- 29 Mart 2018
- 13.208
- 46.526
- 548
- 27
Öfff kadın mesaj attıysa kocası cevap vermesin. Başına silah dayamıyorlar cevap ver diye. Neden kendini cevap vermek zorunda hissediyor ki? Adamın yaptığının bir adı var ama ben burada söylemeyeyim. Kız masum değil ama siz ilk mesajınıza resmen bütün suçu kıza yıktınız. Problemin özü adamda. Her mesaj atana cevap verme sorumluluğu hissediyorsa kendisine mesaj atan herkese cevap verir o zaman? Bu doğru mu? Bu mesajınız resmen çevir kazı yanmasın.Geçmiş olsun, ben sizin yerinizde olsam o kızı arar ve hadsiz derdim. Buna hakkınız var. Kocanıza mesaj at
Ben bu olayı kisisel algılar kıza tepkimi verirdim. Sonuçta yeni evlenmişim, bir yuva bir düzen kurmuşum. Kızın yaptığı hadsizlik. Daha sonra tekrar aramayacağı ne malum?
Benim evliliğime bir saldırı olarak görürüm bu durumu. Kocamı ayrıca paylarım o ayrı.
Bu durumda en mantıklı olan şey ayrılmak zaten ama daha çok yeni evliler. o yüzden konu sahibinin ikilemlerine, eşine inanmak isteyişine de kabahat bulamıyorum. en azından eşinin de kızın da masum olmadıklarını görsün. temkinli yaklaşsın. eğer çok seviyorsa, ayrılamam hemen diyorsa da bunları göz önüne alıp çok da güvenmesin. onun için yazıyorum deminden beri. olayı normalleştirmeye çalışan kişilere de bundan cevAp yazıyorum. tabii inş konu gerçektir de kendi kendimize çalıp oynamıyoruzdurEvet bana da aynısını yaptı:) Beğenmedim ifadesi gönderdikten 5 saniye sonra benim bir mesajımı bulup beğenmedim yapmış o da:)) Bu zıtlaşmaktır, misillemedir neyse olabilir tabi, o önemli değil. Konu sahibinin ayrılacağını düşünmüyorum, konuşmaları hiç boşanacak birine benzemiyor. Ben olsam hemen boşanırım, ömür boyu acaba beni mi yoksa eski sevgilisi mi seviyor ( ki burda çok net aslında herşey) şüphesiyle yaşayamazdım.
Bir daha konuşup konuşmamaları da önemli değil. isterlerse bundan sonra hiç konusmasınlar. Yaşayacaklarınızı söyleyeyim, bu konuşmalar hep aklınıza gelecek ve eşinizle bir film, dizi izlerken, orda eski sevgili , ilk aşk, eski aşk konusu olsa, çok rahatsız olacaksınız, bir şarkı açsa, her sözünden anlam çıkarmaya çalışacaksınız, şuan aklında o mu var diye düşüneceksiniz. Siz bilirsiniz ama benim fikrim ayrılın, rahatlayın. İnanın bir süre sonra hafifleyeceksiniz, ondan ayrılıp bu şüpheden kurtulunca.
evet bu bayık arabesklik öldürecek beni de. eskisi yürüse eski olmazdı zaten. çok matah bir şey sanki durup durup nikah günü yazmak, eskilerden konuşmak, yadigar eşyamı ver muhabbeti yapmak, engel basmak vs...Kırıcı gerçekten
Silah dayamadın evlenmek için
Unutamadıysa onu onla olsaydu
Kızın bahane bulup msj atması çok çirkin oda nişanlı sonuçta
Nişanlısına üzüldüm
Sanada üzüldüm
Boşanmayacaksın bu belli zaten de hep bu şüpheyle yaşamak çok zor
Bunlar görüşürler evlendikten sonra da böyle tipler var
Bu kız bence bunu yapıcak potansiyelde
Bu ne arebesklik ya
Gerçekten bu bizim insanımızın gereksiz duygusallığı beni bendem alıyor
Türk filmi gibi yaşıyorlar
Eskiye takık herkes
Bu kadar sevdiyseniz birbirinizi ayrılmayın arkadasım
Bu sevgi değil ya
Acıdan zevk duyan hasta tipler
Öfff kadın mesaj attıysa kocası cevap vermesin. Başına silah dayamıyorlar cevap ver diye. Neden kendini cevap vermek zorunda hissediyor ki? Adamın yaptığının bir adı var ama ben burada söylemeyeyim. Kız masum değil ama siz ilk mesajınıza resmen bütün suçu kıza yıktınız. Problemin özü adamda. Her mesaj atana cevap verme sorumluluğu hissediyorsa kendisine mesaj atan herkese cevap verir o zaman? Bu doğru mu? Bu mesajınız resmen çevir kazı yanmasın.
Kızın egosunu tatmin etmesine konu sahibinin eşi müsaade etmiş ama ve çok da güzel tatmin etmiş.Ay ne alakası var ? Siz polemik yaratmak için yok böyle dediniz buna cevirdiniz bilmem ne diye tepki veriyorsunuz. Ben de aldatıldım. Kadına tek kelime etmedim. Kocamı boşadım bitti.
