaması gerekiyor. Tabiki de hemen bunu hazmedemez. Herkesin düşüncesi farklı sonuçta benimde bakış açım böyle

Eger mesajlar hala duruyosa kaydet ve o kadının nişanlısına gönder bi ayrılsınlar bakalım kocanız ne yapacak sadece izle bundan sonra asya olalım asyaa banane demeyelim sessiz kalmayalım

Tahminimce kızla arasında bir şeyler yaşandı. Sonra eşiniz kızı terk etti. Ahımı aldın falan dediğine göre. Kız eşinizin peşinden koşmayı bırakıp nişanlanınca da değere bindi. Çünkü sonsuza dek peşinden koşacak falan sanıyordu. Ama insan sırf bunun için evlenir mi o da ayrı konu.

Sey bunlar 24 s!at icinde yasanan seylerin toplami degil mi ? Ayni gun olmusta çünkü olay

Yani adam sizi aldatsa tapusu bende nasilsa diye bir sey demez ya da der ama ayrilmaz misiniz? Merakimdan soruyorum.
Bilmiyorum düşünmedim ayrılır mıyım.
Ha ama bana derse ki ben başka birini seviyorum. Güle güle derim.
Değişik durumlar. Çeşit çeşit de fikir var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…