Nev-i şahsına münhasır kedigiller 😻

Sonunu okurken heycanlandim
❤ elimizden geleni yaparız
Herkes elinden geleni yapsa çok daha mutlu huzurlu olurlar temennim bu yönde .

Ne güzel bir topik bu böyle
Benim kediciklerim bahçemde. Belli bir sayıları yok çünkü hepsine kapım açık. Bu eve taşımdığımda mahallenin partili sakinleri ortalarda yoktu. Taa ki bir tane misafir kedi gelene kadar Ne de çok sevindim ilk başta oley bir tane kedim oldu artık onu beslerim nolacak dedim. Hemen gittim 5kglık mama aldım. Nereden bilirdim ki arkadaşlarını da getirecek 1di 2 oldular. 3,4,5.... Duyan gelmiş 5 kg mama oldu mu size ayda 30kg Ama olsundu. Kapıma gelen partili tanrı misafirlerini geri çevirecek değildi bu kadın. Bir gün bir baktım balkonumda 3 minik yavru. Onları da büyüttüm. Sonra 4 daha. Baktım bebesini alan geliyor Yuvarlanıp gidiyoruz minik bahçemde artık napalım. Elimden geldiğince yetmeye çalışıyorum. Çoğu elime doğdu. Mahalleli pek hoşnut değil ama vız gelir
İşte Birkaç dostum

Hay oturuşuna senin gözümden kalpler firliyor çok sevindim gelmenize hepsi ayrı ayrı cok tatli hepsini sevdim buradan kocaman ❤

Hahaha ya yicem nasilda toplasmislar

Allahım ne güzeller hele son fotoğraf bir harika.

Evinize beni de alın bakışlara bak birsürü kedi hangisini sevecegimi şaşırdım

Ben uyandirmasin diye yemek koyup yatıyorum
Tabağı 7/24 doludur
Ama gece yas mama tam buğday ekmeği peynir ne bileyim tavuk et vs gibi seyler yemek istiyor
Resmen döve döve uyandırıyor havalar isindigindan beri genelde geceleri disarda takılıyor o yuzden rahat uyuyorum

Yoksa tuvalete bile uyansam zorla mutfaga göturuyor

Benimki mamasindan baska bir sey yemez yas mamaninda suyunu yalar sadece

Benim kedim zirzop. 9 aylık olup maşallah 5 kilo :) miyavlayarak bana her şeyi yaptırır. :))

Eklentiler

• WhatsApp Image 2020-06-22 at 21.31.08.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 47
  • WhatsApp Image 2020-06-21 at 23.31.57.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 44

Çok tatlıııı
Ama naçizane tavsiyem o tasmayı takmayın
Kediler yaramaz hayvanlar bazen patilerini o tasmaya sokup sonra çıkartamıyorlar, öyle boğulma tehlikesi geçiren iki kedim oldu, yıllardır takmıyorum o yüzden süs tasması

Ama bunlar çok tatlı yerim ısırırım hepsini ben

Merhaba durumum sizinkine cok yakın bizdede evde 1
Bahçede 10 tane yetişkin 8 tane yavru kedi var komşularla sıkıntı yaşıyoruz özellikle alt kat kedilerden nefret ediyor cok sorun yaşadık buyuzden sizde sıkıntı olmuyor mu

Merhaba hanimlaar. Kedim yok ama ben de bir kedi aşığıyım benim de oglumunda alerjisi var yoksa kesin bir kedimiz olurdu oğlum her gün yalvarıyor nolur anne bir kedi kardeşim olsun benim alerjim geçti diye. Bir de benim bildirimlerime nasıl düşüyor ki bu topik etiketlenmemisim ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…