Valla bilmiyorum, kızımı bırakamıyorum, bırakabilsem benim adamı ve 4 patili çocuğumu alıp dağ taş doğanın içinde ağaçlara yaban hayvanlarına adayacağım kendimi, kuş sesleri derelerin o şarıl şarıl sesleri vs beni çok mutlu ediyor, daha samimi ve güzel geliyor.Sonunu okurken heycanlandim
❤ elimizden geleni yaparız
Herkes elinden geleni yapsa çok daha mutlu huzurlu olurlar temennim bu yönde .
Istedigi herseyi yaptırıyor çünkü aşırı tatlıBenim kedim zirzop. 9 aylık olup maşallah 5 kilo :) miyavlayarak bana her şeyi yaptırır. :))
Dayı oturuşu yapmayı çok severHay oturuşuna senin gözümden kalpler firliyorçok sevindim gelmenize hepsi ayrı ayrı cok tatli hepsini sevdim buradan kocaman ❤
Allahım ne güzel ismi de kendi gibi yerim yerimBenim kedim zirzop. 9 aylık olup maşallah 5 kilo :) miyavlayarak bana her şeyi yaptırır. :))
Sanirim toplu bir bildirim gitti :) resimlere bakabilirsiniz hepsi ayrı ayrı sevimliMerhaba hanimlaar. Kedim yok ama ben de bir kedi aşığıyım benim de oglumunda alerjisi var yoksa kesin bir kedimiz olurdu oğlum her gün yalvarıyor nolur anne bir kedi kardeşim olsun benim alerjim geçti diye. Bir de benim bildirimlerime nasıl düşüyor ki bu topik etiketlenmemisim ki
Benimki yemek konusunda cok fena ayak üstü biseyler atlatırsam dibimde gözümün icin e bakar banada ver tadına bakayim diye hele tadını beğendiyse son korkmasına kadar bırakmaz artikBenimki mamasindan baska bir sey yemez yas mamaninda suyunu yalar sadece
Kendi alaninin dışına çıktığı icin korkmustur abla. Erkek kedilerin çoğu öyleValla bilmiyorum, kızımı bırakamıyorum, bırakabilsem benim adamı ve 4 patili çocuğumu alıp dağ taş doğanın içinde ağaçlara yaban hayvanlarına adayacağım kendimi, kuş sesleri derelerin o şarıl şarıl sesleri vs beni çok mutlu ediyor, daha samimi ve güzel geliyor.
Bu arada hazır tüm kedili hatunlar buradayken sorayım, kardeşimin kedisi var 2 yaşında ama hiç evden çıkmadığı için köpek nedir onu bile bilmiyor, geçenlerde başka bir kedili arkadaşına gitmiş kedisini de alıp ve bizim 2 yaşındaki delikanlı çok korkmuş başka kedileri görünce, oysa evde bildiğiniz panter.
Başka hayvanlarla haşır neşir olmayınca bu kadar ürkek mi oluyorlar?
Çoğunlukla köpek baktığımdan, baktığım kedilerde aşırı atılgan dışa dönük ve sokak hayatı nedir bildiklerinden, kardeşimin kedisinin o kadar korkması üzdü beni, normal midir bu?
BelliDayı oturuşu yapmayı çok sever
Bendekilee british acaayip bir kedi yıllarca sokak kedisi bakmıştım bu cins resmen kedi yıllarca kedi görünümlü manyak kedilerim olmuş neredeyse hepsinde davranış bozukluğu vardıScottish Foldlar için duydum onu kuzum ben. Çok sakinler ama o sakin hareketsiz halleri kemik hastalıklarından kaynaklanıyor diyorlar.
Karakterine bağlı daha çok. Benimki bombay kırması. İnanılmaz sakin, çok az yaramazlıkları haricinde çok laf dinleyen sakin uysal bir kız. Tüm gün evde tek kalırdı, umursamaz çok. Bir haftaya kadar evde tek başına kaldığı oldu, mecburi durumlarda. Hiç sorun çıkarmıyor bana.
Benimki aşırı yemek seçer her mamayi yemez biz bir seyler yerken sulanir bir koklar merakindan sonrada gider yemezBenimki yemek konusunda cok fena ayak üstü biseyler atlatırsam dibimde gözümün icin e bakar banada ver tadına bakayim diye hele tadını beğendiyse son korkmasına kadar bırakmaz artik
Davranış bozukluğu asjdjdjdj tekir kedilerdi kesinBendekilee british acaayip bir kedi yıllarca sokak kedisi bakmıştım bu cins resmen kedi yıllarca kedi görünümlü manyak kedilerim olmuş neredeyse hepsinde davranış bozukluğu vardı
Şimdiki british kedim tırnaklarını bile pati uzatarak kestiriyor ısırma tırmalama hiç yok mırlar sevririr oğluyla oyunlar oynar cennetten çıkma bir kedi gibi
Bizimki yemek için geceleri bile uyandırır
Gece de aynı, manikür yaptırıyor sankiBendekilee british acaayip bir kedi yıllarca sokak kedisi bakmıştım bu cins resmen kedi yıllarca kedi görünümlü manyak kedilerim olmuş neredeyse hepsinde davranış bozukluğu vardı
Şimdiki british kedim tırnaklarını bile pati uzatarak kestiriyor ısırma tırmalama hiç yok mırlar sevririr oğluyla oyunlar oynar cennetten çıkma bir kedi gibi
Yaa neyi vardiki☹☹Kalpsiz veterinerlerin elinde ölen Yaniş imi de paylaşayım. İnşaallah gittiği yerde mutludur
Istedigi herseyi yaptırıyor çünkü aşırı tatlıkim kıyabilir bu gözlere
çok teşekkür ederim. Beni mama olarak görüyor, eşimi kedi olarak. Çünkü acıktığında bana gelir başka gelmez. Eşimle uyur sabaha karşı acıkırsa benim saçımı yalar, uyandırır. bebek bekliyoruz şimdiden kuma olduAllahım ne güzel ismi de kendi gibi yerim yerim
Sürekli evde olduğu için değil mi? Kardeşim onu bulduğunda 10 günlük ya vardı ya yoktu, ölüme terk edilmişti, aylarca bebek gibi bakıp büyüttü, evdekiler ve eve sık sık gelenler hariç insan ve hayvan teması yok, normalde çok aktif ve hoyrat bir kedi ama yabancı kedileri görünce aklı çıkmış çocuğun.Kendi alaninin dışına çıktığı icin korkmustur abla. Erkek kedilerin çoğu öyle
Valla bilmiyorum, kızımı bırakamıyorum, bırakabilsem benim adamı ve 4 patili çocuğumu alıp dağ taş doğanın içinde ağaçlara yaban hayvanlarına adayacağım kendimi, kuş sesleri derelerin o şarıl şarıl sesleri vs beni çok mutlu ediyor, daha samimi ve güzel geliyor.
Bu arada hazır tüm kedili hatunlar buradayken sorayım, kardeşimin kedisi var 2 yaşında ama hiç evden çıkmadığı için köpek nedir onu bile bilmiyor, geçenlerde başka bir kedili arkadaşına gitmiş kedisini de alıp ve bizim 2 yaşındaki delikanlı çok korkmuş başka kedileri görünce, oysa evde bildiğiniz panter.
Başka hayvanlarla haşır neşir olmayınca bu kadar ürkek mi oluyorlar?
Çoğunlukla köpek baktığımdan, baktığım kedilerde aşırı atılgan dışa dönük ve sokak hayatı nedir bildiklerinden, kardeşimin kedisinin o kadar korkması üzdü beni, normal midir bu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?