- 7 Mayıs 2011
- 2.099
- 2.069
- 333
- Konu Sahibi Nickimnick
-
Biz bizim apartmanda oturuyorduk canım...ama simdi bahceli ev yapmak istedi 1 yıldır evi bitiremedi.Valla nereye gidiyor bilemem ama nerden gelmiş ben asıl onu merak ettimEşinize bunun sırrını sorar mısınız ? 19 yaşından beri bir fiil çalışıyorum değil APARTMANLAR, barbie evim bile yok ... Eşiniz idolumdür
Ac gözlü degilim belirttim ama bıktım 3 yıldır evşiyız cicim aylarnda bile ayrıydık sonra yurtdısına geldi 2 yıldırda geliyorum..Allaha şükret ki seni geçindirmek bir yana ailesini de geçindirebilen kimseyi açıkta bırakmayan bir eşin var.
Tatile gitmek istiyorsan da bu paralar nereye gidiyor demek yerine eşinle güzelce konuşup beni tatile götürür müsün senin içinde farklılık olur diyebilirsin.
Diğer türlü açgözlü görünüyorsun bu konuşma biçiminle.
Biz bizim apartmanda oturuyorduk canım...ama simdi bahceli ev yapmak istedi 1 yıldır evi bitiremedi.
Hep para istıyorlar bende esimden sogudum..
Yanılmıyorsunz ama esim dedi artık kolay kolay para harcamayın dedi ..bizimde paramız yok dedi...Canım şöyle bir durumda eşinle tekrar tekrar konuşmaktan başka yolu yok bunun.
Hafiye tutup paraların nereye gittiğini araştırtmayı düşünmüyorsan tabi.
Bi de zaten paraların nereye gittiğini öğrensen de durumda bir değişiklik olacak mı ki?
Eşin gene verecek, yamuluyor muyum?
Eşinle tekrar konuşup durumdan rahatsız oldugunu anlatman gerek iyice, o da gidip millete biz de ev yaptırıyoruz, siz bi süre apartman kirasıyla geçinin gibi birşey diyecek.
Zor durrumda kalıyoruz artık witch hunt,Yani şimdiye kadar nereye gittiğinin hesabını vermediyse bundan sonra da vermez diye düşünüyorum ..Amaaaannn getiriyo işte üzümünü ye bağını sorma sende kardeş
Yok amcam melek gibi bir adam sanmam kahveye gider.bu paralar nereye gidiyor dediginiz bölüm de amcanızın (?) kumar borcu olabilir...
Zor durrumda kalıyoruz artık witch hunt,
Bende dolasıp gezmek istyrm esimle ama o hep iş iş iş iş artık yeter diyecek durumdayım sırf bize muhtac olmasınlar diye babasını emeklı yaptı hala para isteniliyor..
Söyle söylüyeyim .kaynınızla esiniz ortak degil mi?
neden dugun masraflarını "cok" goruyorsunuz?
benzer sekilde, bir eviniz varken 2.yi yaptırırken siz de erkek kardesinin hakkını yemis olmuyor musunuz?
bu nasıl bir hesap, ben anlamadım.
esim daha cok calısıyor diyorsanız; soyleyin calısmasın yorulmasın o kadar. kardesine versin biraz sorumlulugu.
o zaman da calıp cırptı hesabını yapmaya baslarsınız.
onlar iki kardes bir duzen kurmuslar, "cok yorulma, bana da vakit ayır, beraber birseyler yapalım" demek haricinde pek soz hakkınız oldugunu sanmıyorum maalesef.
Off canım off konussak para göz oluyoruz..yazık!Uff o da zor be bir dükkan onlarca boğaz haklısın ne diyim ? Ama ne yapabilirsin pek bilemedim ..15 yaşından beri kendi parasını kendi kazanıyorsa kimseye hesap vermeyecektir ama delirerek bağırarak değil de kibar bir dille söyle istersen ne yapabilirim diyorsa onlara gösterdiğin özveriyi bende istiyorum üstelik para da istemiyorum gibi şeyler söyleyebilirsin .Ayyy bilemedim kelin melhemi olsa kendi başına sürer ..Bizim ki ne kadar birikim varsa tuttu abisine verdi ve benim 3 ay sonra haberim oldu ..5 yıl oldu al alabilirsen yalan oldu tabii para ..O yüzden sana verecek aklım yok maalesef Allah yardım etsin ...
Nasıl yani..ne demek istediginizi anlamadım..haklı olarak para nereye nasıl gidiyo öğrenmek istersin ama apartmanı var 300 m. kareye de ev yaptırıyosunuz ve siz hala çalışmaktan bahsediyosunuz garip geldi valla bana
Aynen canım demwk istedigim bu herkess ohhhhhhh yesin otursun esin calıssın ...canım cok sıkılıyor..Nereye gidiyor o paralar ? Valla kuzum "hazira dag dayanmaz" derler. 1 kisi calisip 5 kisi yiyorsa oturup bunu dusunmek lazim bence.
Duzeltiyorum kardes de calisiyormus. Masraflari gozden gecirin bence. Ev yapiyoruz sunu bunu yapiyoruz demissin gider tabiki. Yine de bilanco tutun derim ben.esin yapiyordur hesap kitabi, paylasmiyor mu seninle?
Diyorum ki maddi durumunuz iyiyken neden çalışmak istiyosunuz ?Nasıl yani..ne demek istediginizi anlamadım..
Durum iyi görünüyor ama kimseye yetmiyor canım...Diyorum ki maddi durumunuz iyiyken neden çalışmak istiyosunuz ?
Aynen canım demwk istedigim bu herkess ohhhhhhh yesin otursun esin calıssın ...canım cok sıkılıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?