yasemincim ya bırak şu net işlerini
boşuktan ne yaptığını bilmiyorsun
tamam konuş yazış ama sonucunda ciddi şeyler bekleme
yoksa kendini daha çok üzeceksin
İnsanların iyiside var kötüsüde. Nasılki biz vakit geçirmek için takılıyorsak nette karşımızdakide öyle. Sanaldan tanıştın diye ilk bakışda bir ön yargı olsada bu onun kötü bir insan olduğunu göstermez. Acele etmeden yavaş yavaş tanımaya çalış. Nasipde varsa olur zaten ama temkinli olmayı elden bırakma.
olma ıhtımalı var dıyosun yanı öyle mı ya aslında süper olur cokta yakışıklı
babamın arkadasının oglu şaka gıbı koskoca sıtede gıt onla konus
net yada bir insanda vesile olabilir başkalarıyla tanışmana bunda sorun yokta
tanıma aşaması önemli çürük yumurta olmaması :92:
:) o % 5 lik kısımdan bana denk geldi ... Ve 4,5 senelik evliyim çokta mutluyum .. Ama sen yinede dikkatli ol herkes aynı olacak diye bişey yok ..sence bende bu şans varken o %5 bana gelır mı canım aslında gorusmek ıstemıyorum yüksek lısans ıcın ders calısıyım falan dıyorum ama sonra dıyorum hoş çocuk :)))) konussam ne olcakkı sonucta arkadasıymısım gıbı davranıyor pöffff
Lütfen genel bir ifade kullanmayalım.
Burda bir sürü arkadaşımız nette tanıştığı insanlarla evli ve çok mutlu..
Bende nette tanıştığım bir insanla nişanlıyım ve 4 ay sonra evleneceğiz..
Güvenme demek yerine tanımaya çalış demek daha doğru olur bence.
Ben yanlışlıkla msn'e eklemiştim nişanlımı o sayede tanıştık,tanışma şeklide çok önemli.
Sevgiyle kalın
kızlar konumu bılıyosunuz şimdi bir şey sormak ıstıyorum ben bu cocukla dun görüştüm biraz oturduk sohbet falan ettık 1 saat falan sonra bıraz gezdık ben ewe gıdıyım artık dedım sonra dedıkı bıraz daha kal neyse kaldım baska bı yere gıttık oturduk ellerımı tuttu dedıkı bız senle 15 gundur falan konusuyoruz eger cıddı bır seyler olsun ıstıyosan benım sartlarım var bende dedımkı nedır bir sigara kesınlıkle bırakılıcak iki boyle guzelsın ama 4 kılo falan versen daha guzel olursun 3 uzun tırnak kesınlıkle yok mını etek yok (1,65 boyundayım 62 kıloyum cok mu kıloluyum ben yawww )
boyle ıste ben anlamadım yorumlarınızı beklıyorum(
kızlar konumu bılıyosunuz şimdi bir şey sormak ıstıyorum ben bu cocukla dun görüştüm biraz oturduk sohbet falan ettık 1 saat falan sonra bıraz gezdık ben ewe gıdıyım artık dedım sonra dedıkı bıraz daha kal neyse kaldım baska bı yere gıttık oturduk ellerımı tuttu dedıkı bız senle 15 gundur falan konusuyoruz eger cıddı bır seyler olsun ıstıyosan benım sartlarım var bende dedımkı nedır bir sigara kesınlıkle bırakılıcak iki boyle guzelsın ama 4 kılo falan versen daha guzel olursun 3 uzun tırnak kesınlıkle yok mını etek yok (1,65 boyundayım 62 kıloyum cok mu kıloluyum ben yawww )
boyle ıste ben anlamadım yorumlarınızı beklıyorum(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?