nereye gidiyor bu paralar..

Nickimnick

Sağlıkla gel bebeğim.
Kayıtlı Üye
20 Mart 2014
5.712
6.135
448
Merhaba kızlar,
Esimle biraz tartıştık,moralimi bozdu anlatmaya baslıyayım...
Eşim 15 yasından beri yurtdısında calısan biri ailesini yoksulluktan ,cıkartan fikriyle,azmiyle hani derler yaa tası sıksa suyunu cıkarır oyle tam anlamıyla ..(.tamam asıl meseleye geleyim)

Kaynım 1 hafta sonra dugunu esimle kaynım ortak her dakıka esimden para istyr 1 senedir izinde esim tek basına salonu yönetmeye calısıyor..
beni bile dısarı cıkarmıyor dolasmamız icin hep evdeyim...
esimin apatmanları var babasını emekli cıkardı onca para yatırdı sırf bize muhtac olmasın diye amcamda kahveden kahveye giden birisi ama sadece okey oynamaya oturmaya gider asla kumarcı ,icen sarhos olan birisi degil ama calısan cocuklarına bakan bir baba dwgıl asla!
kaynanam okumamıs ama sorsanız herseyi bilen bir kadın (ahahaha ne demessiniz)
Herseyin onun elinin altında olmasını ister cok konusur emreder.. (esimde bpswer cahil annem der! )
Simdi sesinizi duyar gibiyim annesine mi cahil diyor diyeceksiniz? ?
evey bana der boswer cHille cahil olma o benim annem altan al der. (Annesini tanıyor nasıl bir kadın oldugunu tabi kim annesine böyle derki? )

Apattmandan gelen paralar nereye gidiyor,amcamın emeklısı ne oldu..
neden her hafta bizden para istiyorlar..anlamıyorum..
esimle konusuyorum o paralar yetmez diyor ne demek yetmez
ahaaaaa nasıl yetmez (bu arada bizde ev yapıyoruz 300 metre kare onada para gidiyor 2 kat yapıyoruz)
kaynımda evleniyor ama hep esimden para istenilıyor o paralar nereye gidiyor

eşimle konustum eveliyor geveliyor ailesine toz kondurmuyor..
kaynanamdan nefret ediyorum cok erkeksi konusmaları var ama faaliyet yok tipi bozuk kadın

not: asla asla! Paragöz birisi degilim esim para kıme gönderirse göndersin.. asla gözümde olmaz ama sadece bu paralar nereye gidiyor. 3 yıllık evşıyız 1 kere olsun tatile cıkmadık hep iş iş iş bizede günah bende esimin elini tutup tatile cıkıp denize girmek istiyorum artık .ailesinden tek calısan o hep ondan para bekleniliyor 21 yasındayım esimle birlıkte bende yoruldum .
benim calısmama izin vermiyor..
eger senin ihtiyaclarını karsılayamazsam git calıs diyor bu sefer ben bu eksik o eksik diyemiyorum

o kadar azimli calıskan olması cooook hosuma gidiyor ama benide ihmal ediyor..
sizce kızceler ne yapmam gerek

Napman gerek. E napcan gitcen konuşcan eşinle.
Gençliğimin güzelliğimin baharındayım acık gezmek tozmak istiyom dicen.
Eğer ortadaki para herkese yetiyorsa, varsın versin.
Sen sadece kendinle alakalı kısmından yakın. Diğer kısımlara laf edersen yanlış anlaşılman muhtemel çünkü.

Yetmiyor artık..evin kırası ,solonun kirası,işcilerinin evinin kirası bizim yaptıgımız evimizin borcları,kaynımın dugun yapacagı borcları..
Esim hepsine yetişiyor ama beni ihmal ediyor..
konustum ..ne yapabilirim diyor..
benim aklıma almayan apartman kirası emeklı maaslara ne oldu..

ko
can biliyor nereye gittiğini...ama sana itiraf edemiyor...siz çalışın birileri yesin..

Bilmem dilim öyle alıstı amannnnn cokta umrumda...

Kızlar konumuz bu degıl lutfen akıl verin..
Canım şöyle bir durumda eşinle tekrar tekrar konuşmaktan başka yolu yok bunun.
Hafiye tutup paraların nereye gittiğini araştırtmayı düşünmüyorsan tabi.
Bi de zaten paraların nereye gittiğini öğrensen de durumda bir değişiklik olacak mı ki?
Eşin gene verecek, yamuluyor muyum?
Eşinle tekrar konuşup durumdan rahatsız oldugunu anlatman gerek iyice, o da gidip millete biz de ev yaptırıyoruz, siz bi süre apartman kirasıyla geçinin gibi birşey diyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…