Nette tanışılan birine ne kadar güvenilir?

İnsanların iyiside var kötüsüde. Nasılki biz vakit geçirmek için takılıyorsak nette karşımızdakide öyle. Sanaldan tanıştın diye ilk bakışda bir ön yargı olsada bu onun kötü bir insan olduğunu göstermez. Acele etmeden yavaş yavaş tanımaya çalış. Nasipde varsa olur zaten ama temkinli olmayı elden bırakma.

Son düzenleme:

olma ıhtımalı var dıyosun yanı öyle mı ya aslında süper olur cokta yakışıklı
babamın arkadasının oglu şaka gıbı koskoca sıtede gıt onla konus

net yada bir insanda vesile olabilir başkalarıyla tanışmana bunda sorun yokta
tanıma aşaması önemli çürük yumurta olmaması :92:

olma ıhtımalı var dıyosun yanı öyle mı ya aslında süper olur cokta yakışıklı
babamın arkadasının oglu şaka gıbı koskoca sıtede gıt onla konus

Olma ihtimali tabiki var. Kişiliğini iyice tanı canım sonradan üzülmemek için. Kaptırma kendini çok yakışıklı diye. Kötü bir hareketi yeter karizmasını mahvetmek için. Senin için hayırlısı olsun arkadaşım.

:) o % 5 lik kısımdan bana denk geldi ... Ve 4,5 senelik evliyim çokta mutluyum .. Ama sen yinede dikkatli ol herkes aynı olacak diye bişey yok ..

merhaba cnm bence güvenme derim çünkü gazete haberleri tvler bunların örnekleriyle dolu çok büyük hatalar yapılabilio insanlara pek güvenilmio artık böle bişey arkadaşımnda başına geldi netten tanıştığı birine aşık oldu baya bir süre görüştüler ama sonrası çok kötü oldu burda çok fazla ayrıntıya girmek istemiorum ama doğru insan çok nadir hırlısı var hırsızı var bence yol yakınken görüşmeye son ver

öncelikle ben güvenme demedim güvenilmez dedim. Nette tanışılana ne kadar güvenilir sorusunun cevabını verdim kendimce.önce doğru okuyalım sonra eleştirelim.benim arkadaşlarımın sonu iyi olmadı iyi olanlar elbet vardır.Bu konuda bişey diyemeyeceğim herkesin hakkında hayırlısı olsun.

nette görüştüğüm biriyle çıkıyorum ,ama tanıstıktan 2.5 yıl sonra anca emin olup yüz yüze görüşmeye karar verdim,iyice bir tanı derim

nerde nasıl tanıştığınızın önemi olmuyor ki insanlarla...önemli olan tanıyabilmek....artık internet hayatımıza öyle bir girdiki sade eş değil,arkadaş dost ..vs de tanıyabiliyor insan...tanıma araçlarını bu kadar çok dert etmek yerine tanıştığımız kişiye yoğunlaşsak daha verimli olur bence..

ben de esimle netten tanistim.beni gormeye turkiyeye geldi.o sekilde yuz yuze georustuk daha sonra surekli gelmeye basladi.babam asla izin vermem dedi cunku edim yunan.ama babami ikna etmek icin cok calistik.Allaha sukur simdi damadini cok seviyor :) 3 yildir evliyiz.bi de bebisimiz var. tabi bu herkes icin gecerli degil.Allah herkesi hayirli insanlarla karsilastirsin.

ben de esimle netten tanistim.beni gormeye turkiyeye geldi.o sekilde yuz yuze gorustuk daha sonra surekli gelmeye basladi.babam asla izin vermem dedi cunku esim yunan.ama babami ikna etmek icin cok calistik.Allaha sukur simdi damadini cok seviyor :) 3 yildir evliyiz.bi de bebisimiz var. tabi bu herkes icin gecerli degil.Allah herkesi hayirli insanlarla karsilastirsin.

