nereye sürüklendiğimi bilmiyorum

kastamonu777

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2013
675
325
133
hanımlar merhaba,
4 senelik evliyim, vajinusmusluyum
bu konuyla ilgili burada özelden yazıştığım, bana destek olmaya çalışan arkadaşlarım oldu, okuyunca beni hatırlayacaklardır,
yenemiyorum..
hep bir aksilik çıkıyor, parmak egzersizleri, nefes egzersizleri..
bunları yapıyorum çok iyi gidiyor, rahatlıyorum, kendimi hazırlıyorum
ama eşimle işin o kısmında tıkanıyorum (gerçi çoğu zaman da ben kendimi hazır hissettiğimde gelen misafir, iş yorgunluğu, gitmemiz gereken yerler vb. derken deneyemiyoruz)
orda bi duvar var ve eşim oraya toslayacak gibi geliyor, dayanılmaz bi acı duyuyorum
ama artık psikolojik olarak bunlara dayanamıyorum
evliliğim süresinde kilo aldım(10 kg ) üstüne eşimle birlikte olamıyorum, kıskançlık krizleri geçirmeye başladım (ki eşim buna sebep hiçbirşey yapmıyor)
kendime güvenip yitip gitti,
sürekli eşime layık olmadığımı, ona mutlu bir evlilik veremediğimi, onu üzdüğümü eksik olduğumu düşünüyorum ve ağlama krizlerine giriyorum, ve mesela bunlar birden beynime üşüşüyor, güzel bi haftasonu gününde, dışarda gezip dolaşırken birden yüzüm düşüyor bunları kafamdan atmaya çalışsam da başaramıyorum ve gün ağlayıp zırlayarak mahvolmuş şekilde bitiyor,
doktora gidemiyorum, vajinusmus deyince fiyatlar uçuyor,3 günde geçireceğini söyleyen doktor 3 sene önce 7bin tl istedi...şuan maddi olarak bunu karşılamamız imkansız, devlet hastaneleri filan da vajinusmusa yardımcı olmuyor
ama benim vajinusmustan önce kendime güvenimi kazanmam lazım, sürekli eşimin bende soğuyacağını beni istemeyeceğini bu evliliğin biteceğini düşünmekten vazgeçmem lazım
eşim.. o bana sürekli destek, "evet birlikte olamadığımız için üzgünüm ama senin üzülmenden daha önemli değil, sen benim için hayattaki en kıymetli şeysin" diyor
o böyle dedikçe daha çok eziliyorum sanki,
her sabah güne başladığımda sıfırdan başlamak istiyorum kafamı boşaltmak, kilo vermeye başlayarak özgüvenimi geri kazanmak ama yok yapamıyorum, tembellik miskinlik almış gitmiş
ben napıcam, nasıl yapıcam
eşimi kaybetmekten çok korkuyorum..

Üzüldüm...
Cinsellik evliliğin temel taşlarından sadece biri olmakla birlikte çok da önemlidir.
Madem kendin yenemiyorsun artık parayı gözden çıkar bence.
Ben de bu siteye ilk vajinusmus sayesinde üye olmuştum beş altı yıl önce, ben üç ayda yendim kendi kendime, sitede tavsiye edilen egzersizlerle.
Senin dört sene olmuş ve bu uzun bi süre. Böyle yaşamaktansa güzel bi doktora git.

gözden çıkarabileceğim bir param yok malesef..

