Neyseki müstakil bir evde yaşıyorum. Apartman olsa sıkıntı daha fazla olurdu. Çevremde kedi düşmanı pek yok. Sadece sayının fazla olması biraz rahatsız ediyor bazılarını ama bişey diyemiyorlar bana pek. Bana en yakın evlerden biri eşimin annesinin, diğeri halasının. Sizin durum daha sıkıntı. Allah kimseyi hayvan düşmanlarıyla yüz yüze getirmesinMerhaba durumum sizinkine cok yakın bizdede evde 1
Bahçede 10 tane yetişkin 8 tane yavru kedi var komşularla sıkıntı yaşıyoruz özellikle alt kat kedilerden nefret ediyor cok sorun yaşadık buyuzden sizde sıkıntı olmuyor mu
Valla hepsi ayri değişikBenimki aşırı yemek seçer her mamayi yemez biz bir seyler yerken sulanir bir koklar merakindan sonrada gider yemez
Çiftleştirmek icin sokakta bakılan bir çocuğu eve getirmiştik disarida kizima hırlayan cocuk evde köşeye sindi asla çıkmadı. Baska kedilerin işaretlediği yerde rahat edemiyorlar erkek kediler. Hatta dişi kediyi erkegin evine goturmek gerekiyor bu yüzden yoksa asla birbirlerine bakmıyorlarSürekli evde olduğu için değil mi? Kardeşim onu bulduğunda 10 günlük ya vardı ya yoktu, ölüme terk edilmişti, aylarca bebek gibi bakıp büyüttü, evdekiler ve eve sık sık gelenler hariç insan ve hayvan teması yok, normalde çok aktif ve hoyrat bir kedi ama yabancı kedileri görünce aklı çıkmış çocuğun.
Sahi miçok teşekkür ederim. Beni mama olarak görüyor, eşimi kedi olarak. Çünkü acıktığında bana gelir başka gelmez. Eşimle uyur sabaha karşı acıkırsa benim saçımı yalar, uyandırır. bebek bekliyoruz şimdiden kuma oldu
Anladım teşekkür ederim, evet köpekler düzenli yürüyüşe çıktığından otomatikman sosyalleşiyor, benim kız çok sosyal ve sevecendir ama bu sevgi kelebekliği yüzünden defalarca kedi saldırısına uğradı:))) o istiyor ki koklaşsınlar oynasınlar ama kediler doğası gereği çakıyor patiyiNormal , ev kedilerinin çoğu korkaktır sebebine gelince ilki izole yaşıyorlar; köpekler gibi tasmasını tak gezdir, sosyalleşsin durumu yok. İkincisi kısırlaştırıldıkları için saldırganlıklarını kaybediyorlar
Hoşgeldin ozamanYaaa bu topik tam bana göre
Bende kedim 5 aylıkken artık sabahları agliyordum sürekli miyavliyordu sebepsiz sonra düzeldi az çokValla hepsi ayri değişik
Benim babam kedilerden nefret ederdi annemde evde istemem deyip durdu babamı ikna edince karşıma ilk çıkanı aldim eve valla yıllardır bekledigim anı burnumdan getirdi
Ilk 6 ayımız harika gecti sonraki 6 ay oturup ağlattı annemden emdugim sütü burnumdan getirdi neyse maşallah diyeyim bir kaç aydır gayet iyiyiz
Kalpsiz veterinerlerin elinde ölen Yaniş imi de paylaşayım. İnşaallah gittiği yerde mutludur
Benim ki de 1.5 haftada 1 kilo bitirir somonlu yiyorBir soru da ben sormuş olayım. Ayda kaç kilogram mama tüketiyor kedileriniz? Gece’ye 1-1.5 kilo kadar bir ay gidiyor. Ayda en az iki paket de yaş mama veriyorum. Bir arkadaşımın kedisi haftada 1 kilo yiyordu da merak ettim, benimki mi anormal diye
Aynen şimdiye kadar 3 kedim oldu çocukluğumdan beri neler yaşadık nelerDavranış bozukluğu asjdjdjdj tekir kedilerdi kesin
Bir soru da ben sormuş olayım. Ayda kaç kilogram mama tüketiyor kedileriniz? Gece’ye 1-1.5 kilo kadar bir ay gidiyor. Ayda en az iki paket de yaş mama veriyorum. Bir arkadaşımın kedisi haftada 1 kilo yiyordu da merak ettim, benimki mi anormal diye
Çok güzel ❤Eki Görüntüle 2658071
Bu benim oğlum
Benim kedim çok fazla zayıfladı ne yapılır bilmiyorumBenimki çok zayifladi şu aralar yeni toparliyor fazla hareketli sanırım onda oldu dışarı çıkmadan yaşayamazama önceden baya et yumagiydi
Bilmiyoruz, 4 tane veteriner teşhis koyamadı. Sonradan öğrendim ki bir tanesi kafasına göre kortizonlu iğne yapıyormuş, üç ayda bir oraya gidiyorduk. Aşırı paragöz bir adamdı ama o dönem en iyisinin o olduğunu düşünüp ona gidiyorduk. Fip ama kurtaracağız dedi (fipli hayvan maksimum 4 ay yaşar) sonra böbrek yetmezliği dedi yok yok kan paraziti vs. En son gittiğimiz klinikte, karaciğerinin bittiğini öğrendik, buna bağlı çok ağır anemisi vardı. Başka bir kediden kan nakli yapıldı ama olmadı işte. Hayvan artık dünyanın çilesini çekmiyor mutludur diye avutuyorum kendimi ben de.Yaa neyi vardiki☹☹
@Murpyy
Eski fotoğrafı bu. Şimdi kilo kaybetti. Maaşım gelirse ona mama almayı düşünüyorum. Belki mamasını sevmedi.Çok güzel ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?