Bir cesaret yaptık iyi ki yapmışız aşkımız depreştiYa içimi mi okudunuuuuz bende diyodum şöyle fotolaşsak şapşiklerimizi falan süper olmuş topiiik hemmen benim aşk patilim geliyoreee
Cook asilAnlık foto cektim, kara böcek ve vazgecilmez sandalyesi. ❤❤❤Tabin siz fotodan göbişi gormuyorsunuz. Kendisi 5 yaşinda 5,5 kilo bir tobik
Eki Görüntüle 2658027
Bizdede vardi aynısı adıda gece daha doğrusu balkona musallat olurdu eve alın beni diye benim kedimde kendisinden nefret ederdi cok sukur sahiplebdirebildik onunda bi yuvası olduBu benim minnak kızım. Adı Gece, 4 yaşını yeni doldurdu. 3 yıldır benimleBir yaşından beri 3-3.5 kilo civarı. 6-9 aylık kediler gibi görünüyor, annesi de minnak bir Calico’ymuş. Babası Bombay. Gözleri bazen yeşil bazen bal kabağı rengi oluyor Çok sevgi dolu bir minnak
Bu arada siyah olduğu için adı Gece değil. Adını Gece koyabilmek için kara kedi seçtik
Teşekkür ederim o sizin yüreğinizin güzelliği. Şimdi bana hediye edilmiş gibi hissediyorum :)Çok sevimli iyi ki sizin gibi güzel yürekli insanlar sahip çıkıyor ❤ herzaman sağlıklı ve mutlu olun
Benimki de böyle yatıyor arada hiç oynatmadan izliyorum uzun uzun
Kendisi benim manevi damadım olurKendi yavrumu tanıtayım
Eki Görüntüle 2657880 bu yakışıklı poffy , et yemeye bayılır bana ve pembe battaniyesine aşıktır
Sabahları yalayarak uyandırmayı sever çünkü uyanıp mama vermemi istiyordur.
Istedigini yapmayınca gidip biryerlere işeme huyu vardı bıraktı çok Şükürdaha aklıma geldikçe eklerim sizinde yavrularinizi bekliyorum
Bizimki yemek için geceleri bile uyandırırBizimki kuru mamadan başka hiç bişey yemiyor normalde, Geçen çiğ bulgur yedi yaa psiko ne alakaysa :))
28 hafta yazıyor profilinizde, hissetmiştirhepinizin kedileri tam mıncırmalıkevde beslediğimiz bir kedimiz henüz yok ama çok istiyoruz eşimle. kuzenimde gideriyorum kedi aşkımı. uzun bir sürenin ardından geçenlerde ilk kez gördüm, hissetti mi bilmiyorum ama dakikalarca karnımı yoğurup durdu
Kesinlikle hediyeler ❤ böyle bir sevgi ancak hediye olur gelip mutlu bir şekilde mır mır ses cikarmalari bile yetiyorTeşekkür ederim o sizin yüreğinizin güzelliği. Şimdi bana hediye edilmiş gibi hissediyorum :)
Ben uyandirmasin diye yemek koyup yatıyorumBizimki yemek için geceleri bile uyandırır
Benim güzelliği de atKendisi benim manevi damadım olur
Keşke ama işte büyük bir yere sahip olsak dahi hepsine yetecek alan bulmak mümkün değil, bizlerde elimizden geldiği kadar koruyabiliyoruzKeşke hepsini koruyabilsek besleyebilsek
Iyi ki varlar ❤
Kimi yoguracaktik ozamanKediler olmadaydı ne yapardık bilmem
Teşekkürler .Buyrunuz benim minnoşum da bu hanimefendi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?