Nette tanışılan birine ne kadar güvenilir?

valla bu devirde hersey olabiliyorrr artik insan kimseye güvenemiyorrr iyice tanimadan güvenme derimmm ilk önce tanimaya calis tanidiginda kendin verceksin zaten bu sorunun cevabini ama tanimadanda ön yargi yapilamaz kesinlikle...

hemen guvenme brz zaman ver..
ama cokta onyargili olma..
ben guvendim 3 bucuk senedir hicte pisman olmadim

ay aynı durum bende var şu an
etki-tepki oldu adı yok gerçi ama :)

bakalım zamanla tanımaya çalışacağıız

işin açıkçası bende netten tanıştığım birile evlendim.güven demiyorum tabiki başta çok iyi tanımak gerekiyor.biz netten tanştktan sonra 1 yıl fölrt ettk.sonra evlenme kararı aldık.1 senede nişanlılık dönemi geçti.2 yılın sonunda evlendk şuanda 5 aylık evyliyim.ha arkadaş ortamında tanışmışsn ha netten bişey farketmiyor bence.nsl tanıştın değil önemli olan karşındaki kişinin ilişkiye nsl baktığı ne kadar güvenilir biri olduğu.herşeyn hayırlısını dileyelim.ilk zamanlar guvenme ama tanımaya çalış bkalım.nasıl bir yön çizecek ilişkiniz

Nette tanıştım,15 gün sonra kuzenimide yanıma alarak görüştüm..
1.5 ay sonra çıkmaya başladık...
Ocak 14de 4.5 yılımızı devireceğiz ve şu anda nişanlıyız(aslında nikahlıyız yani nikahımız oldu)
Nisan 9da da evleniyoruz Allah nasip ederse

Gözünü dört aç tanımaya çalış her hareketini sorgula net ya da reel bu işler birazda kısmet

netten diye hemen damgalamayın.benim eski sevgilimde ve şimdiki sevgilimde netten.allahtan iyi kısma denk geldim ikisindede.önce kişiliğine ne iş yaptına aile yapısını öğren iyice.hangi siteden tanıştığın bile çok önemli.ve unutmaki dışarda da kötü insan var sırf nette olduğu için kötüdür diyemezsin.benim netten tanıştıklarım dışarda tanıştıklarımdan bin kat daha karakterliler.sorgulmasını iyi biliceksin.

kesinlikle....:13:

ben netten tanıştığım biriyle evliyim
çok mutluyum,iyi ki onnla evlenmişim...
ama herkeste böyle olacak değil tabi,dikkatli olmak lazım

ben olsam güvenmezdim. ama yüzyüze görüstükten sonra onu ve hatta ailesini iyice tanimaya calisirdim belki ozaman

aslında en yakının bile olsa kimseye güwenmemek gerek..
arkadas ortamında tanıstıgın bi insan da sana yanlıs yapabilir komşu çocugu da netten tanıdığın insan da..
ben netten tanıştığım insanla ewlendim ve çok mutluyum
aslında bu şeyle alakalı sen doğruysan we en önemlisi karsındaki erkek de doğruysa hiçbir problem olmuyo
önemli olan dogru olup olmadığını anlayabilmek
zor bi düreç tabiki
insanlar genelde önyargılı oluyolar
ama kısmet meselesi..

İnsanlar yıllarca aynı yastığa baş koyduğu insanı tanıyamıyorlar çok dikkat et arkadaşım güvenme ama güvenmediğinide belli etme.

netten tanışılana güvenilmez arkadaşlarımdan hayal kırıklığına ugrayan cok oldu.bir tane arkadasım vardı cocuk diş hekimliğinde okuyorum demiş arkadasıma 4 yıldır çorumda iki yıllık ünvde okuduğu çıkmıştı.daha türlü türlü yalanları çıktı.bir tane arkadasım vardı nette tanıstı bırıyle evlendı son duyumama göre bosanmak üzereymiş.

nıye reelde tanısanlar boşanmıyo mukı ne alaka

canım bence iyi düşünüp karar ver.ne devam et nede bitir diyorum çünkü bu tamamen şans olayı.
ben kendi hikayemi anlatıyım sana

2005 senesinin ekim ayında bi sitede biriyle tanıştım msn ye geçtik ama hiç muhabbet etmedik aradan 3 gün geçti bu 3 günde hiç konuşmadık 4.gün muhabbet ettik ve bu kişi istanbulda olsan ne yapar yapar seninle evlenirdim dedi ben dalga geçtim falan.bu arada ben izmirde yaşıyodum.ertesi gün şaka olarak hala benimle evlenmek istiyomusun dedim.5 dk hiç bişi yazmadı sonra msn de kocama bi benimle evlenirmisin yazdı bu arada kameryla görmüştük birbirimizi.ben yine dalga geçtim falan oda sen bana inanmıycaksın numaramı veriyorum sana inandıgın zaman ara dedi.ve çıktı msn den akşam oldu merak ettim ve dayanamayıp aradım o şekilde ilerledi ve 15 gün sonra ist dan izmire geldi günü birlik ve bi yüzükle diz çökerek evlenme teklif etti.:)))))) bende kabul ettim.yüzünü ilk defa gördügüm ve hatta 15 gündür sanal ve telle tanıdıgım birinin :))))))) neyse 2006 nisanda nişanlandık tabi önceden aileler tanıştı.2007 mayıstada evlendik.3,5 senedirde evliyiz veee allahıma şükür çok mutluyum eşim dünyanın en iyi insanı bana göreee.

ARKADAŞLAR BU YÜZDEN NETTEN VEYA REELDEN HİÇ FARKETMİYOOO KİMİN NE OLACAGI NE ÇIKACAGI.BEN NETTEN TANIŞTIM ÇOK MUTLUYUM AMA X Bİ KİŞİ NETTEN TANIŞTIGI BİRİSİYLE HÜSRANA UGRAYABİLİR TABİKİ BU REEL İÇİNDE AYNI ŞEKİLDE GEÇERLİİİ

Lütfen genel bir ifade kullanmayalım.
Burda bir sürü arkadaşımız nette tanıştığı insanlarla evli ve çok mutlu..
Bende nette tanıştığım bir insanla nişanlıyım ve 4 ay sonra evleneceğiz..
Güvenme demek yerine tanımaya çalış demek daha doğru olur bence.
Ben yanlışlıkla msn'e eklemiştim nişanlımı o sayede tanıştık,tanışma şeklide çok önemli.
Sevgiyle kalın

kızlar dün aksam kafam dağılsın dıye bır sohbet sıtesıne girdim ve bır polisle tanıstım

sonra konusurken konusurken oda istanbulda yasıyor cıktı 25 yasında aslında fen bılgısı ogretmenı olmasına ragmen atanamadıgı ıcın polis oldugunu soyledı beyoğlunda calısıyomus buraya kadar her sey normaldı sonra asıl memleketlerımızı falan sorduk aynı memleketlı cıktık sonra memlekettekı mahallemız falan derken cocuk babamın sınıf arkadasının oglu cıktı

yasemincim ya bırak şu net işlerini
boşuktan ne yaptığını bilmiyorsun
tamam konuş yazış ama sonucunda ciddi şeyler bekleme
yoksa kendini daha çok üzeceksin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…