Nette tanışılan birine ne kadar güvenilir?

bilmıyorum kı bende bir bakıyorum cok ıyıyım mutluyum hıc bır seyı takmıyorum bır bakıyorum depresyondayım her seyden nefret edıyorum ne olcam ben boyle ya ne zaman eskısı gıbı olucam offf

yeni bir ilişkiye başlamadan evvel kendinle ilgili sorunları çözmelisin..müsait olduğunda ailenle küçük bir tatil yapsan ya da hava değişikliği başka bir şehre gitsen 1-2 günlüğüne belki iyi gelir canım..

bence güvenme neler duyuyoruz kendilerine aşık edip bir süre sonra kızların başına neler neler geliyo ben zaten bu internet ortamındaki aşk meşk davalarına karşıyım insan yakınlarını tanıyamıyoki onu nasıl tanısın ben görüşme derim çok korkarım böyle şeylerden

Bence senin için yeni bir ilişki için çok erken.
Sağlıklı düşünüp karar veremezsin. Sözlünle ayrılman yeni diye biliyorum yanlış hatırlamıyorsam.
Biraz kendine zaman tanımalısın.

Bir de bekar olduğundan emin misin?
Çünkü internet ortamında genelde evliler arayış içinde olabiliyorlar can sıkıntısından.
Ortaya çıkınca da zaten ayrılacaktım derler ama sonsuza kadar ayrılmazlar.

hayatım o dediğin türden adamlardan internette değil gerçek hayatta da çıkar insanın karşısına..Gözünü açık tutamayan,akıllı davranamayan değil internet ortamında heryerde kandırılmaya müsait olur..Sonuçta internetten tanışıp sonra gerçek hayatta buluşup birbirini tanıdıktan sonra evlenmeye karar veren ve mutlu olan insanlar da olduğu unutulmamalı....

kızlar cok mutsuzum ben ya offf sevdıgım şeylerı yapıyorum işe gelıyorum kıtap okuyorum yenı bır kursada yazıldım daha baslamadı ama cok mutsuzum arabamda son ses müzik dinlıyıp gezmekle bıle mutlu olmuyorum kı tek baasıma yaparken en cok mutlu oldugum sey bu olmasına ragmen

önce iyice ölç tart. arkadaş ortamında, iş ortamında, dışarıda tanışmak gibi internette tanışmak. tek sorun internette daha fazla kendini olduğundan farklı gösteren insan olması. ama bir tanışma yöntemi o da.
bence biraz araştır, görüş belki de herşey çok güzel olur..

Ya canım ne kafanı karıstırıyorsun görüş konus bulus ne olmus evine gitmiyorsun ya ne olacak rahat ol biraz fazla kasma kendini güven yada güvenme güvenmek ne demekse anlamıs degılım
Sıkma canını rahat ol akısına bırak herseyi

kızlar ben eskı sevgılımı unutamıyorum sözlümü onu cok özlüyorum cok sevıyorum ama artık o benı hayatından sılmıs kendımle başedemıyorum cok mutsuzum napıcam ben

yillardir tanidigimiz insanlara guvenemiyoruz sanalda tanistiklarimiza mi guvenecegiz?
bence cok cok cok dikkatli olun....

yaşanmış ne kötü olaylar var sanala dair.. okuyoruz görüyoruz duyuyoruz... Genelde sanalda insanlar olmadığı karaktere bürünüyorlar. istisna ilişkiler ancak evlilikle sonuçlanıyor ama herkes o kadar şanslı olmayabilir...

bence arkadaş olarak tanımaya çalış her insan kötü olcak değil ama asla toplu alan dışında görüşme derim sakın

benim ablam çhat sayfasında tanıştı biriyle şuan 4 yıldır çıkıyorlar ailesiyle falan tanıştı ablam nişan yapmak istiyorlar bi yanlışı olmadı

eskiden olsaydı geçen sene falan saçmalamayın netten tanıştığınızkişiye nasıl güvenirsiniz derdimm
taaakiiii aşkımla tanışana kadar
evet benimde tanışmama sana ortam vesile oldu ama chat falan değil tabikiiii onun ve ailesiyle ilgili hiçbişey bilmiyordum ama şuan sülalesini tanıyorum ve onuuu çokk seviyorumm iyiki tanımışım

hee birden şu var gerçekten sanal ortam çok tehlikeli şurdan yola çıkın;

bi tanıdığım okeyde bi çocukla tanıştı ve uzun süre msn telefon görüşmeleri vs. sonra çocuk bunu dolandırdı kaçtı izide kayboldu dolandırmakla kalmayıp daha fazla zarar verebilirdi

2,bir olay en yakın kız arkadaşım kuzeni anlattığı kadarıyla chatle falan uğraşmazmış bigünesmiş öyle chate girmiş(eşiyle tanışmış)
orsa çocukla tanışıyo semt olarakta birbirlerine yakın çıkıyolar ve bisüre sevgili olup evleniyolar şimdi çok mutlularmış

sonuç olarak netten tanıştığında bi insan ama iyi tanımak lazım sanalda değil reelde tanışanlar çokmu güvenilir ? yolda cafede tanışıyolar onuda tanımıyolar aynı hesap sonuçta ..akıllı davranıp iyi tanımak lazım ailesini falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…