- 20 Ocak 2010
- 47.188
- 175.117
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi Eva magareyn
Kendisi söylemiyor birileri tanırmış o memeleketten kk da bir tek kendi var heraldesayfa 4 de kadar okudum. geçmişi okumayı pek sevmem. nerelıymıs?![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendisi söylemiyor birileri tanırmış o memeleketten kk da bir tek kendi var heraldesayfa 4 de kadar okudum. geçmişi okumayı pek sevmem. nerelıymıs?![]()
Ama en çok ezilenler doğulular olsa gerek...olsun siz de insansiniz diyenlere şahit oldum
Erzurumlu musunuz diye sorarlar banada evet Erzurumluyum:))Biriyle tanışırsınız muhabbet yavaş yavaş ilerler nereli olduğunuzu sorar ve işte boomm.. Aynen böyle ilerler
"Nerelesin ?
".... lıyım "
"Hım olsun"
Ya ben doğduğum yeri seçemem ki . Memleketimi söyledigimde insanların bu tavrı beni öldürüyor. Sanki (olsun seni affettim) der gibi . Uzaylıyım artık ha evet içinden içinden![]()
Hemşerimde buradaymışOoo hemşoo :))
18-28 arası6 çocuk muuuyaş 28 gözülüyor, hangi arada yaptınız
![]()
Bayburt yozgat falan mıBen de sinir oluyorum bu soruya. Bir de üstüne saçma sapan espriler yapıyorlar. Evet arkadaş küçük şehir, gelişmemiş, az insan var ben napayım?
hakkat gız nerelisinBiriyle tanışırsınız muhabbet yavaş yavaş ilerler nereli olduğunuzu sorar ve işte boomm.. Aynen böyle ilerler
"Nerelesin ?
".... lıyım "
"Hım olsun"
Ya ben doğduğum yeri seçemem ki . Memleketimi söyledigimde insanların bu tavrı beni öldürüyor. Sanki (olsun seni affettim) der gibi . Uzaylıyım artık ha evet içinden içinden![]()
Çocukken özellikle en nefret ettiğim muhabbet şekliydiBiriyle tanışırsınız muhabbet yavaş yavaş ilerler nereli olduğunuzu sorar ve işte boomm.. Aynen böyle ilerler
"Nerelesin ?
".... lıyım "
"Hım olsun"
Ilk seferde bildinizBayburt yozgat falan mı
Aklıma direkt zaytung haberleri geliyor![]()
Böyle tiplere bir ben mi denk geldimBende Samsunluyum ama kimse saçma tepki vermiyor neyi varmış güzelim memleketimizin ben söylerken gururla söylüyorum valla![]()
1.sayfada yazdım tepkileri :)ne gibi tepki oluyorki keşke samsun lu olsam
cnm adanam benimKitalar otesindeyim,binlerce cesit insan var.Hemen hepsi de sorar,hangi ülke diye sonra sehiri sorar, Istanbul ya da Ankara'dir bildigi.Sonra adana derim,bu sefer güney mi kuzey mi derler.Suriye sınırina yakin derim.Vah vah derler,hic gitme oralara.Aileme,arkadaslarima acırlar filan.Benim umrumda mi; tabiki hayır,bence siz de bakış acinizi degistirin...en kolayi :)
Tabi gittin beleş fiyatına telkarileri gördünBen de aaa hiç benzemiyorsun oralılara grubundanım. Yerlisi değilim ama severim ben memleketimi.
Bu arada, Çerkesler burada mı
Bir de değişik bir fantezim var, çerkes olmasam mardinli olmak isterdim pek severim oralarınapiyim ama allaha bin şükür çerkes doğmuşum
![]()