Çok üzgünüm ama ne kadar zaman bekleyecek eşiniz o da çocuğu olsun ister vs bence bu konuyu mutlaka çözmeniz gerekiyor biliyor musunuz Avrupa’da Amerika’da bu sorun hiç yokmus acı söyledim ama elinizden geleni yapıp bu konuyu yenmeniz gerekiyor

hayır bahane değil, sonuçta parayla ilgili konuda eşimden bağımsız hareket edemem ve şuan çok yüklü ödememiz olduğu için doktora gidemiyoruz,yani borcu ödemek gerekir değil mi? biz ödeyecek durumda değiliz

bende bu yüzden kendimi harap ediyorum ya zaten, çocuğumuz olsun ister şuan da istemiyor ama illaki isteyecek
belki de istiyor ama söyleyemiyor

bende bu yüzden kendimi harap ediyorum ya zaten, çocuğumuz olsun ister şuan da istemiyor ama illaki isteyecek
belki de istiyor ama söyleyemiyor
Özür dilerim böyle bir mesaj yazdığım için ama düşündüğüm buydu bir şekilde tedavi olmanız gerekiyor

4 yıl çok uzun bir süre ve çok yıpratıcı. Vajinusmusta zaman geçtikçe çözüm zorlaşıyor keşke bu kadar beklemeseydiniz. En azından kademeli şekilde girişimlerde bulunsaydınız. Maddi olanaksızlığınızı anlıyorum fakat belli ki tek başınıza üstesinden gelemiyorsunuz. En azından bir psikoloğa gidin, durumunuzu anlatın, seanslar planlansın. Belki bu sizi harekete geçirecek ve yalnız olmadığınızı görünce sonuç daha farklı olacak. Orada sanki bir duvar var dediğiniz şey aslında sizin zihninizdeki duvarlar. Bu duvarları yeniden yapılandırmak gerekiyor.

Ayrıca bakın yarın yeni bir ayın ilk günü. Miskinliği tembelliği bırakın, yarından itibaren yemenize içmenize dikkat edin, yürüyüşler yapın. Kendinizi bu kadar bırakmayın. Umutlu ve istikrarlı olmaya çalışın. Kendinize güvenmek ve inanmak zorundasınız.

Ne güzel bir eşmiş o.
Belli ki güzel şeyler hak eden bir insan. Burda egzersizlerle halleden arkadaşlar var.Maddi imkansızlığın varsa,o egzersizleri deneyebilirsin.
denedim ama istkrarlı olamadım, vajinusmus bir erteleme hastalığı deniyor ya gerçekten öyle sürekli erteliyoruz

4 sene deneme ugrasma oldugu halde çok uzun değilmi.

Eşine gelincede eger gercekten sana göstetdiği gibiyse içide gercekten eş yani.
Acaba eşin fazla üstelemediği için bukadar uzun sürmüş olabilirmi sende zaten acı cekiyom diye ugrasmadıgından.

evet zaman nasıl geçti nasıl 4 sene oldu anlamadık
ben psikiyatriste gittim beni psikoloğa yönlendirdi
ve yönlendirdiği psikolog öyle bir tavırla ben bişey yapamam dedi ki o kadını hiç unutmayacağım en azından bi konuşmayı bi ruh halimi anlamayı denemedi başından savdı beni ya bir psikolog hiç mi telkin edici birşey söyleyemez tamam belki bu konu farklı bir uzmanlık gerektiriyor ama sen psikologsun ya
evet yarın yeni ayın ilk günü bende sıfır bi sayfa açıcam önüme
buradaki vajinusmus konularını okuyacağım ve egzersizlere tekrar başlayacağım
bu sefer bırakmadan
yorumunuz için çok tşk ederim size

evet bunun da çok büyük rolü var eşim de fazla üzerime gelmek istemiyor acı çektiğimi görünce ileri gidemiyor zorlayamıyor
sen bağırıyosun kendini kasıyosun ben sana zarar vercek gibi oluyorum canını acıtamam ki diyor,
eşim gerçekten çok iyi bir eş ve çok inançlı
bunun bir sınav olduğunu ve beraber atlatacağımızı söylüyor he
ama çabalamadan gökten yağmur yağmasını bekler gibi bekleyerek olmuyor işte bu sınav böyle bi sınav değil
o çabanın da çoğunu benim vermem gerekiyor
benimde canım çok yanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…