- 29 Aralık 2010
- 8.416
- 23.878
- 548
- Konu Sahibi Eva magareyn
-
İnternet satışları da varTabi gittin beleş fiyatına telkarileri gördün
Fiyatlar ayniysa süper.İnternet satışları da var
Uzaylıyım desen bu sefer de içinden mi? Diye soracaklar.Biriyle tanışırsınız muhabbet yavaş yavaş ilerler nereli olduğunuzu sorar ve işte boomm.. Aynen böyle ilerler
"Nerelesin ?
".... lıyım "
"Hım olsun"
Ya ben doğduğum yeri seçemem ki . Memleketimi söyledigimde insanların bu tavrı beni öldürüyor. Sanki (olsun seni affettim) der gibi . Uzaylıyım artık ha evet içinden içinden
Ben de aaa hiç benzemiyorsun oralılara grubundanım. Yerlisi değilim ama severim ben memleketimi.
Bu arada, Çerkesler burada mı
Bir de değişik bir fantezim var, çerkes olmasam mardinli olmak isterdim pek severim oralarınapiyim ama allaha bin şükür çerkes doğmuşum
Hemşehrim aynen ya anlamıyorlar. Üniversitedeyken arkadaşim edirneliyim deyince; Aa ozaman sen romansin dedi.hayır değilim,her edirneli olan roman olmuyor dediysemde anlamiyordu bir türlü. Ve en son bana dediği cümlede kopmuştum ben:*bak ben de doguluyum ve Kürtüm ben söylüyorum rahatca sen niye utaniyorsun? söyle edirneliyim romanim de*diye inkar ettiğimi filan zannediyordu ve söyle diye baskı yapıyordu. Hayır benzemiyorumda,ne bu israr ?kökenim Yunanistan Türklerine dayanıyor. Böyle muhabbetler oluyor işte.hahaha memleket onemlı tabııkı :) ben de edırnelıyım, sehır dısında olan herkes sen romansın dıyor :) anlat anlatabılırsen sımdı gocmen oldugunu :))))
Icindenim yigidommBunu paylaşasım geldi
hangi dizi ydi o çok komikdi izlemek isterim :)Süper diziydi, diyaloglarda ki ince esprileri kaçırmamak için pür dikkat seyretmek gerekiyordu. Unutulmuyor
He genimizde Sivas'ın oksijeni de yok değil
Söylemem ki
Biriyle tanışırsınız muhabbet yavaş yavaş ilerler nereli olduğunuzu sorar ve işte boomm.. Aynen böyle ilerler
"Nerelesin ?
".... lıyım "
"Hım olsun"
Ya ben doğduğum yeri seçemem ki . Memleketimi söyledigimde insanların bu tavrı beni öldürüyor. Sanki (olsun seni affettim) der gibi . Uzaylıyım artık ha evet içinden içinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?