kızlar konumu bılıyosunuz şimdi bir şey sormak ıstıyorum ben bu cocukla dun görüştüm biraz oturduk sohbet falan ettık 1 saat falan sonra bıraz gezdık ben ewe gıdıyım artık dedım sonra dedıkı bıraz daha kal neyse kaldım baska bı yere gıttık oturduk ellerımı tuttu dedıkı bız senle 15 gundur falan konusuyoruz eger cıddı bır seyler olsun ıstıyosan benım sartlarım var bende dedımkı nedır bir sigara kesınlıkle bırakılıcak iki boyle guzelsın ama 4 kılo falan versen daha guzel olursun 3 uzun tırnak kesınlıkle yok mını etek yok (1,65 boyundayım 62 kıloyum cok mu kıloluyum ben yawww )

boyle ıste ben anlamadım yorumlarınızı beklıyorum (

Başka derdi varmıymış arkadaşın? Ciddi işeyler yaşamak isteyen biri seni olduğun gibi kabullenir. Ayrıca o kimki sana kısıtlamalar getiriyo? Bence hiç zamanını bu insanla harcama çok üzülürsün. Sana bugün uzun tırnak yok mini etek yok diyen adam yarın o uzun tırnaklı mini eteklilere bakıcak. Senin kendi fikirlerin kendi görüşlerin kendi değerlerin var hiç boyun eğme. Şartlarla başlayan ilişki mi olur ya !!!

Daha baştan böyle diyen bir erkeğin , sonradan enler diyeceğini tahmin bile edemiyorum
Balık baştan kokarmış , bence bu adamdan sana yar olmaz

Son düzenleme:
Bence internette başlayan aşkların %90 ı hüsranla sonlanıyor ama sen yinede fazla güvenme.Yani buluşacaksanda halka acık yerlerde buluş.Evine falan gitme yani.Kendini de fazla etkilenmiş gibi göstermeden.Bırak o senin üstüne düşsün yani

selam.bende 1 yıl 3 aylık evliyim ve bizde eşimle internette tanıştık.ama bir bilgi yarışması sitesiydi ve yaklaşık 6 ay sadece netten görüştük normal arkadaş gibi.ozaman sevgilimle sorunlarım vardı ona anlatırdım ve beni teselli ederdi daha sonra yaklaşık 9 ay sonra görüştük ve gördüğümde hiçbir şey hissetmedim.ama o belli ki hissetmiş neyse sonuç olarak bunun ardından 2 yıllık bir ilişki bir yıl nişan derken evlendik.
ama güvenmek önemli tabiki.yani sonuçta kimin ne olduğunu bilmek zor.biz farklı şehirlerdeydik tanıştığımızda ama ailelerimiz ankara'daydı.yani orası ortak noktaydı oyüzden telefon ve internet ile iyice birbirimizi tanıdık.sonuç olarak ben mutluyum ve iyi ki tanımışım diyorum.
buarada benim eşimde kıskanç bir insan ve açık giyinmekten ojeden hoşlanmıyor.kulağımda 7 delik var.babam yıllarca dil döktü çıkarmadım küpeleri ama o söyledi ve çıkardım.ben bunu taviz vermek olarak görmüyorum.karşılıklı yapılan fedakarlıklar olarak görüyorum.ojeden nefret ediyor sürme diyor.ve ben siyah ve kırmızı oje delisi bir insanım.ama bazen canım istiyor ve sanırım tırnaklarımda istiyor soyuluyor çünkü.sürüyorum onada ses çıkartmıyor.yani insanlar bir şekilde orta yol bulabilir bence.yeter ki birbirlerinin isteklerine ve kişiliklerine saygı duysun.aşırıya kaçmamak kaydıyla.
karşınızdaki kişiyi mutlu etmek adına yapılan ufak fedakarlıklar sizi üzmüyor mutlu ediyor bence.tabi kişiliğinizden ödün vermeyecek şekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…