- 20 Mart 2014
- 5.712
- 6.135
- 448
- Konu Sahibi Nickimnick
-
Kayın babam amca derim ..Amca kim?
Öz amca mı?Kayın babam amca derim ..
Öz amca degil hayır..Öz amca mı?
Değilse niye amca diyorsunuz ki?
İlk defa böyle bir kılıf duydumÖz amca degil hayır..
Bilmem anne,baba kelimesi sacma gelir ..
Hayır ..esimi daha önce hic tanımuyordum..Kuzeninle mi evlisin ?
Evet..Biri apartman mı dedi?
Yok kılıf uydurmadım..İlk defa böyle bir kılıf duydum
Yetmiyor artık..evin kırası ,solonun kirası,işcilerinin evinin kirası bizim yaptıgımız evimizin borcları,kaynımın dugun yapacagı borcları..Napman gerek. E napcan gitcen konuşcan eşinle.
Gençliğimin güzelliğimin baharındayım acık gezmek tozmak istiyom dicen.
Eğer ortadaki para herkese yetiyorsa, varsın versin.
Sen sadece kendinle alakalı kısmından yakın. Diğer kısımlara laf edersen yanlış anlaşılman muhtemel çünkü.
Bilmem dilim öyle alıstı amannnnn cokta umrumda...Yalnız yenge, amca'dan daha tuhaf. Hadi biri baba yarısı da, öbürü kapının dış mandalı gibi onun yanında. Teyze diyeydin bari.
can biliyor nereye gittiğini...ama sana itiraf edemiyor...siz çalışın birileri yesin..Merhaba kızlar,
Esimle biraz tartıştık,moralimi bozdu anlatmaya baslıyayım...
Eşim 15 yasından beri yurtdısında calısan biri ailesini yoksulluktan ,cıkartan fikriyle,azmiyle hani derler yaa tası sıksa suyunu cıkarır oyle tam anlamıyla ..(.tamam asıl meseleye geleyim)
Kaynım 1 hafta sonra dugunu esimle kaynım ortak her dakıka esimden para istyr 1 senedir izinde esim tek basına salonu yönetmeye calısıyor..
beni bile dısarı cıkarmıyor dolasmamız icin hep evdeyim...
esimin apatmanları var babasını emekli cıkardı onca para yatırdı sırf bize muhtac olmasın diye amcamda kahveden kahveye giden birisi ama sadece okey oynamaya oturmaya gider asla kumarcı ,icen sarhos olan birisi degil ama calısan cocuklarına bakan bir baba dwgıl asla!
kaynanam okumamıs ama sorsanız herseyi bilen bir kadın (ahahaha ne demessiniz)
Herseyin onun elinin altında olmasını ister cok konusur emreder.. (esimde bpswer cahil annem der! )
Simdi sesinizi duyar gibiyim annesine mi cahil diyor diyeceksiniz? ?
evey bana der boswer cHille cahil olma o benim annem altan al der. (Annesini tanıyor nasıl bir kadın oldugunu tabi kim annesine böyle derki? )
Apattmandan gelen paralar nereye gidiyor,amcamın emeklısı ne oldu..
neden her hafta bizden para istiyorlar..anlamıyorum..
esimle konusuyorum o paralar yetmez diyor ne demek yetmez
ahaaaaa nasıl yetmez (bu arada bizde ev yapıyoruz 300 metre kare onada para gidiyor 2 kat yapıyoruz)
kaynımda evleniyor ama hep esimden para istenilıyor o paralar nereye gidiyor
eşimle konustum eveliyor geveliyor ailesine toz kondurmuyor..
kaynanamdan nefret ediyorum cok erkeksi konusmaları var ama faaliyet yok tipi bozuk kadın
not: asla asla! Paragöz birisi degilim esim para kıme gönderirse göndersin.. asla gözümde olmaz ama sadece bu paralar nereye gidiyor. 3 yıllık evşıyız 1 kere olsun tatile cıkmadık hep iş iş iş bizede günahbende esimin elini tutup tatile cıkıp denize girmek istiyorum artık .ailesinden tek calısan o hep ondan para bekleniliyor 21 yasındayım esimle birlıkte bende yoruldum .
benim calısmama izin vermiyor..
eger senin ihtiyaclarını karsılayamazsam git calıs diyor bu sefer ben bu eksik o eksik diyemiyorum
o kadar azimli calıskan olması cooook hosuma gidiyor ama benide ihmal ediyor..
sizce kızceler ne yapmam gerek
Canım şöyle bir durumda eşinle tekrar tekrar konuşmaktan başka yolu yok bunun.Bilmem dilim öyle alıstı amannnnn cokta umrumda...
Kızlar konumuz bu degıl lutfen akıl verin..
Aynen ole artık bnde patladım..ko
can biliyor nereye gittiğini...ama sana itiraf edemiyor...siz çalışın birileri yesin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?