nereye gidiyor bu paralar..

Allaha şükret ki seni geçindirmek bir yana ailesini de geçindirebilen kimseyi açıkta bırakmayan bir eşin var.
Tatile gitmek istiyorsan da bu paralar nereye gidiyor demek yerine eşinle güzelce konuşup beni tatile götürür müsün senin içinde farklılık olur diyebilirsin.
Diğer türlü açgözlü görünüyorsun bu konuşma biçiminle.

Biz bizim apartmanda oturuyorduk canım...ama simdi bahceli ev yapmak istedi 1 yıldır evi bitiremedi.
Hep para istıyorlar bende esimden sogudum..

Ac gözlü degilim belirttim ama bıktım 3 yıldır evşiyız cicim aylarnda bile ayrıydık sonra yurtdısına geldi 2 yıldırda geliyorum..
Dısarı cıkmıyorum tatil mi? o ne dıyecek vazıyetteyım konusuyorum benimle ilgilen daha ne yapabilirim diyor sence ailesi otururken esim twk basına para kazanyıor ..
bizede haksızlık...

Biz bizim apartmanda oturuyorduk canım...ama simdi bahceli ev yapmak istedi 1 yıldır evi bitiremedi.
Hep para istıyorlar bende esimden sogudum..

Yani şimdiye kadar nereye gittiğinin hesabını vermediyse bundan sonra da vermez diye düşünüyorum ..Amaaaannn getiriyo işte üzümünü ye bağını sorma sende kardeş

kaynınızla esiniz ortak degil mi?

neden dugun masraflarını "cok" goruyorsunuz?

benzer sekilde, bir eviniz varken 2.yi yaptırırken siz de erkek kardesinin hakkını yemis olmuyor musunuz?

bu nasıl bir hesap, ben anlamadım.

esim daha cok calısıyor diyorsanız; soyleyin calısmasın yorulmasın o kadar. kardesine versin biraz sorumlulugu.
o zaman da calıp cırptı hesabını yapmaya baslarsınız.

onlar iki kardes bir duzen kurmuslar, "cok yorulma, bana da vakit ayır, beraber birseyler yapalım" demek haricinde pek soz hakkınız oldugunu sanmıyorum maalesef.

Yanılmıyorsunz ama esim dedi artık kolay kolay para harcamayın dedi ..bizimde paramız yok dedi...
Ama yine aynı.

Yani şimdiye kadar nereye gittiğinin hesabını vermediyse bundan sonra da vermez diye düşünüyorum ..Amaaaannn getiriyo işte üzümünü ye bağını sorma sende kardeş
Zor durrumda kalıyoruz artık witch hunt,
Bende dolasıp gezmek istyrm esimle ama o hep iş iş iş iş artık yeter diyecek durumdayım sırf bize muhtac olmasınlar diye babasını emeklı yaptı hala para isteniliyor..

Valla ne kocanızı ne amcanızı bız tanımadıfımızdan ne yorum yapsak bosa gtcek gıbıme gelıyo acıkcası bu parann nerye gıttıgını ancak kendın esınden ogrsın baskada yolu yok bence.

Uff o da zor be bir dükkan onlarca boğaz haklısın ne diyim ? Ama ne yapabilirsin pek bilemedim ..15 yaşından beri kendi parasını kendi kazanıyorsa kimseye hesap vermeyecektir ama delirerek bağırarak değil de kibar bir dille söyle istersen ne yapabilirim diyorsa onlara gösterdiğin özveriyi bende istiyorum üstelik para da istemiyorum gibi şeyler söyleyebilirsin .Ayyy bilemedim kelin melhemi olsa kendi başına sürer ..Bizim ki ne kadar birikim varsa tuttu abisine verdi ve benim 3 ay sonra haberim oldu ..5 yıl oldu al alabilirsen yalan oldu tabii para ..O yüzden sana verecek aklım yok maalesef Allah yardım etsin ...

Söyle söylüyeyim .
Esimşe kaynım ortak evet aynı sekilde onunda apartmanda evi var ..
2 kat ev yapıyoruz 1.kat onun (dublex)ev yapmıyoruz ..tek katlı ev bu 1.onun 2, onun kaynım 1 yıldır izinde ...

10 binşik set takıldı ona ama bna takılmadı.
en lux yerde dugunu yapacaklar benim evinin onnde oldu resmen nasıl bir ortaklık bu ..

Nereye gidiyor o paralar ? Valla kuzum "hazira dag dayanmaz" derler. 1 kisi calisip 5 kisi yiyorsa oturup bunu dusunmek lazim bence.

Duzeltiyorum kardes de calisiyormus. Masraflari gozden gecirin bence. Ev yapiyoruz sunu bunu yapiyoruz demissin gider tabiki. Yine de bilanco tutun derim ben.esin yapiyordur hesap kitabi, paylasmiyor mu seninle?

haklı olarak para nereye nasıl gidiyo öğrenmek istersin ama apartmanı var 300 m. kareye de ev yaptırıyosunuz ve siz hala çalışmaktan bahsediyosunuz garip geldi valla bana

Off canım off konussak para göz oluyoruz..yazık!

Aynen canım demwk istedigim bu herkess ohhhhhhh yesin otursun esin calıssın ...canım cok sıkılıyor..

Aynen canım demwk istedigim bu herkess ohhhhhhh yesin otursun esin calıssın ...canım cok sıkılıyor..

Bence esinle bi konus, is konusunda kendini bu kadar hirpalamasin. Anladigim kadariyla abi oldugu icin daha fazla sorumluluk yuklenmis. Ama artik evli, sana da zaman ayirmasi gerekli. Isle ilgili sorumlulugu kardesiyle paylasmali. Tabi kardesiyle de bi konusma yapmasi gerek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…