- 6 Nisan 2013
- 675
- 325
- 133
- Konu Sahibi kastamonu777
-
gözden çıkarabileceğim bir param yok malesef..Üzüldüm...
Cinsellik evliliğin temel taşlarından sadece biri olmakla birlikte çok da önemlidir.
Madem kendin yenemiyorsun artık parayı gözden çıkar bence.
Ben de bu siteye ilk vajinusmus sayesinde üye olmuştum beş altı yıl önce, ben üç ayda yendim kendi kendime, sitede tavsiye edilen egzersizlerle.
Senin dört sene olmuş ve bu uzun bi süre. Böyle yaşamaktansa güzel bi doktora git.
hayır bahane değil, sonuçta parayla ilgili konuda eşimden bağımsız hareket edemem ve şuan çok yüklü ödememiz olduğu için doktora gidemiyoruz,yani borcu ödemek gerekir değil mi? biz ödeyecek durumda değilizBen olsam borç harç hallederdim. Korkunuzdan parayı bahane ediyor olmayasınız? Ben de bazen infertilite yüzünden eşime karşı kötü hissediyorum kendimi ama para pul düşünmeden borç harç tedavilerle uğraşıyoruz.
bende bu yüzden kendimi harap ediyorum ya zaten, çocuğumuz olsun ister şuan da istemiyor ama illaki isteyecekÇok üzgünüm ama ne kadar zaman bekleyecek eşiniz o da çocuğu olsun ister vs bence bu konuyu mutlaka çözmeniz gerekiyor biliyor musunuz Avrupa’da Amerika’da bu sorun hiç yokmus acı söyledim ama elinizden geleni yapıp bu konuyu yenmeniz gerekiyor
Özür dilerim böyle bir mesaj yazdığım için ama düşündüğüm buydu bir şekilde tedavi olmanız gerekiyorbende bu yüzden kendimi harap ediyorum ya zaten, çocuğumuz olsun ister şuan da istemiyor ama illaki isteyecek
belki de istiyor ama söyleyemiyor
denedim ama istkrarlı olamadım, vajinusmus bir erteleme hastalığı deniyor ya gerçekten öyle sürekli erteliyoruzNe güzel bir eşmiş o.
Belli ki güzel şeyler hak eden bir insan. Burda egzersizlerle halleden arkadaşlar var.Maddi imkansızlığın varsa,o egzersizleri deneyebilirsin.
evet zaman nasıl geçti nasıl 4 sene oldu anlamadık4 yıl çok uzun bir süre ve çok yıpratıcı. Vajinusmusta zaman geçtikçe çözüm zorlaşıyor keşke bu kadar beklemeseydiniz. En azından kademeli şekilde girişimlerde bulunsaydınız. Maddi olanaksızlığınızı anlıyorum fakat belli ki tek başınıza üstesinden gelemiyorsunuz. En azından bir psikoloğa gidin, durumunuzu anlatın, seanslar planlansın. Belki bu sizi harekete geçirecek ve yalnız olmadığınızı görünce sonuç daha farklı olacak. Orada sanki bir duvar var dediğiniz şey aslında sizin zihninizdeki duvarlar. Bu duvarları yeniden yapılandırmak gerekiyor.
Ayrıca bakın yarın yeni bir ayın ilk günü. Miskinliği tembelliği bırakın, yarından itibaren yemenize içmenize dikkat edin, yürüyüşler yapın. Kendinizi bu kadar bırakmayın. Umutlu ve istikrarlı olmaya çalışın. Kendinize güvenmek ve inanmak zorundasınız.
bir erteleme hastalığı diyorlar ya, öyle işte sürekli erteleyerek sürekli olucak olucak diye diye geçmiş zaman4 sene nasıl beklediniz ki? 4 sene beklenecek bi hastalık değil bu.
bir erteleme hastalığı diyorlar ya, öyle işte sürekli erteleyerek sürekli olucak olucak diye diye geçmiş zaman
evet bunun da çok büyük rolü var eşim de fazla üzerime gelmek istemiyor acı çektiğimi görünce ileri gidemiyor zorlayamıyor4 sene deneme ugrasma oldugu halde çok uzun değilmi.
Eşine gelincede eger gercekten sana göstetdiği gibiyse içide gercekten eş yani.
Acaba eşin fazla üstelemediği için bukadar uzun sürmüş olabilirmi sende zaten acı cekiyom diye ugrasmadıgından.
evet öyle maleseferteleyerek bi yere varamazsınız ama. tamam hastalık, anlayışlı olmak lazım da 4 sene de çok uzun bi süre.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?