Ben simdi sevdiği şeyler veriyorum mamasini bitirdi şimdilik et yiyor başka ne yapılır vitaminli mama alınabilirBenim kedim çok fazla zayıfladı ne yapılır bilmiyorum
Söyle soyleyeyim mama kabı her zaman doludur ama ben soyle bi hata yaptımYa siz günde 3 öğün belirli miktarda mama mı verirsiniz yoksa ortada tabağı mama mutlaka olur mu. Bizim hep mutlaka mama bulunur. Canı isteyince gidip yer sürekli
Sosyal medya kullanmayı bilmeyen dayı profil fotosu
Bizde bir kere 10 kilo mama aldık aksi gibi sevmedi diğer bahçede ki kediler severek yedi kaliteliydi de ama hiç belli olmuyor KedilereEski fotoğrafı bu. Şimdi kilo kaybetti. Maaşım gelirse ona mama almayı düşünüyorum. Belki mamasını sevmedi.
Bakalım. Maaşım gelsin. Sevdiği yaş mama ve kuru mamadan alcam. Benim kedim et de yiyor ama yoğurt ve peynire bayılıyor. Hayvan yoğurt peynir etten dolayı kafası mı açıldı ne kapıyı açabiliyor.Ben simdi sevdiği şeyler veriyorum mamasini bitirdi şimdilik et yiyor başka ne yapılır vitaminli mama alınabilir
Abla alanının dışında olduğu için o evdeki kedinin yaydığı kokudan etkilenip korkmuştur.Alışması oynaması için zaman gerekirValla bilmiyorum, kızımı bırakamıyorum, bırakabilsem benim adamı ve 4 patili çocuğumu alıp dağ taş doğanın içinde ağaçlara yaban hayvanlarına adayacağım kendimi, kuş sesleri derelerin o şarıl şarıl sesleri vs beni çok mutlu ediyor, daha samimi ve güzel geliyor.
Bu arada hazır tüm kedili hatunlar buradayken sorayım, kardeşimin kedisi var 2 yaşında ama hiç evden çıkmadığı için köpek nedir onu bile bilmiyor, geçenlerde başka bir kedili arkadaşına gitmiş kedisini de alıp ve bizim 2 yaşındaki delikanlı çok korkmuş başka kedileri görünce, oysa evde bildiğiniz panter.
Başka hayvanlarla haşır neşir olmayınca bu kadar ürkek mi oluyorlar?
Çoğunlukla köpek baktığımdan, baktığım kedilerde aşırı atılgan dışa dönük ve sokak hayatı nedir bildiklerinden, kardeşimin kedisinin o kadar korkması üzdü beni, normal midir bu?
Benimki küçükken iyiydi de sonradan eve yapmaya başladı gece herkes uyurken kumu tertemiz olsa bile fırsatını bulduğu yere kalasını yapıyordu bide o süreçte gece kalasını yaparken bağırıp çağırıyordu gergin tavırları vardi o an elime alıp tuvalete gotureyim diyordum elime koluma saldırıyorduBende kedim 5 aylıkken artık sabahları agliyordum sürekli miyavliyordu sebepsiz sonra düzeldi az çok
Herkeste var sanırım. Yarım kilo mama alıyorum. Hatır hutur bitiriyor. 12 kiloluk mama var onu yemiyor. 3 günde 1 tabağı bitiremediBizde bir kere 10 kilo mama aldık aksi gibi sevmedi diğer bahçede ki kediler severek yedi kaliteliydi de ama hiç belli olmuyor Kedilere
Isırmalık yaa bi de kucağı hiç sevmez şapşikBellipatilerini tutup göbeğine sarılmak lazım
Bence yaş mamaya alışkın bi kedi değilse alıştırmayın sonra kuru mamayı cok yemiyorlarBakalım. Maaşım gelsin. Sevdiği yaş mama ve kuru mamadan alcam. Benim kedim et de yiyor ama yoğurt ve peynire bayılıyor. Hayvan yoğurt peynir etten dolayı kafası mı açıldı ne kapıyı açabiliyor.
Bitmesine sevindimBenimki küçükken iyiydi de sonradan eve yapmaya başladı gece herkes uyurken kumu tertemiz olsa bile fırsatını bulduğu yere kalasını yapıyordu bide o süreçte gece kalasını yaparken bağırıp çağırıyordu gergin tavırları vardi o an elime alıp tuvalete gotureyim diyordum elime koluma saldırıyordu
Bide afedersin benimkinin rutin olarak kakası hep ishal temizlemesi işkence gibiydi annemle cok kavgalarımız oldu cok sukur ki bitti atlattik
Söyle soyleyeyim mama kabı her zaman doludur ama ben soyle bi hata yaptım
Geldiğinde cok küçüktü ne yeriysem onada verdim kahvaltıya beraber oturduk falan oda yeme konusunda çok şımardı
Mesela tam buğday ekmeğini taze ekmek cok sever ama küçük küçük doğrayıp ağzına vereceksin tabağa bıraksan yener mesela gece uyanır canı yas mama ister zorla uyandırır uyanmasam kolumu ısırıp çekiştirir.
Mesela yemek yapıyorumdur salatalık domates bile kessem uzanır bakar oba bi parca vericem koklayacak yeyip ywmeyecegine kendisi karar verecek ne yiyorsan yada doğuruyorsam onada vermeden durmaz.
Hatta soyle bisey anlatayım bi gün marketten geldim poşetleri mutfaga bırakıp uyudum gece beni uyandırmak için çırpınıyor cok yorgunum ne yaptıysa kalkamadım mutfaga gitti tekrar geldi ısrarla kaldırıyor dayanamadım gittim tam buğday ekmeği almıştım paketi boydan boya açmış hepsinin kenarından minik minik koparmış bi tane çıkarmış giremeyince artik iyice uyandırmak için zorladı
Gerçekten huyu suyu cok baska çocukluğumdan beri kedi besliyorum böylesini gormedim
Evet kesinlikle benimkide su an o durumdaBence yaş mamaya alışkın bi kedi değilse alıştırmayın sonra kuru mamayı cok yemiyorlar
Öyle oluyor galiba bende riske atmiyorum artık pet shopdan sevdiği mamayi alıyorumHerkeste var sanırım. Yarım kilo mama alıyorum. Hatır hutur bitiriyor. 12 kiloluk mama var onu yemiyor. 3 günde 1 tabağı bitiremedi
Yaş mamayı da yiyor o. İştahlı hayvan aslında. Kuru mamayı balıklı yiyordu. Ama karışık mama var evde. Maaşımı bekliyorum. Balıklı mama alcam.Bence yaş mamaya alışkın bi kedi değilse alıştırmayın sonra kuru mamayı cok yemiyorlar
Ama kucağa alınmadan sevilmez ki dayanacak mecbur dayıIsırmalık yaa bi de kucağı hiç sevmez şapşik
Ben simdi sevdiği şeyler veriyorum mamasini bitirdi şimdilik et yiyor başka ne yapılır vitaminli mama alınabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?