Nev-i şahsına münhasır kedigiller 😻

Neyseki müstakil bir evde yaşıyorum. Apartman olsa sıkıntı daha fazla olurdu. Çevremde kedi düşmanı pek yok. Sadece sayının fazla olması biraz rahatsız ediyor bazılarını ama bişey diyemiyorlar bana pek. Bana en yakın evlerden biri eşimin annesinin, diğeri halasının. Sizin durum daha sıkıntı. Allah kimseyi hayvan düşmanlarıyla yüz yüze getirmesin

Benimki aşırı yemek seçer her mamayi yemez biz bir seyler yerken sulanir bir koklar merakindan sonrada gider yemez
Valla hepsi ayri değişik
Benim babam kedilerden nefret ederdi annemde evde istemem deyip durdu babamı ikna edince karşıma ilk çıkanı aldim eve valla yıllardır bekledigim anı burnumdan getirdi
Ilk 6 ayımız harika gecti sonraki 6 ay oturup ağlattı annemden emdugim sütü burnumdan getirdi neyse maşallah diyeyim bir kaç aydır gayet iyiyiz

Çiftleştirmek icin sokakta bakılan bir çocuğu eve getirmiştik disarida kizima hırlayan cocuk evde köşeye sindi asla çıkmadı. Baska kedilerin işaretlediği yerde rahat edemiyorlar erkek kediler. Hatta dişi kediyi erkegin evine goturmek gerekiyor bu yüzden yoksa asla birbirlerine bakmıyorlar

Sahi mi Allah analı babalı büyütsün. Sağ salim kavuştursun Benim bebeğim de 2 aylık.

Anladım teşekkür ederim, evet köpekler düzenli yürüyüşe çıktığından otomatikman sosyalleşiyor, benim kız çok sosyal ve sevecendir ama bu sevgi kelebekliği yüzünden defalarca kedi saldırısına uğradı:))) o istiyor ki koklaşsınlar oynasınlar ama kediler doğası gereği çakıyor patiyi artık öğrendi kedi görünce seni dövecek kaç diyorum anında uzaklaşıyor hahahahaha

Yaaa benim pitir adlı bir skotish k3dim vardı doğum yapacağım için başka bir aileye verdik ama çok sakindi hiç yaramazlık yapmazdı eşimle benim.ayak ucumda uyurdu

Bir soru da ben sormuş olayım. Ayda kaç kilogram mama tüketiyor kedileriniz? Gece’ye 1-1.5 kilo kadar bir ay gidiyor. Ayda en az iki paket de yaş mama veriyorum. Bir arkadaşımın kedisi haftada 1 kilo yiyordu da merak ettim, benimki mi anormal diye

Bende kedim 5 aylıkken artık sabahları agliyordum sürekli miyavliyordu sebepsiz sonra düzeldi az çok

Benim ki de 1.5 haftada 1 kilo bitirir somonlu yiyor bazen daha erken bitiyor çünkü Bahçedeki kedilerle paylaşıyor

Üç kedime 10 kg. mama iki ay gidiyor. Ayda 5 kg. demek ki kedi başı 1.600 falan yiyorlar. Sizin de normal bu hesaba göre ☺

Yaa neyi vardiki☹☹
@Murpyy
Bilmiyoruz, 4 tane veteriner teşhis koyamadı. Sonradan öğrendim ki bir tanesi kafasına göre kortizonlu iğne yapıyormuş, üç ayda bir oraya gidiyorduk. Aşırı paragöz bir adamdı ama o dönem en iyisinin o olduğunu düşünüp ona gidiyorduk. Fip ama kurtaracağız dedi (fipli hayvan maksimum 4 ay yaşar) sonra böbrek yetmezliği dedi yok yok kan paraziti vs. En son gittiğimiz klinikte, karaciğerinin bittiğini öğrendik, buna bağlı çok ağır anemisi vardı. Başka bir kediden kan nakli yapıldı ama olmadı işte. Hayvan artık dünyanın çilesini çekmiyor mutludur diye avutuyorum kendimi ben de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…