Nev-i şahsına münhasır kedigiller 😻

Bizdede vardi aynısı adıda gece daha doğrusu balkona musallat olurdu eve alın beni diye benim kedimde kendisinden nefret ederdi cok sukur sahiplebdirebildik onunda bi yuvası oldu

Kendisi benim manevi damadım olur

28 hafta yazıyor profilinizde, hissetmiştir Daha kadınlar kendisi hamileliğini öğrenmeden anlayan, sahibinin karnına farklı davrandığı için şüphelenip test yapan kadınların hamile olduğunu öğrendiği örnekler çok var Salgıladığımız hormonlara karşı çok duyarlı onlar. Testosteron, östrojen, progesteron seviyelerini anlayabiliyorlar.

Keşke hepsini koruyabilsek besleyebilsek
Iyi ki varlar ❤
Keşke ama işte büyük bir yere sahip olsak dahi hepsine yetecek alan bulmak mümkün değil, bizlerde elimizden geldiği kadar koruyabiliyoruz
Kimine yemek su, kimine sevgi, bazısına tedavi. Evdeki köpeğim 6 yaşında, bir de sokak kabadayısı fena mı fena 9 yaşında erkek kedimiz var, o evde duran cinsten değil ruhu asi mikrobun, bu ara kuşlar dadandı pencereye, arada kimseyi görmezlerse içeri giriyorlar cıvıldıyarak, onların seslerine koşuyorum geldi benimkiler diye, pencere önüne su koydum malum hava çok sıcak, hepsini çok seviyorum, herhalde bir daha dünyaya gelsem doğa aktivisti olurdum, aslanlar kaplanlar filler ağaçlar çiçekler böcekler derken kendimi nerede bulurdum bilmiyorum :)

Davet için çok teşekkür ederim Feminas

Yaaaa resmen dünyanın en güzel kedileri bu topikte toplanmış hepsini öptüm buradan, benim evlatlarla devam ediyorum

Meşe Hanım:
İsmini babası koydu. Gözlerini bilyeye benzettiği için. (İzmir'de meşe deniyor bilyeye.)
Kendisi tam bir cindir. Bakmayın minik durduğuna, girmediği delik, karıştırmadığı yaramazlık yoktur. Anne kuzusudur, kucağımda mırıldanmayı sever. 1 yaşında henüz.

Simba Bey:
İsmini ortak koyduk. Tabii ki Aslan Kral filminden :)
Kendisi taaam bir obur. Her şeyi yer ve hiç doymuyor. Her sabah bizi bakışları ve miyavlamalarıyla uyandırır kalk mama koy diye. Oyunu çok sever ama aldığımız oyuncaklarla değil de bant, ambalaj, toka gibi ıvır zıvırlarla oynar. 1 yaşında o da.

İstanbul beyefendisi Aytunç Bey ve çingene Müezza hanım
Aytunç u sokağa terkedilmiş hasta ve yara bere içinde bulduk. 4 ay kadar depresyondayı, oyun bile oynamadı. Bize alışması çok zaman aldı. Müezza hanım da 3 haftalıkken tır tekerine sıkışmıştı, son anda kurtarıldı. Öyle böyle yıllardır birlikteyiz çok şükür. Aytunç Müezza nın iki katı olmasına rağmen sürekli ondan dayak yiyor bu arada. Ama Müezza dan önce çok pasif bir kediydi, ondan oyun oynamayı öğrendi. Mizaçları çok zıt olmasına rağmen birbirlerine iyi geliyorlar

Eklentiler

• 20190304_154700.webp
    60,8 KB · Görüntüleme: 60
  • 20190805_174732.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 57
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…