Bakma durumunuz varsa sahiplenebilirsinizBir kedim bile yok
Hepsi şahsına münhasır mükemmel bebecikler
Hoşgeldin
Hepsi şahsına münhasır mükemmel bebecikler
Ilk başta tereddüt edip aldıktan sonra müptelası olan çok varEn sonunda aldırcaksınız banada kedi :) düşünme aşaması biraz uzun sürüyor
Çocuk gibi oluyor kediler, sevgisi de öyle. Şu an çalışıp okuduğum için çok zor, evde yalnız kalmalı, uslu olmalı, yani şu an zorBakma durumunuz varsa sahiplenebilirsiniz
Atmadım kedicikler var diye atam mıSenin kızınıda attın mı buraya ağzını yediğim
Evet ilgilenilmesi gerekiyor en iyisi durumunuz musait olduğu zaman sahiplenmek veya sokak kedilerini beslemekÇocuk gibi oluyor kediler, sevgisi de öyle. Şu an çalışıp okuduğum için çok zor, evde yalnız kalmalı, uslu olmalı, yani şu an zor
Bizim kedi de balıgımızın suyunu içiyoranaaa bende bizim ki bilerek yapıyor sanıyordum.
ama bilerek yaptığına eminim it yüzüme bakarak aşağı itiyor her şeyi.
evde su yok sanki vazoda duran ortancaların suyuna elini bir sokuşu var birde benim buna tekmeyi sallayışım.
bu arada çok kedi seviyorsanız beni sevmeye bilirsiniz. zira ben acı çektirmeye bayılıyorum. Kolunu bacağını sıkıp vır vır insan gibi konuşturacam diye uğraşıyorum
Istedikten sonra devamı geliyorhepinizin kedileri tam mıncırmalıkevde beslediğimiz bir kedimiz henüz yok ama çok istiyoruz eşimle. kuzenimde gideriyorum kedi aşkımı. uzun bir sürenin ardından geçenlerde ilk kez gördüm, hissetti mi bilmiyorum ama dakikalarca karnımı yoğurup durdu
Valla hiçbiri sevilmeyecek gibi değil, buradaki sokak çeteleriyle haşır neşirim, gece benim kızı yürüyüşe çıkardığımda karanlıkta seçemezlerse havlayıp ikazda bulunuyorlar, sonra ben sıpalar havlamayın deyince karanlığın içinden kuyruk sallayarak geliyorlarSokakta gördügüm köpeklere bile içim kaynıyor dün peşlerine takilacaktim eşim zor tuttuonlar hiç sevilmezmi ❤
Keşke hepsini koruyabilsek besleyebilsekValla hiçbiri sevilmeyecek gibi değil, buradaki sokak çeteleriyle haşır neşirim, gece benim kızı yürüyüşe çıkardığımda karanlıkta seçemezlerse havlayıp ikazda bulunuyorlar, sonra ben sıpalar havlamayın deyince karanlığın içinden kuyruk sallayarak geliyorlarBazen kaldırıma oturuyoruz 4 patili kızımla, onlarda ayağımın dibine yatıyorlar, dünyanın güzelliği bunlar ve bence yaşamın en masum canlıları, iyi ki hepsi varlar.
Iste tam bir tüy yumağıBu da benim minnoşumchillchila cinsi kendileri.Hiç yüz vermez.Canı isterse sevdirir.İnsanlardan kaçar
Çok sevimli iyi ki sizin gibi güzel yürekli insanlar sahip çıkıyor ❤ herzaman sağlıklı ve mutlu olunBu da benim fındık kızım ama ismi Milka. Onu 1 ay önce karşı dairenin kapısındaki çöp poşetinin üzerinde buldum. Gözü enfeksiyon kapmış, kapanmıştı. Çok hastaydı, korkuyordu. Sonra yalnız kalmayı seven beni kendine bağladı. Güldürdü, hareketlendirdi, yeni şeyler öğretti ve içimi ısıttıAllahım sağlıklı ömür versin ona benimle
Eki Görüntüle 2658020
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?