Nereden başlayacağımı bilmiyorum? Üç gün önce nikahlandım yani evlendik ve olanlar, olaylar başladı.

Bal gibi de biliyordu evlendiğinizi. Ah ben olacaktım, ss alıp atacaktım nişanlısına, özellikle kadının o '' Birini sevdin mi? '' mesajını.... Kimi ilgilendirir görürdü o zaman. Eşiniz desen apayrı bi pislik. Ne kadar küçük düşürmüş sizi ele güne karşı, farkında mısınız? Onun yüzünden, elin kadını acıyor size yahu. ( Ayyy içim şişti. Bu adam şimdi bunu yaptı size, yaptıkları yapacaklarının teminatı, düzelir demeyin böyle düşünün. Ne demek ne yapacağımı bilmiyorum. O herifi çatır çatır boşayacaksınız, kalacak öyle şey gibi ortada.

bu yorumu da gördü bu gözler...... vay hele vay......
E neden kocanızın tapusu siz de degil mi yoksa tapu cok mühim ben yanimda gezdiriyorum ki lazim oldugunda hemen çıkarıp tapu ulaaaaan tapu bu diye bağırıyorum herkes ayağını denk alsın diye

Affedersen evliliğini şüphe üzerine kurmuş olacaksın. Sürekli onu mu düşünüyor diye kendini yiyeceksin. Eline telfon alsa peşine düşeceksin. Camdan dışarı baksa o mu aklına geldi diyeceksin. Acaba konuşuyor mu, acaba bakıyor mu fotosuna vs vs vs şeytan sürekli sürekli dürtecek. En son ya bunalıma gireceksin yada kavgalar tartışmalar bıktıracak boşanacaksın.
3 gün olmuşken ben olsam ayrılırım.
Şüpheyle yaşamak dünyanın en zor şeyi. İçten kemirir kanser eder insanı. Hiç o taşın altına girme derim.
Devam edersen buraya keşle baştan bitireydim diye konu açman 1 yıla kalmaz

Benim icin bu mevzu buyuk ben seviyosam affetmezdim ama ask yoksa.mantiki bi evlilik yaptiysam amaaannn ne hissederse hissetsin der kendime ziyan etmezdim evliligi.

Yok yakınken dön. Bu, ilerde yaşayacaklarının yanında hiçbir şey. Basbaya kesilememiş duygusal bir bağ var aralarında. Biri büyük ihtimal bile bile eski sevgilinin nikahı günü arayıp aklınca zemin yoklayan bir kadın, diğeri '' Evlendim, eşimi seviyorum, neyin varsa da göndereyim. '' diyemeyip '' Hani o resmime kalp atan kız vardı ya, sen nişanlanınca ben de evlendim onunla. Özür dileyemem, dönüşü olmayan yola gireriz. '' diyen adam. Eşiniz az kalsın ilanı aşk edecekmiş kadına yahu.

Yerken içerken, gezerken, sevişirken aklınıza gelecek. Her kavgada, onu bırak en ufak tartışmada ister istemez bu konuyu sokacaksınız araya. Sokmasanız da aklınıza gelecek, daha çok kinleneceksiniz. Eşiniz de sıkılacak, neden evli kaldın o zaman, gitseydin lafını duyacaksınız.

Yapışkan biriyse o kız, yazdığı an yine yapışacak evliliğine zarar verecek diye korkup cevap vermemesi ya da terslemesi gerekmez mi? Eşinizden de o kızdan da tiksindim. Keşke nişanlısı da öğrense bunları.

Son düzenleme:
Kendinizi yerine kedinizi yazmış olmam gkhgvjj

Haber etmeli miyim gerçekten? Belki bunu hiç hak etmiyor ama inanın ne düşündüm biliyor musunuz? Anladım ki çok zor bir hayatı olmuş. Onu düşünüyor sanmayın çok.kizginim. ama bencil olmak istemiyorum. Belki o hayatına bakmaya çalıştı terk edildi bunu hazmedemedi vs. Çok acı çekmiş sanırım. Banane ya hani demek istediğim ben kimsenin hayatini dağıtmak istemiyorum. Benim sorunum eşimle. O yoluna eşimden önce bakmış. Benim eşim ona nispet yapmış o ona değil. O yüzden.kimseyi mutsuz etmek istemedim. Bugün o kızla da konuştuğumda bilseydim evli olduğunu aasla yaşanmazdı boyle bir şey dedi. Ki bilmedigine inanıyorum çünkü gerçekten paylaşım yok sadece ailelerin akrabaların bildiği bir nikah oldu görev araması için gereken. Yani Eğer bir kez karşılaşırsm gözünün yaşına Bakmam bozarım kuracağı yuvayı. Asla yapmazdim diyor bu yüzden duruyorum şimdilik. Ama çok çok kararsizim

Çok zorlamışsın bu anlamı çıkarabilmek için.Biraz daha zorlarsan affedeceksin gibi geliyor ama hayırlısı

Ya ben bunu yaşasam en basitinden kendime şunu sorardım:Ben böyle bir olayla neden muhatabım?
Yeni evli çiftler aşk içinde birbirlerinin gözlerinin içine bakıp mutlu mutlu birlikte zaman geçiriyorlarken ben neden acaba aklı eski sevgilisinde mi acaba benimle inat uğruna misilleme olsun diye mi evlendi gibi düşünceler içindeyim?

