Nette tanışılan birine ne kadar güvenilir?

tabiki güvenme...
en yakinimiza bile artik güvenemiyorken, netden birine güvenmek asla olmaz....

acık bır alanda görüştüm zaten üsküdarda yemek yedık ılk defa boyle bır sey yaptım kendım bıle şaştım nasıl gıttım nasıl oturdum onla ama cok begendım ve cok etkılendım kızlar sımdı ben bunla tanıstım ya bır hafta falan telde normal hal hatır sorduk sonra cay dıye bulustuk yemek yedık ılk baktım bu cok kastı ılk benı sıkıldım falan numarasını sıldım hanı dedım begenmedı heralde falan sonra bayramda memleketıne gıttı o bayramda mesaj atmıs sonra bıde geldı aradı oyle cok arıyıp sormuyor arkadas gıbı davranıyor bana hıc abaza degıl cok agır ama ben hoslanıyorum napabılırım offf offf

devam edebilirsin ama güvenme hemen yani aşktan gözünü kör etme..nolur nolmaz..tanıyana kadar da ona güven verme bence..

Yasemin merhaba

Hangi ara buldun cnm daha geçen hafta yoktu bir şey bencede güvenme sanal ortamda kurulan arkadaşlıklara bana hiç inandırıcı gelmiyor %95 i bana göre sahte

hee sana % 5 lik kısım denk geldiyse şanslısın :)

tabiiki görüş ama uyanık olmak kaydıyla.. ıssız yerlere eve elan assla gitmeeee....

sence bende bu şans varken o %5 bana gelır mı canım aslında gorusmek ıstemıyorum yüksek lısans ıcın ders calısıyım falan dıyorum ama sonra dıyorum hoş çocuk :)))) konussam ne olcakkı sonucta arkadasıymısım gıbı davranıyor pöffff

Gözünü iyi açıp hemen yelkenleri suya indirmemek kaydıyla görüş..Güvenilmez insanlar sadece netten çıkmıyor,gerçek hayatta da var ..
NOT : eşimle netten tanıştık ve şu an 3 yıllık evliyiz,2 de çocuğumuz var ve Allah a şükürler olsun çok da mutluyuz maşallah kısmetin nereden geleceği belli olmaz..

bu çocuk ne iş yapıyor nerde çalışıyor yaşı kaç fazla soru sordum ama merak ettim
ayrıca sen hiç arayıp sorma usulünce açık alanlarda görüş ama sakın sen üstüne düşme belki sadece arkadaşça yaklaşıyordur.

Son düzenleme:
iTemkinli ol bu devirde kimseye güvenilmiyor,mesafeni koru zaten o da arkadas gibi takiliyormus daha cok yeni bilinmez.Abaza gibi degil demissin hic belli olmaz erkeklerden bahsediyoruz:))

Askerıyede calısıyomus söylemesıne gore babası emeklıymıs kız kardesı varmıs hukuk mezunu savcılık sınavına hazırlanıyomus erkek kardesı varmıs polis aslen mersınlı ama aılesı adanada yasıyor cocuk yanı o üskudarda yasıyor

kızları savcı yapmıyorlar,hakim olarak ataması yapılır eğer sınavı kazanırsa..zamana bırak o zaman..arkadaşça yaklaşıyorsa sen de üzerine düşme canım..

valla cearet işi netten tanışmak falan bana göre ben böle bişi yapabilceğimi hiç sanmıyorum sizde bence çok dikkatli olun v acele etmeyin

ben bazen kaderci olmak istiyorum.. sonuçta kaderinde warsa bişey wesile oluyor ve tanışıyorsun,
okulda , iş yerinde , aynı semtte oturanlar tanıştıklarında çok mu güvenilir oluyor ??
net sanal ortam olduğu için düzenbazların hayliyle uğrak yeri..
yanlız sana bişi diim mi ???,
ben SDÜ halkla ilişkiler bölümü mezunuyum sözlüm Hacettepe Fizik öğr.mezunu bütünn arkadaşlarım dikkat et dedi ama ben sözlümle nette tanıştım
biz sözlendik ve inşallah şubatta nışanım var beklerim...
:)
msnimde ekli idi nerden ekledim nerden kabul ettim hala bilmioz
zaten 3 sene oluo
msn kullanmayıda tam bilmiodum nete ödew arastırmak için giriodum
hayatımın aşkını buldum profilimde resmimiz war ordan bakablirsin canım :) ama seni ark. olarak eklemem lazım resmime bakabilmen için..

bence iyi biri olduğunu test et we dewam et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…