Peki kredi çekecek durumunuz da yok mu? İnsanlar bir ev, araba alabilmek için tonlarca kredi çekiyorlar da böyle durumlar için kaç kişi çekmeyi düşünüyor, bilmiyorum. Durumunuz yoksa, bir şey diyemem elbette, yoksa yoktur, Allah şifanızı versin, umarım başka bir çözüm yolu bulursunuz. Ama durumunuz varsa kredi çekin. Evliliğe yapılan bir yatırım bu, evden arabadan katlarca daha kıymetli. Belki daha uygun bir doktor da bulursunuz. Ama 4 sene geçti diyorsunuz, kendi kendinize çözmeye çalışmak yerine profesyonel yardım almak daha işe yarar geldi bana.
Ayrıca elbette sevişmek evlilikte çok önemli ama siz eşinizin sadece seks ihtiyaçlarını karşılamak için hayatında değilsiniz. Bunu bir eksiklik olarak değil, üzerinden birlikte gelmeniz gereken bir sorun olarak görün. Eşinizin yaptığı ekstra bir durum değil yani, elbette karısının yanında olup, ona destek olacak. Eş olmak bunu gerektirir. Eşinizin kıymetini bilin ama suçlu hissetmeyin. Çabaladığınızı görmek ona yetmiyorsa, zaten sizi hak etmiyordur. Ama pes etmeyin. Uzman yardımı almanın yollarını bulmanız gerekiyor.