Nerelisin diyenlere uzaylıyım demek istiyorum artık

Uzaylıyım desen bu sefer de içinden mi? Diye soracaklar.

ben varım

Beni rahatsız etmiyor nedense
Ben de severim böyle şeyleri öğrenmeyi
Çünkü farklı kültürlere merakım var
Hatta muhakkak bir şeyler sorarım o kişinin yaşadığı yerle ilgili
Böyle kötü algılanabileceğini düşünmemiştim :))

İzmir - gavur, kızı bilmemne olur vs muhabbetleri

Çerkesin bir sürü kolu var aslında, şimdi onu açıklamak zor direkt çerkes/izmir deyip geçiyorum

Çerkese bile gerek yok

Bnde bayiliom bu konudan nerelisin diyorlar suraliyim diyom ayyy onlar cok muhafazakâr degil mi sorusu geliyor sak diye sanane dedigim de olmustur buna karşılık. Esin nereli diyorlar surali diyorum ayyyy onlar cok kaba diyorlar sanane evli olan bnm adam pamuk gibi ...

Hiç benzemiyorsun oralılara aslen nerelisin sorularıyla bende karşılaşıyorum. Sonra da açıklama yapıyorum yanlış biliyorsunuz oranın yerlileri tam da benim gibi olur vs. Ama hiç takılmam böyle şeylere insanın elinde olmayan şeylerle övünmesi de yerilmesi de gayet saçma

Aynen şu istanbul meselesini bende yaşıyorum nerelisin derler istanbul derim bu sefer babamı sorarlar onuda istanbul derim babamın babasının hatta dedelerden soyun nereye dayandığını soran var inanın sonra konu başa döner o muthis laf " nasıl istanbullusunuz ya ilginc " bitiriyor beni bu muhabbetler son zamanlarda çokta dalgaya vuruyorum sizde öyle yapın

hahaha memleket onemlı tabııkı :) ben de edırnelıyım, sehır dısında olan herkes sen romansın dıyor :) anlat anlatabılırsen sımdı gocmen oldugunu :))))
Hemşehrim aynen ya anlamıyorlar. Üniversitedeyken arkadaşim edirneliyim deyince; Aa ozaman sen romansin dedi.hayır değilim,her edirneli olan roman olmuyor dediysemde anlamiyordu bir türlü. Ve en son bana dediği cümlede kopmuştum ben:*bak ben de doguluyum ve Kürtüm ben söylüyorum rahatca sen niye utaniyorsun? söyle edirneliyim romanim de*diye inkar ettiğimi filan zannediyordu ve söyle diye baskı yapıyordu. Hayır benzemiyorumda,ne bu israr ?kökenim Yunanistan Türklerine dayanıyor. Böyle muhabbetler oluyor işte.

Hollandada yasiyorum. Burda ilk soru " kizim sen nerelisin?'.
Bende " sivasliyim ben teyze" diyorum ardinada cok sirinmi sirin bi gulucuk yapiyorum.
Puan biriktiriyorum. Soyleki:
1.Sivaslilari guzel temsil ediyorum.
2. Belki yakisikli bi oglu vardir, zamani gelir lazim olur .

Mezapotamya demek lazım çok kurcalayana..

Çocukken nereli olduğumu söylediğimde yok yok köyün Nerede derlerdi.. ailem 100 yılı aşkın aynı sokakta yaşıyor adam hala yok sen köyünü söyle diyor..

Bi ara da atıyordum suraliyim buraliyim diye:) bazen yok yaw hiç benzemiyorsunki ya da ben tahmin etmiştim tipinden diyorlardı.. nerelilere benzedigimi bu oyunla net öğrendim :)

Hepimiz uzaylıyız. Irkçı ve ön yargılı insanlardan nefret ediyorum. Onlar yüzünden hümanist olmakta çok zorlanıyorum. Saygılar. Hah, kafaya da takmayın. Çünkü karşı tarafta kafa falan yok.

maalesef ben renkli gözlü ve sarışınım. memleket de beğenmiyorlar yok oralı değilsindir sen diye. geçenlerde bi rüya gördüm artık nası nefret etiysem cevaplamaktan , Tanımadığım bi grup insanla oturuyoruz kahvaltı masasında. Bana yine soruyorlar nerelisin sen diye, bakıyorum masaya domatesi görüyorum. dedim "ben domatesliyim" herkes bi şaşırıyor, sonra gülmeye başlıyo tabi ben de kendi kahkahama uyandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…