- Konu Sahibi Nickimnick
-
Söyle söylüyeyim .
Esimşe kaynım ortak evet aynı sekilde onunda apartmanda evi var ..
2 kat ev yapıyoruz 1.kat onun (dublex)ev yapmıyoruz ..tek katlı ev bu 1.onun 2, onun kaynım 1 yıldır izinde ...
10 binşik set takıldı ona ama bna takılmadı.
en lux yerde dugunu yapacaklar benim evinin onnde oldu resmen nasıl bir ortaklık bu ..
Durum iyi görünüyor ama kimseye yetmiyor canım...
İnşallah biraz tartostık şimdi konusmuyoruz,.Bence esinle bi konus, is konusunda kendini bu kadar hirpalamasin. Anladigim kadariyla abi oldugu icin daha fazla sorumluluk yuklenmis. Ama artik evli, sana da zaman ayirmasi gerekli. Isle ilgili sorumlulugu kardesiyle paylasmali. Tabi kardesiyle de bi konusma yapmasi gerek..
Hayır ..esimi daha önce hic tanımuyordum..
Amca cok mu tuhaf?
İnşallah biraz tartostık şimdi konusmuyoruz,.
Ama ilk seferde bunu ona soyluyecem..ya bana zamsn ayır yada ailenle mutluluklar 3 yıldır az bir sürecc degil..
Canım cok katılıyorum size fikirleriniz cok yerinde ..madem oyle, bunu bize degil eşinize soyleyin.
ya o takıya razı gelmeyecek, kapı onunda dugun yapmayacaktınız,
ya da bana yapılmadı kimseye yapılamaz diye kavga cıkaracaksınız...
baska turlu icinize sinmeyecek belli ki.
ama bunları yapsanız gonul rahatlıgıyla evinizde oturuyor olacak mıydınız?
peki ya huzur?
yaptırdıgınız ev ortak keseden ve yine ortak apartman yani.
ya gelin "neden biz 1.katta kalıyoruz?" diye kavga cıkarırsa...
lux yerde dugunu yaptın, bunu da ben hakettim mi diyeceksiniz?
kaynınız 1yıldır calısmıyorsa bu eşinizle onun arasındaki bir sorun.
tekrarlıyorum siz sadece eşinizin size vakit ayıramadıgından yakınıp bu durumun sizi de etkilediginden dem vurabilirsiniz.
sorununuzun cozumu basit,
esinizle kaynınız ortak iş yapmaya devam edebilirler fakat karlarının bir bölümünü iş yeri icin ayıracak diger bölümünü ise 2haneye ayrı ayrı bölüstürecekler.
yoksa ilerde eltim isteyince alınıyor, ben isteyince alınmıyor kavgalarına baslarsınız...
ayrıca siz evli oldugunuz sure boyunca kaynınıza gore daha fazla masrafınız olmustur muhtemelen.
o 10bini de ona sayabilirsiniz.
lotodan para cıksa sırf eltiler esit olsun diye hicbir sey yapılmayacak mı?
diger sorun gordugunuz seyleri de boyle dusunun.
Ona hayır diyemiyor ama bana diyor.. tabi artk isteyemiyorum..Evet :)
Bak canım eşinin durumu iyi sülalesine bakıyorsa ve seni çalıştırmıyorsa senin ondan herşeyi istemeye hakkın var.
Kadının ihtiyacı bitmez. Eline ayrıma krem yüzüne ayrı gecesi ayrı gündüzü ayrı.
Saçı ayrı masraf kıyafeti ayrı.
Îşten eşinden kardeşi bile istiyo sen mi isteyemiycen.
Öylemi? diyorsunama kac jere tatlı dille konustum ..Bu sekilde soyleme canim, ilimli ve uzlasmaci ol. Tatli dil yilani deliginden cikarirmis. Sert yaparak veya tehdit ederek olmaz. Sonunda hem istedigin olmaz hem de her ikiniz icin de gerginlik olur.
Ona hayır diyemiyor ama bana diyor.. tabi artk isteyemiyorum..
Öylemi? diyorsunama kac jere tatlı dille konustum ..
Hepsinde tamm dedi
Bölersin dimi ama ben bölemiyorum..Nedemek karısına hayır demek kardeşine yığmak?
Öyle kocayı 40 eşit parçaya bölerim
Bugun yapcam az önceden beri msj cekiyor..küsmüyüz diye yazmıycm anlasın hatasını..O zaman sert yapma zamani gelmis, cok degil ama azcik..
Bölersin dimi ama ben bölemiyorum..
Bir kenarda susup oturuyorum.,
nereye kadar surecek bir fikrim yok..
Ne yapayım kredi kartını kız evden dısarı cıktıgım mı? var..Ben 1 gün bile izin vermezdim.
Kredi kartına el koy
Ahahahha kesin net bişi demiyor cok sıkıldım bu durumdan..Kız bunları eşine bi sor bakalım bende merak ettim nereye gidiyor bu paralar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?