• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

netten tanışma ile yapılan evlilik sizce?

Su ask bizi de bulsun artik.

Aman canimin ici, biz olduk da ne oldu , simdi ask acisi cekiyorum. Onemli olan hayirli olmasi, sonunda evlilik olmayinca mutsuzluk , depresyon promosyon olarak geliyor. Hayirlisini isteyin, hayirlisi olsun.

ha internette, ha kafede, ha yolda yürürken ne fark eder aynı çatı altına girmeden tanıyamazsın

Eşimin kuzeni, 4 yıl kadar önce face'te tanışıyolar. 2 yıllık evliler, kızcağımız da 3 aylık hamile. Gerçekten kader kısmet bu işler bence...

ben de netten tanıştım turkcell in kendi uygulaması vardı bi ara meseenger diye orda tanıştık orada arkadaş grubumuz vardı eşim konuşmalarımdan hoşlanmış resmimide görmüştü sonra biz arkadaşlarla buşuştuk eşimde var tabi telefon görüşmeleri derken sevgili olduk 3.5 yıl çıktık 5 yıldır evliyiz :) bu birazda şans gerçi biz önce arkadaş olduk ama kendini farklı tanıtan biride olabilirdi ailesinin içine de girdim ben bu sürede şuan mutluyum ama netten kandıran çok dikkat etmek gerek genede..

Aman canimin ici, biz olduk da ne oldu , simdi ask acisi cekiyorum. Onemli olan hayirli olmasi, sonunda evlilik olmayinca mutsuzluk , depresyon promosyon olarak geliyor. Hayirlisini isteyin, hayirlisi olsun.
Öyle canim herseyin hayirlisi olsun. Umarim sen de bu zamani kolay atlatirsin. Malum plan b yi de yaptik :)

bizde nette tanışıp evlenenlerdeniz..tanıştık ve 1.5 yıl flört ettik birbirimizi dinledik,anladık çok şükür ki eşim ilk tanıdığım andan beri 7 yıl olmasına rağmen hala aynı ,ben şanslı gruptanım sanırım....benim 2 arkadaşım da bu şekilde tanışıp evlendi ve gayet iyi gidn evlilikleri var..benim ailem de netten tanıştığımızı bilmiyor mesela iş ortamında tanıştığımızı söyledik herkese...

mrb kızlar belki bu konu defalarca açıldı ama netten tanışılan biri evlenrmisiniz böyle evlenip mutlu olan varmı sizce güvenilir birşey mi yoksa çok mantıksızmı fikirlerinizi gerçekten merak ediyorum.öyle tanışıp evlenen varmı? yada etrafınızda varmı iyi yada kötü örnekleri

Ablam ve en yakın arkadaşım internette tanıştıkları kişilerle evlendiler. Her ikisi de mutlu ve çoluk çocuk sahibiler. Adamlar iyi çıktı. :) Ama bence bu azınlıktadır, ben öyle bir şeyi tercih etmezdim, etmedim de nitekim. Sohbet, facebook , eş bulma vs. sitesinde tanışmamışlardı gerçi ama internetten sonuçta.

burda bi konu vardı o kız da nette tanışıp evlenmişti
eşi net kullanmasını yasaklamıştı gözünü açtırmıyordu
beni nette bulan başkasını da bulur diye
böle tipler de var,karakter meselesi

Mantıkla başlar kişinin karakterine göre de değişir,pek sıcak bakamadığım evlenme türü.:KK14:

Benim yakın arkadasim da nette tanisip evlendi.
Simdi bir kizi var. Bir problemleri yok, olsaydı söylerdi..

nişanlımla biz de twitterda tanıştık :D daha doğrusu Behzat Ç. ile ilgili bir tivit atmıştım. Bu da hastagden bulmuş yorumumu ve yorum attı :D sonra ben cvp verdim (gerçi şuan hatırlamıyorum ne yazdığımı) sonra birbirimizi takip etmeye başladık. işi nedeniyle yaşadığım şehire yerleşti. ilk görüşmede tipini beğenmedim ve görüşmeyi kestim. aradan 5-6 ay geçti. bana şiir gönderdi. tabii numarasını silmiştim ben ama tanıdım o olduğunu. (çünkü şiire meraklı ve bvenim göbek adım sevgi. şiirde sevgi'lim diye geçiyordu öyle demişti daha önceden birkaç mesajda bana) neyse işte benimde o sıra kafam karışıktı baya, niye hayatımda düzgün bir ilişkim yok diye zırladığım bir zamandı. bir süre msjlaştık bununla. sonra tekrar görüşmek istedi. 'bir kere şans versen ne kaybedeceksin?' dedi. düşündüm ne kaybedecektim ki.. zaten inancım yoktu umudum kırılmıştı nasıl olsa bu da biter diye düşünüyordum. görüştük. ilk buluşmamız Gezi olaylarının başladığı zamandı. 28 mayıs. Ogünü tanışma günümüz kabul ettik.3 ay sonra sözlendik. Aralık 2013 nişanlandık. 6 ay asker yolu bekledim. Veee kısmetse 3 mayıs 2015 EVLENİYORUZ a dostlaarrrr :KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:

mrb kızlar belki bu konu defalarca açıldı ama netten tanışılan biri evlenrmisiniz böyle evlenip mutlu olan varmı sizce güvenilir birşey mi yoksa çok mantıksızmı fikirlerinizi gerçekten merak ediyorum.öyle tanışıp evlenen varmı? yada etrafınızda varmı iyi yada kötü örnekleri
bizde intetnetten tanistik esimle rabbime şükür esinle çok mutluyum Esimle tanistik 2-3 hafta sonrada evlenmek istediğini ve ailemle tanismak istediğini söyledi ve hafta sonu geldi ilk beraber kahvalti yaptik ilk orda yuzyuze gorustuk sonrasindada ailemin yanina gittik ve tanistilar 1 ay sonrada söz yaptik 6-7 ay sonrada dugunumuz olmuştu ve ben evlilik kesinlikle düşünmüyordum ama ne olduysa eşime hayir diyemedim iyikide dememisim

Turkiye de bilemem ama yurtdisinda var. Guvenilir siteler var, insanlarin ya vakti olmadigi icin ya da etraflari sinirli oldugu icin cok fazla kisiyle tanisamadiklari zaman kullandiklari siteler. Iki uc cift taniyorum, hatta biri evlendi mutlu oldu. Diyer ikisi birlikte yasiyorlar, ve gayet uyumlular.

Ama iste girdiginiz siteye bagli, ve topluma bagli. Turkiye de o sitelere girenlerin kafa yapisi nedir bilemiyecem.

Ve genelde insanlarin karsi olduklari seyler, nette yazisip yazisip nette asik olmalari insanlarin. Sonucta gormediginiz kafanizda canlandirdiginiz insana asik oluyorsunuz. Gercekci deyil. Ama sizin bahsettiginiz sey evlilik yada tanisma sayfalariysa, ve yazisip durmdan once bulusursaniz yuzyuze o zaman bu durum farkli olur kanimca.

Back
X