Burda durum çok farklı . Yeni evlenmişler. Daha nikah yapalı bir kaç gün olmuş. Belki ki kız ego tatmin etmek istemiş. Ben kızın yerinde olsam o kızı arar amacının ne olduğunu sorarım. Çok net bunu yaparım. Siz yapmazsanız yapmayın. 3 günlük kocasını bunun için boşayacak mi yoksa bir şans daha mi verecek ?
Koca hakkında yorum yaptığımı hatırlamıyorum. Bu forumun da bu özelliği var. Bir şey yazıyorsunuz , fikrinizi belirtmediğiniz her konuda akıl okuyuculuğu yapılıyor.Ay bu ne. Seni kaciracaklar yigidim diyip koliye kaldirin isterseniz.
Kiz berbat konumda erkegi paylarsinjz Allah razi olsun
Senin inadına evlendim diyen kocasi ve msjlara cevap atanda kocasi yalniz. O gun sadakat sözü veren kocasi yani
Kizin nisanlisi gorsun mesajlari tabi kizdq onu kandiriyor ama kiza bu kadar yüklenip kocayi cok hafif yprumlamissiniz
Koca için yorum yapmissiniz ama kisa ve onemsiz gibi gectginiz icin unuttunuz sanırım.Koca hakkında yorum yaptığımı hatırlamıyorum. Bu forumun da bu özelliği var. Bir şey yazıyorsunuz , fikrinizi belirtmediğiniz her konuda akıl okuyuculuğu yapılıyor.
Biraz daha ileri düşünseniz herhalde kocası için bulunmaz hint kumaşı olduğunu düşündüğümü söyleyeceksiniz.
Pardon neden polemik çıkarmaya çalışayım? Kendinizi bu kadar önemsemeyin.Ay ne alakası var ? Siz polemik yaratmak için yok böyle dediniz buna cevirdiniz bilmem ne diye tepki veriyorsunuz. Ben de aldatıldım. Kadına tek kelime etmedim. Kocamı boşadım bitti.
Burda durum çok farklı . Yeni evlenmişler. Daha nikah yapalı bir kaç gün olmuş. Belki ki kız ego tatmin etmek istemiş. Ben kızın yerinde olsam o kızı arar amacının ne olduğunu sorarım. Çok net bunu yaparım. Siz yapmazsanız yapmayın. 3 günlük kocasını bunun için boşayacak mi yoksa bir şans daha mi verecek ?
Bu tür olaylarda neden %100 kadın kesim suçlu? Sizin şuan yaptığınız adı nedir sizce? Sadakat sözünü konu sahibinin kocası vermiş, kız vermemiş. Kocası cevap vermeseymiş, mesaja cevap verilmediğini karşıdaki ölmüyor merak etmeyin. Bana istemediğim birinden mesaj geldiğinde hemen engelliyorum ya da açıklamamı yapıp yazmamasını rica ediyorum. Her şeyde hemcinsinizi suçmalamayın bir zahmet.
Önce ne demek istediğimi anlayın, ondan sonra yorum yapın lütfen.Ben de öyle düşünüyordum zaten. Bütün suç kadında. Masum koca azgın eski sevgilinin tuzağına düştü diye düşünüyordum tam olarak. Kadın mesaj atmasa adam çok masumcuktu zaten. Aynen böyle.
Adam eski sevgilisi ve üç günlük karısının arasında heder olmuş. Biri trip atmış, diğeri de beni aldatıyorsun diye adamı köşeye sıkıştırmış. Çok yazık yaa düşündükçe gözlerim doluyor. Nasıl çıksın sütten çıkma ak kaşık koca bu işin içinden.
Kendinizi küçük düşürmüşssünüz. Yapacağınız en doğru şey, eşinizden boşanmaktı. Neyse siz bilirsiniz artık, sizin hayatınız, mutluluklar...Evet dayanamadım ve o kızı aradım. Olanı her şeyiyle anlatıyorum. Kıza kendimi tanıttım. Bir sok oldu. Dedim yaptığın şey doğru mu? Evli bir adam.. bir kadın olarak neler hissedebileceğim hakkında fikrin var mı gibi sakin ve olgun konuştum. Bana dediği şey yemin ederim ki ben evlendiğinizi bilmeden attım o mesajı. Bu bile bir hataydı ben bunu biliyorum ama nu da beni ilgilendirir. Tek diyeceğim şey benden yana hicbir zarar gormeyeceksin. Ben her yerden engelledim. Üstelik nişanlıyım ve mutluyum. Sadece çok uzun yıllar geçirdiğim birine kırgın da olma sebebiyle anlatamadığım hususlar vardi. Ama ben karaktersiz aşağılık biri değilim. Eşin de inanıyorum ki seni seviyordur gibi şeyler saçmaladı. Hayır bir de bana telkinlerde bulunuyor. Bilsem asla yazmazdım lütfen siz de bir daha beni aramayın dedi bana bir de. Ben de en son sen arrik muhatabım bile olamazsın. Sadece hicbir şey bilmez sanma beni bir daha asla görmeyeyim dedim. Kapattı. Çok öfkeliyim. Eşime bundan bahsetmeyi düşünmüyorum. Onu napacagimi hala bilmiyorum çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?