Direk git nikahı iptal et.Şuan en mutlu günlerin olmalıydı sana bunu yaşatan bir adamın canı cehenneme

İçinizden nasıl geliyorsa öyle yapın tabi de nikah günü eşinizin ağzını ararken o sizi düşünmemiş. Eminim ortak tanıdık vs duymuştur da yazmıştır. Hak etmekle de alakası yok, yazmasaydı o zaman? Nişanlısı varken eski sevgilisinin ağzını arıyor hala, o nişanlıya da yazık.Ama şu da var karşı taraftan ters bir tepki alırsanız bunu kaldırabilecek misiniz? Kaldıramayacaksanız hiç bulaşmayın. Nişanlısı ters bi cevap da verebilir.
Nikah gününde yaşadığınız şeye bakın ya. En güzel zamanlarınız olması gerekirken. Hep kıza yüklenmişim gibi olmuş da eşinize inanılmaz öfkelendim. Bence bu durumu eğer anne kız ilişkiniz yakınsa ve kimseye anlatmayacağına eminseniz annenize de anlatın belki biz burdan tam göremiyoruzdur.

Bu nasıl iş... Kıza resmen, sen böyle yaptığın için ben de böyle yaptım dwemis " kalp atan kız vardı ya sen onu hedef göstermiştib gittim onunla başladım" yazık günah!

Başkasını severken, başkasıyla evlenmiş adam. Ben böyle anladım.

Burda böyle yorum yazıyoruz da sizi de anlıyorum, ben sevgilimi bile terk edememiştim burdaki yorumlar hep terk et taraftarıyken, evliliği bozmak daha zor. Ne hayalleriniz vardı kim bilir. Ani karar vermeyin düşünün.

yaşadığın üzücü olmuş fakat evliliğini bozmaya değmez, bence herkes bi şansı hak ediyor. düşünüp canınızı hiç sıkmayın ve eski sevgiliye fırsat vermeyin derim.mutluluklar

Çok üzücü bi durum üzerine bir de yalan söylüyor vicdan yaptım falan. Vicdan yapan insan nispet yapmak için bugün nikah kıydım vs demez. Kafanızın karışık olması kadar normal bişey yok. Bundan sonraki davranışlarına bakın sözlerine değil ve affedecekseniz de zamana yayın. Sizi kaybedebilecegini görsün.

Bakin nispet olarak sevgili olmasini kabul edebilirim, hadi nisanlanmayida kabul edelim. Bu surecte adam gercekten konusahibini sevip pisman olmus olabilir. Ama 3 gun once, evlendigim adam eski sevgilise sana ‘hatta bugun evleniyorum’ diye eski sevgilisine mesaj atmasini kabullenemem. Bu konusma belki 1 sene once olmus olsaydi yine cok incinsemde belki kabul edebilirdim. Ama nikah gunu olacak is degil. Kusura bakmayin. Ben bosanda demiyorum ama bu yutulacak birseyde degil.

Konusahibi bizi ikna etmenize gerek yok. Sizi anlayip anlamamizda cok onemli degil. Egerki siz ayrilirsam daha cok uzulurum diyorsaniz devam edin. Iliskinize sans vermeniz elbette hakkiniz.

Eski sevgilinize ne gibi bir kotuluk yaptida hakkina girdi bilmiyoruz ama sizinde baya baya hakkiniza girmis. Demekki akillanmayacak bu adam. Yasinin adami degil... ki duzgun bir insan boyle bir mesajla karsilik vermez eski sevgilisine. Bide yadigarini atmazdim zaten demiss tee Allahimm...

Aynen. Ben de tapuyu elimde tutmakla avunamazdım. Kalbini, aklını onunla doldurmuş, b.klu donlarını bana yıkatıyor diye daha çok kinlenirdim.

E neden kocanızın tapusu siz de degil mi yoksa tapu cok mühim ben yanimda gezdiriyorum ki lazim oldugunda hemen çıkarıp tapu ulaaaaan tapu bu diye bağırıyorum herkes ayağını denk alsın diye
Ya yapmayın şöyle şeyler. Gülmekten yazamıyorum

Hep ağlarlar bacım, hep yalvarırlar. Fiks. Ağlamak sızlanmak kolay oturduğu yerden. O eşya hala eşinizde. Sizin için o kadına '' Resmime kalp atan kız. '' demiş. Kadın size acıyor. Kadın, nişanlısını sayfa sayfa övmüş, kadın mutlu, eşiniz hala vicdan azabı duyuyorum diyor. Size karşı duymalı o vicdan azabını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…