- 28 Nisan 2018
- 242
- 117
- 18
- 37
- Konu Sahibi kastamonu777
-
Biliyorum hastalık da bana garip geliyor ben ilk defa olduğunda anlamıştım bile acı bile hissetmedim çok şaşırdımsiz bunu hiç denediniz mi? değişen birşeyler oldu mu?
bir şeyi 40 kere söylersen olur diye bir atasözümüz var ya doğru yani :)
doğru her zaman yapamasam da baya bir yonttum diyebilirim kendimi bu sayedesiz bunu hiç denediniz mi? değişen birşeyler oldu mu?
bir şeyi 40 kere söylersen olur diye bir atasözümüz var ya doğru yani :)
yani şu sözünüzden iyi bişey çıkarmaya çalışıyorum zorluyorum ama yok..Eşiniz iyi dayanmış Tebrikler valla
evet çalışıyorumSiz çalışıyor musunuz?
yani şu sözünüzden iyi bişey çıkarmaya çalışıyorum zorluyorum ama yok..
evet dayandı dayanıyor, onda bir sorun olsaydı bende dayanırdım
evlilik bu değil mi? eş olmak bunu gerektirmiyor mu?
tutun ki aştım bunu geçti ama eşim kısır olduğu için çocuğumuz olmayacak belki, napıcam bende eşimimi terketmeliyim bu durumda ?
ne yapsaydı dayanmasaydı aldatsa mıydı? boşasa mıydı ? nedir tavsiyeniz ileteyim eşime????
hanımefendi ben 4 yıldır elimi bağlayıp oturmadım, jinekolojik kontrollerimi de oldum, psikatriste de psikoloğa da gittim, kendim egzersiz yapmayı da denedim sadece hüsranla sonuçlandı, şanssızlıklarım oldu,eşimin çalışma hayatı sebeiyle denemelerimiz sık olamadı, eşimde buna saygı ve anlayış gösterdi,Benim görüşüme göre sorun sizden kaynaklanıyorsa ne yapıp edip bir yardım almaliydiniz ya da burdaki çoğu kadın gibi kendi kendijizin doktoru olmaliydiniz. Benm de cinsel hayatım problemli ama esimden kaynaklanıyor isteksiz çünkü vs bu isteksizliği sevgimi de bitiriyor günden güne çünkü care aranıyor öylece bekliyor. Şimdi ayrılma aşamasına geldik başka konulardan ötürü ama aramızda cinsel bir bağ olmadığı için çokta bağlı hissetmiyorum eşime karşı kendimi. Başka konular da oldu tabi sevgimi azaktan
hanımefendi ben 4 yıldır elimi bağlayıp oturmadım, jinekolojik kontrollerimi de oldum, psikatriste de psikoloğa da gittim, kendim egzersiz yapmayı da denedim sadece hüsranla sonuçlandı, şanssızlıklarım oldu,eşimin çalışma hayatı sebeiyle denemelerimiz sık olamadı, eşimde buna saygı ve anlayış gösterdi,
sizinki isteksizlik farklı bir boyut, cinsellik sadece o küçük yere girince yaşanmıyor.
Denemeleriniz sık olmadığı içindir. Eşinizde erken boşalma yada yeterince sertleşmeme gibi sorunlar var mı? Başladığınızda o duvarı hissettiğiniz yer aslında sizin kendinizi sıkmaktan oluşan gerginlik. Oraya kadar girip O duvar anında eşiniz çıkmasın birlikte sayın 10 kadar derin nefesler halinde gevşemeye çalışın. Duvar var deyip geri alıp tekrar denemekle çözüleceğini sanmıyorum. Duvarı gevşeteceksiniz tek yolu bu.hanımefendi ben 4 yıldır elimi bağlayıp oturmadım, jinekolojik kontrollerimi de oldum, psikatriste de psikoloğa da gittim, kendim egzersiz yapmayı da denedim sadece hüsranla sonuçlandı, şanssızlıklarım oldu,eşimin çalışma hayatı sebeiyle denemelerimiz sık olamadı, eşimde buna saygı ve anlayış gösterdi,
sizinki isteksizlik farklı bir boyut, cinsellik sadece o küçük yere girince yaşanmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?