Sonunu okurken heycanlandimKeşke ama işte büyük bir yere sahip olsak dahi hepsine yetecek alan bulmak mümkün değil, bizlerde elimizden geldiği kadar koruyabiliyoruz
Kimine yemek su, kimine sevgi, bazısına tedavi. Evdeki köpeğim 6 yaşında, bir de sokak kabadayısı fena mı fena 9 yaşında erkek kedimiz var, o evde duran cinsten değil ruhu asi mikrobun, bu ara kuşlar dadandı pencereye, arada kimseyi görmezlerse içeri giriyorlar cıvıldıyarak, onların seslerine koşuyorum geldi benimkiler diye, pencere önüne su koydum malum hava çok sıcak, hepsini çok seviyorum, herhalde bir daha dünyaya gelsem doğa aktivisti olurdum, aslanlar kaplanlar filler ağaçlar çiçekler böcekler derken kendimi nerede bulurdum bilmiyorum :)
Gözlerini sevsinlerTeşekkürler .Buyrunuz benim minnoşum da bu hanimefendi.
Hay oturuşuna senin gözümden kalpler firliyorDavet için çok teşekkür ederimFeminas
Yaaaa resmen dünyanın en güzel kedileri bu topikte toplanmış hepsini öptüm buradan, benim evlatlarla devam ediyorum
Eki Görüntüle 2658009 Eki Görüntüle 2658011
Meşe Hanım:
İsmini babası koydu. Gözlerini bilyeye benzettiği için. (İzmir'de meşe deniyor bilyeye.)
Kendisi tam bir cindir. Bakmayın minik durduğuna, girmediği delik, karıştırmadığı yaramazlık yoktur. Anne kuzusudur, kucağımda mırıldanmayı sever. 1 yaşında henüz.
Eki Görüntüle 2658012
Eki Görüntüle 2658013 Eki Görüntüle 2658031
Simba Bey:
İsmini ortak koyduk. Tabii ki Aslan Kral filminden :)
Kendisi taaam bir obur. Her şeyi yer ve hiç doymuyor. Her sabah bizi bakışları ve miyavlamalarıyla uyandırır kalk mama koy diye. Oyunu çok sever ama aldığımız oyuncaklarla değil de bant, ambalaj, toka gibi ıvır zıvırlarla oynar. 1 yaşında o da.
Eki Görüntüle 2658039
Eki Görüntüle 2658040
Eki Görüntüle 2658044
Hahaha ya yicem nasilda toplasmislarNe güzel bir topik bu böyle
Benim kediciklerim bahçemde. Belli bir sayıları yok çünkü hepsine kapım açık. Bu eve taşımdığımda mahallenin partili sakinleri ortalarda yoktu. Taa ki bir tane misafir kedi gelene kadarNe de çok sevindim ilk başta oley bir tane kedim oldu artık onu beslerim nolacak dedim. Hemen gittim 5kglık mama aldım. Nereden bilirdim ki arkadaşlarını da getirecek 1di 2 oldular. 3,4,5.... Duyan gelmiş 5 kg mama oldu mu size ayda 30kg Ama olsundu. Kapıma gelen partili tanrı misafirlerini geri çevirecek değildi bu kadın. Bir gün bir baktım balkonumda 3 minik yavru. Onları da büyüttüm. Sonra 4 daha. Baktım bebesini alan geliyor Yuvarlanıp gidiyoruz minik bahçemde artık napalım. Elimden geldiğince yetmeye çalışıyorum. Çoğu elime doğdu. Mahalleli pek hoşnut değil ama vız gelir
İşte Birkaç dostum
Eki Görüntüle 2658047
Eki Görüntüle 2658048
Allahım ne güzeller hele son fotoğraf bir harika.Ne güzel bir topik bu böyle
Benim kediciklerim bahçemde. Belli bir sayıları yok çünkü hepsine kapım açık. Bu eve taşımdığımda mahallenin partili sakinleri ortalarda yoktu. Taa ki bir tane misafir kedi gelene kadarNe de çok sevindim ilk başta oley bir tane kedim oldu artık onu beslerim nolacak dedim. Hemen gittim 5kglık mama aldım. Nereden bilirdim ki arkadaşlarını da getirecek 1di 2 oldular. 3,4,5.... Duyan gelmiş 5 kg mama oldu mu size ayda 30kg Ama olsundu. Kapıma gelen partili tanrı misafirlerini geri çevirecek değildi bu kadın. Bir gün bir baktım balkonumda 3 minik yavru. Onları da büyüttüm. Sonra 4 daha. Baktım bebesini alan geliyor Yuvarlanıp gidiyoruz minik bahçemde artık napalım. Elimden geldiğince yetmeye çalışıyorum. Çoğu elime doğdu. Mahalleli pek hoşnut değil ama vız gelir
İşte Birkaç dostum
Eki Görüntüle 2658047
Eki Görüntüle 2658048
Evinize beni de alın bakışlara bak birsürü kedi hangisini sevecegimi şaşırdımNe güzel bir topik bu böyle
İşte Birkaç dostum
Eki Görüntüle 2658047
Eki Görüntüle 2658048
Tabağı 7/24 doludurBen uyandirmasin diye yemek koyup yatıyorum
Benimki mamasindan baska bir sey yemez yas mamaninda suyunu yalar sadeceTabağı 7/24 doludur
Ama gece yas mama tam buğday ekmeği peynir ne bileyim tavuk et vs gibi seyler yemek istiyor
Resmen döve döve uyandırıyor havalar isindigindan beri genelde geceleri disarda takılıyor o yuzden rahat uyuyorum
Yoksa tuvalete bile uyansam zorla mutfaga göturuyor
Güzel gelinim gel anana iki mıncırayim
Tüyleri sacimdan uzun masallah
Hihihi aynen yamur gibi..Kimi yoguracaktik ozaman
Süper bir topik olmuş.İyi ki etiketlediniz beni de.Sevgiler bütün kedigillere.Gözlerini sevsinlerhoşgeldiniz çok sevindim
Teşekkür ederim ❤ herzaman sohbete beklerizSüper bir topik olmuş.İyi ki etiketlediniz beni de.Sevgiler bütün kedigillere.
Bu da benim fındık kızım ama ismi Milka. Onu 1 ay önce karşı dairenin kapısındaki çöp poşetinin üzerinde buldum. Gözü enfeksiyon kapmış, kapanmıştı. Çok hastaydı, korkuyordu. Sonra yalnız kalmayı seven beni kendine bağladı. Güldürdü, hareketlendirdi, yeni şeyler öğretti ve içimi ısıttıAllahım sağlıklı ömür versin ona benimle
Eki Görüntüle 2658020
Merhaba durumum sizinkine cok yakın bizdede evde 1Ne güzel bir topik bu böyle
İşte Birkaç dostum
Eki Görüntüle 2658047
Eki Görüntüle 2658048
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?